Русия разработва нова далекобойна ракета

Оръжието ще е с морско базиране и обхват от над 4500 км

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след всяка подобна новина, рублата се срива. Ще си ги ядат тези ракети северните габонци.

Тоест от русия поредната новина, която трябва да започва с дъмата "ще"

Ракетите "Калибър" са създадени в края на 80-те години на миналия век, като те са по-маневрени, бързи и евтини от американските крилати ракети "Томахоук". Едно от предимствата на "Калибър" са голямото разнообразие на подвидове - всеки с различен обсег. "Томахоук" обаче дебютират почти 10 години преди "Калибър". Видяхте ли ва? ...по маневрени,бързи и евтини от американските...,,Томахоук"обаче дебютират почти 10 години преди ,,калибър" и пак американците са по назад от руснаците! Ей то бива навеждане на към Москва и простотия ама хептен за избиратели на БСП-то ни въехте!

Schilo

Хихихихих, точно държавата, която определя борсовите цени на пшеницата ли? Хихихихих! По-скоро, твоите, като се набутат с Ф 16, ще докарат българите да са на филия мас.

Schilo

Май не си разбрал написаното, ама нейсе.

Могъщи руски ракети са в состояние да уничтожат наши врагове в всяка точка на земно кълбо! Если кто к нам с мечом придет, от меча и погибнет!

Schilo

Той и Керченският мойст започна с "ще", кълняхте се, как няма да стане, ама.....

Квичащите гурбетдобичета за кримския мост също квичахте , че е ЩЕ наши? Ама сега квичите на умрело!мбухахаха

представяш желаното за реално.А реалноста е такава,че Русия е зависима от борсовите цени и не само на пшеницата ами и на нефта,газът,доларът...

Ау какво постижение за 100 години направиха мост. Това докато китайците пратиха апарат на обратната страна на Луната.

Ей Гогов, не можа цял ден да устискаш без хвалебствена статия за руските оръжия. Що бе човек, що? Що толкова обичаш тия оръжия? В казармата трудовак ли беше, и не ти дадоха пушка?

Впечатлен съм Русия построи мост. УАУУ беше на първите страници на Дума. Вярно 50 години след кацането ба хора на луната ШЕСТ пъти, но това е мост ве еййй

А картофи, кога?

Вакзал, чемодан и на Маскву. Ухади от сюда бляд

Могат да си ги заврът тези ракети! Руснаците ще са в рая така каза джуджето с токчета!

Schilo

Давам ти пример, който лесно ще смелиш. Ха сети се, три години какво повтаряхте? Как няма да стане, как бил във фазата на "ще". Ама на, стана.

има си хас да заработваме копейки за бояришник и стекломой като тебе,шилото и незнакомката която се е натресла под обсега на ,,страшните" руски оръжия на Европейска и НАТОвска България

Schilo

Бе ти гледай на теб да не ти ги заврат, щото не са предназначени за вътрешна употреба.

Schilo

Теле, а поишнтересувай се малко, как се формират борсовите цени и за ролята на големвите играчи. Па, тогава пак може да пробваш

Три чирако не гледай у мойта паница, и у паницата на китайците, а погледни у твойта копанка пълна с говна, както и потурняка ти де.

оооще ли, бе??? Нали си имат атомна, която обикаля по цялата планета??

Честит юбилей! Земята вече може да бъде унищожена цели 1000 пъти! Целим се още нагоре - почваме Луната.

Имат, ама не си заслужава да ги хабят за цървули, като теб.

тези новони са за вътрешна употреба.... за да има оправдание малкия мук, защо мужиците живеят зле.. ето ви, правя ви ракети..т.е. проектирам, ама то и това пари струва

бе то и ссср все разработваше, пък от ссср остана само един паметник да има какво да боядисват периодично софийските младежи!

Schilo

Така си мислиш ти, и още двама-трима тъпанарина тук.

Schilo

Аха, само дето, Русия имаше голям принос за разпадането на СССР.

за това, че е пропаганда за вътрешно ползване или за това, че мужиците са крайно бедни и вече и албанците живеят по-добре и свободно? Кое е погрешно?

джоджън, поне в Румъния, ходил ли си? Хахахахахаха

Shilo ти не си дежурен сегодня.!!! Той добричлията беше, ама айде имаш премия от 15 копейки...!!!!

Руските ракети работят само на задниците на русофилистиците. Всички тези клипчета и хиляди статии са с тази цел, за кеф на малоумните, незадоволени, прости русофилчета.

Паницата ми е пълна, живея супер. Сега за тебе - пълен Олигофр. ама пълен. А любимите ти руснаци живеят като скотове, умират на 50 (като Ласкин), и единственото което правят са оръжия. Гладни, ама въоръжени. Заграбили един континент и ни го развиват, ни го дават - умират от шубе, че други може да поискат СВОИТЕ си заграбени кътчета.

е то много ясно, че беднотията и изостанолстта си идват от руснаците, но не забравяй ролята и на великия Роналд Рейгън, Папа Йоан Павел II, Маргарет Тачър и Лех Валенса. Без пушка да пукне, ссср отиде в историята. Велики времена!

Пак почнаха кошмарите в Пентагона! "Руснаците идват", някой се провикна! И тела генералски се метнаха завчас."

Schilo

Кое му беше великото на Рони? Дори не стана повече от треторазряден актьор. Бягай да целуваш ръката на Горбачов и останките на Елцин.

шилето е забавно тъп и с него става голям майтап. Такива са им тролчета.. като и икономиката и рублата и стандарта на живот.

Schilo

Оооо, коменданта се появи. Раздаде ли лиШчетата?

Руснаците усилено работят за създаването на нова ПРО, която да сваля руските ракети, преди да са свалили собствените им самолети! Справка: Сирия...

Умният ми , джоджън той! По-прост си и от бобената чорба, в която те слагат!

Европейска и натовскп България, това е само на хартия написано, иначе си ебати просяка и клошара. "Камерън към Меркел: Българите са най-мързеливите и тъпи хора в Европа! Не ми ги давайте за пример! " Та те така ве натОВЧЕ тъпо!мбухахаха

05/01/2019 Пдрезинтеът на Ктиай Си Динзпин пизвроа армтяиа да се гвтои за бткиа, пдрдаее "Роетрйс". Връъжонеите сили на Китай трбява да зясиалт чсуввотто си за сешнпост и да нпваряат вискчо взъмжноо, за да се потдгвяот за бтика, поиска той по врмее на серща с веонното ръквоовтдсо. Това се счвлуа на фона на таеоритнртилие споовре в Юожнкатйиско мрое и елклиасроато нрапнежиее със САЩ в олбтатса на торъгвията и зраади статтуа на Тайван. Ало шорошорасти, очертава се патаклама. Дай Боже тоя път да бахнат и по северна америка! ИншАллах!

Като каза Сирия...Янките що бягат пос.ани?

Тва ИншАллах си го научил от Кадиров, докато ти хо е шепнел зад врата...

45 години бяхме под руско робство... какво очакваш?

Сарухтва ли ви Льашота Ршаа, а, суатвхра ли ви? Кклоо ви страхува, м? Към два мдиаилра лева за осем тяраалнсика Ф-16, нлаи? Кутепе ги и да втииде кклоо ще сте снруиги и щтасилфти. Кат сдтао гводеа на книакрта, водено от ирнладкса писатрка.

Специално, по поръчка на американската армия, в Белово са започнали производството на ароматизирани попиващи пелени. Задържащи с 50% повече течности и твърди отпадъци от досега известните.

Като ми хленчиш, вдигни си поне гащите бе.

Джоджън, и историята не знаеш. Бяхме под грузинско и украинско робство. Сталин, Хрушчов, Брежнев. Добре, че в ръководството на СССР се появиха и руснаци.

Хахахах, към Констанца се носят контейнери, пълни със Стоперан.

Досега руските ракети са свалили само един руски Ил... Иначе статии много...