17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравос. Ето поредното доказателство че Русия е велика и че Русия е единствена космическа сила. Що ли етиопците не искат да сътрудничат с краварите а предпочита руснаците? Щото искат да работя с най-добрите, а не с някакви холивудски режисьори.

Или защото Русия е по-близо до Етиопия... Или защото американците са им отказали... Или защото между Етиопия и Русия има търговски отношения, които има риск да се разпаднат... Причини може да има и други, ама тъпия червен трол трябва да изкара някоя копейка и пише глупости, сякаш са неоспорима истина! Е, честито! Заслужи си няколко копейки.

Такива неща се избират близо до Екватора. Да е сухо и чисто. Както навремето са избрали Байконур в СССР.

Една дивизия астрономи заминава веднага да се бори с метеоритите,

Чети си текста, байконур е далеч от екватора. В момента никой нама технология да се бори с метеорити алкашче, така че тези дето ще отидат в етиопия ще бъдат 1астроном, и 100служители от други ведомства и служби...щото блядовете нямат нужда да ходят в етиопия за метеорити, а за влияние.

Не ми използвай ника! Измисли свой!

Хаххаха, къде е Етиопия къде е Боколандия!?? Ххаххахахахаххахах, държавата на КАКАКАЛИНКИТЕ!

По-скоро ще следи за краварските шпионски и комуникационни сателити от Етиопия, съмнявам се метеоритите да са чак толкова интересни.

хахахаххахаха закова го

СанкциЙ! Веднага! Как така без разрешението на мириканциите ще подписват договори с руснаците?