Коментари - Русия с още един успешен тест на хиперзвуково оръжие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак мультики показват. Нещо светнало, после изгаснало... Накрая поразило. Ама нали русоробите трябва да се радват - те затова и Гогов пуска подобни "новини"....

Ракета, най-вероятно струваща по-малко от милион, унищожава самолетоносач, струващ десетки милиарди. :) Така се печелят войни, още преди да са започнали.

точно така, печелят се, от икономиките които вадят тези пари

За пореден път видяхме успешен тест на изстрелване, на хипер звукова ракета. Ще видим ли обаче и тест за поразяване на мишена, от хипер звукова ракета?

Не знам дали опитът е успешен или не... ама вчера една американка беше на гости на Лавров и после на Путин, и не щеш ли Байдън веднага след края на сгледата заяви че иска пак да се срещне с Путин. Все си мисля че Байдън знае повече от форумните анализатори;)

Гледам в съседната тема Стрелба с лазер на САЩ. Дават стрелба, мишена, поражения. Руслямците правят изстрелване на ракетка, тя свети няколко секунди и преди да развие и 2М загасва, явно после се ускорява с неизвестна технология и нови физически принципи и закони. После ТАСС - Телеграфната Агенция на Съветския Съюз известен като Империя на злото и лъжата, съобщава че целта била успешно уцелена. Като дори няма информация за размерите на целта. Ако целта е планетата Земя 100% са я уцелии. Между другото както винаги стрелят в мъгла и облаци, за да е по секретно. А е по-секретно за да не се смеят всички. Всяка балистична ракета се движи с над 20М и се явява хиперзвуково оръжие. А веднъж пуснаха по-нормални кадри и се видя, че хиперзвуковото им оръжие "Кинжал" е обикновена квази балистична ракета "Искандер" изстреляна от бързодвижещ се самолет. Оттогава крият повече.

Е такъв военен спец ни трябва.Кажи къде си че неможем да те намерим да ти пълниме джобовете с долари.

ти си невероятен спец по въоръжения хиперзвук , отбрана, литература, икономика , медицина , ти си гтениална ксъпсока межзу бълха и хипопотам.Без хапчетата обаче не става.Пий си хапчетата.

Тоа и в казарма не е влизал само плещи тъпизми

_stankow

>изстрелване на ракетка, тя свети няколко секунди и преди да развие и 2М загасва Трудно е да се правят такива изводи. Особено да се определи каква е била скоростта на око. Но не "загасва" :) Видя се: работата на заряда, изхвърлящ боеприпаса от универсалната стартова клетка. Многото дим и блясък в началото на старта. След това - работата на двигателя за ориентиране (кратко просветване в долната част), който зададе направление на ракетата. След това - силно избухване, стартът на основния ускорител. После стабилно горене и ускоряване на изделието. Най-интересното - пускът и работата на маршовия двигател изобщо не е показана. Случва се много далече от зрителното поле на камерата. А за това грешите: "Всяка балистична ракета се движи с над 20М и се явява хиперзвуково оръжие" Балистичната ракета си е балистична ракета. Движи се по предсказуема балистична траектория. Много висока траектория, вижда се от хиляди километри. Хиперзвуковата ракета не се движи с 20М, но се движи в атмосферата и може да маневрира в нея. Това е разликата от балистичната, не изобщо скоростта на придвижване. И лети на около 20-25 км височина, та не се вижда от хиляда км. От няколкостотин - да, над радиохоризонта е.

Сега е време руснаците да свалят всички краварски ракети, сонди, сателити и совалки, които са в въздуха, около земята и в Космоса на Слънчевата система. Тогаз ще видим дали оня евреин Мъск ще се се хвали толкоз или измислената им НАСА ще посмее да праща ракети в Космоса. Русия вече може да контролира целия Космос на нашта планета и птичка да не може да прехвръкне от Краварника.

Абе, то и в Сирия уж птички не можеха да прехвръкнат, пък то....!

Se taia

Чекай малко бе байно, нали уж беше вече на въоръжение, бойни дежърства, а - у...? Ся все още на експериментална база... Нещо пак за мезе ни вземате... Изключваме факта че от видеото не може да се направи извод за успешното провеждане на теста. За успешно изстрелване - да (донякъде), но за целия тест...

Руснаците имат, хамериканците нямат. Точка по въпроса.

Ако искат ще си направят. Т с какъв обсег е ?

Ако искат?! Хахахаха.... Ами те американците много искат но нещо , нещо май не могат, а? Що така, а?

Ами.... нормално! Който си го може като руснаците...си го може. А който не може като лудите крави, си го не може! Факт!

аха... още 10 секунди светлинки на излитаща ракета. ок. успешен опит. Значи русороба няма да признае като гледа 6 пъти от край до край стъпанвто на луната в РЕАЛНО ВРЕМЕ по телевизията гледано от 2 млрд човека, но 10 секунди светлинк ще го накара да признае колко са напред руснаците в техниката :))) Стойте и гледайте коментари сега :))))

Никога няма да признае сал това му остана. Дору Гагарин е под въпрос вече. Комунизма се провали навсякъде по света. Русия се издъни на всички фронтове и вътрешни и външни. Путин се ваксинира и призна че пневмнлниите са епидемия в Русия. НАТО е навсякъде Русия итърва влака за цивилизацията. Китай ги изяде с парцалите. Останаха ракетите и нефта. Нефта се продава с цена за барел, рускините и руснаците за по 200 долара на месец. Нашите каскети и за по малко. И как да кажат че тоя циркон не е най най великото нещо създавано от човека?!?!? Руските часовници са най бързите в света руските болни най болни!! Абе нашите ушанки как са с ваксинирането следват ли Русия в тва отношение?????? Някой знае ли АК47 какво ще кажеш следваш ли Путин да се ваксинираш?

средната заплата в петербург е по-висока от тази в софия

от кога 46 000 са повече от 1412. Нещо да не се е стабилизирала рублата и да е станала 20 рублотапета за лев?

от кога 46 000 рубли са повече от 1412лева . Нещо да не се е стабилизирала рублата и да е станала 20 рублотапета за лев?