17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ma цирконя не беше ли само до 300-500 км ? То таваришча путина так сказал, и шойгуто тоже ! Ся станаха 1000 км, а ако изчакаме още няколко годинки с анимацийките, току виж станали междуконтинентални ракети...

Не си в час! Онова е 9М72 Искандер. И забраната за 500-5500км бе за сухопътно базирани. Не за кораби. Например Пейтриътите са на 2500км. А след кото официално прекратиха договора САЩ, няма 20 дни по-късно тестваха ракета с такъв обсег. Очевидно подготвяна много преди това.

Ставай страна агрмная. Мале добре че ги има руснаците за баланс иначе ставаме като брутален американски филм.

С хипер звукова скорост Ватата напуска Матушката а който остане със същата скорост отлита към отвъдното , защото със хиперзвукови скорост растат цените и пенсионната възраст

Ако направим аналог с "Калибър", то далекобойността на "Циркон"-ите ще е в порядъка на около 1000км, а вероятно и повече. При всички положения тя обаче, ще надхвърля 800 км., защото толкова е радиусът на действие на палубната авиация на САЩ. Появата на хиперзвукова ПКР в руския арсенал буквално ще занули значението на американските АУГ в световния океан. Това е революция в морското военно дело!

РевАлюция, край на пиндосите! От утре Раша става номер едно в Света , рублата - световна валута и целия Свят почва да учи руски... Ама ..уви, не революция, а само ватна полюция - пропагандни кьорфишеци за наивното и простодушно население. Реалното състояние не руската военна индустрия? Обикновен транспортен самолет не може да създаде.

Този клас оръжие, с носител от порядъка на фрегата например, ефективно може да противостои на цяла АУГ, в състава на която влизат самолетоносач и всички поддържащи го плавателни съдове. Срещу руските хиперзвукови атакуващи управляеми ракети, американците нямат противодействие. И не само те! С помощта на тези ракети руснаците ще могат успешно да създават т.н. A2AD зони.

'ефективно може да противостои на цяла АУГ' Не че е лошо да се мечтае, но един мустакат германски лидер някога се е уповавал на чудо-оръжия и за разлика от путинова Русия е имал истинска индустрия и блестящи учени и инженери зад гърба си. Колко са му помогнали е добре известно..

F35B - радиус 1410 км. Ф-15 - радиус 1965 км как обаче тролът е разбрал, че 800 км. е радиусът на действие на палубната авиация на САЩ, е пълна загатка. Отделно самите руслямци дават от 400 до 600 км далекобойност.

Палубния вариант на F-35 има боен радиус от т.А до т.Б, т.е. без активно маневриране във въздуха - 1100км. С маневриране, за избягване на морска ПВО/ПРО отбрана рязко спада и е около 800-1000 км. Т.е. трудно биха осъществили мисия по унищожение на носител на Циркони, без да рискуват проблеми с връщането, поради недостиг на гориво за обратния път. Отделно ВМФ на САЩ не използват F-15!

Хубава анимация. Мужикистанците ги бива по хвалбите, царе са на макетите!:)))

мартинките треперят ли ти?

Тресем се - от смях. Реално обаче сте за съжаление..

и кои сме за съжаление? викаш друго са си демократичните ракети и бомби на САЩ нали? те убиват и разрушават демократично

От бомбастичност и хвалипръцковщина изведнъж сменихме тона и заскрибуцахме по тънката струна.. Ами иска ми се да ти кажа колко са убитите от православните, високодухвни оръжия (тъпите бомби дето бяха залежали по складовете от времето на СССР) ама за съжаление руснаците не са си признали за нито една жертва. Е, всичко е наред значи..

А стига лъгахте, бе! От пет години, трола АК47 ни обяснява, че циркон е на въоръжение, вие тука пускате лъжи, че още го изпитвали! Ние вярваме на трола, не на вас!

шубето голям страх, а? хаха

Верно. Шубето е голям страх. Страх от наложената демокрация в Афганистан, за която народа се изселва и чака на нашата граница. Нищо лично - просто факти от 02-02.03.2020, предавани на живо.