Русия ще изследва Луната с изкуствен интелект

Целта е да се намалят свързаните със здравето на човека рискове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой ще кара тази армата ? Ватенките мрат и се топят като мухи и като пролетният сняг . В России зарегистрировали резкое сокращение населения. Россия катастрофически теряет население, за последние четыре месяца естественная убыль населения составила около 149 тысяч человек. Об этом объявила вице-премьер Татьяна Голикова, сообщает РИА Новости. «У нас падает рождаемость и не такими, как нам хотелось бы, темпами снижается смертность», — сказала Голикова на совещании с членами научно-образовательного медицинского кластера Северо-Западного федерального округа «Западный». По ее словам, «в погоне за качественными показателями» многие регионы специально снижали показатели смертности от онкологии, сердечно-сосудистых заболеваний и внешних причин. Она отметила, что федеральные организации должны принять участие в профессиональной оценке ситуации, иначе «позитивные процессы могут не происходить».

и аз така смятам да я изследвам....

Ами Русия, като няма естествен интелект, както САЩ, ще трябва да ползва изкуствен. Като нямаш готини цици, си слагаш силикон.

Да, с интелекта на Путин...СМЕШНИЦИ!!!

Мозъци, мозъци, липсата на руски мозъци е единственото нещо, което отличава населението на олигофренската червена държава , живееща на една осма от сушата - от държави от останалата част на света. Този орган - мозъка, за съжаление в туземското местно население е много слабо развита и в някои а в други въобще не е, така че дивото аборигенно население страда масово от комплекси за малоценност - много зло и неадекватно по отношение на другите, у които всичко е в ред. Безбройните съветски племена също са разпространиха в цяла Африка и частично в Азия и Латинска Америка и Северна Америка. Всички тези диви народи приписват за свои постиженията на други хора, като се опитват да скочат по-високо от главите си . И много обичат вождове и вождизм, а един часовник или ютия не могат да направят.

А изкуствения интелект ще се задвижва с борящник.

В прав текст - нямаме нито пари, нито ракети, нито естествен интелект за да стъпим на луната без помощта на американците.

ъъ в прав текст верно ти плащат да плюеш ама поне не ставай смешен

каза ли нещо или само се опита?

Казах, неграмотен ли си?

Кое от двете каза бе граматиков: в прав текст верно ти плащат да плюеш? Поне не ставай смешен. или прав текст ЯВНО Е (ВИДНО Е), че ти плащат да плюеш ама поне не ставай смешен. Та, мурзилке неграмотна., кое от двете се опита да кажеш?

Едно е да мечтаете и съвсем друго, за да можете да го направите. Ватниците говорят само лъжи в бъдеще неопределено време: ще, ще бъде, ще бъде ... и когато се събудят, бутилката с боярьйшника е празна, а те целите са потопени в говна, в блато, наречено ватна Педерация.

не могат с естествен...

Е нали аватари щяха да ходят, заводи да строят... не можаха да намерят достатъчно естествен интелект, та решиха да ползват изкуствен ли?

Путин или Рогозин ще пратят?

като си нямат естествен