Русия тества ракети от най-северната си военна база (видео)

Крилатите ракети "Оникс" са били изстреляни от остров, намиращ се в близост до Северния полюс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу кого се говят да ги използват тези ракети? Предполагам, че срещу НАТО, значи срещу нас...?

ми като си имат руснаците арктически военни бази, модерни противокорабни ракети ще си ги тестват ! А който си няма като лудите говедари от Кравария няма да тества и ще си стоят отстрани и ще гледа с пръст в.г...а!

Имат анимации от Мосфилм.

Ми що тогава да си нямат амриканците военни бази в балтийските държави и да си тесва ракети, а руслямските боклуци да стоят отстрани и да подсмърчат? Значи може руслямската сган да си прави ракетни бази до америка,ааосле САЩ обграждал руслямска държава, вероятно с бази в Китай, Монголия, Северна корея, Казахстан, туркменистан и т.н. Оппа там тяма.... на 9/10 от руслямската граница няма американски бази, ама били обграждали Империята на злото...

И после като настанят ракети например в Куба и Венецуела, ще пропищят американците.

Абе други новини, освен за ракети и танкове и какво правил Путин има ли от Раша?

има бе, пусни си тяхните телевизии и сайтове и готово!! Тук ти ги пущат за да се прави пропаганда за страшната Раша и добрия САЩ и Запад!!

има има като тази че руснаците стига до m къде са за два-три часа докато лудите говедари с техните супер пипер бараки за две седмици отделно от кисненето на космодрума по един-два дена!

Горна Волта с ракети

това е прекрасно! и живота им е прекрасен! и инфраструктурата е прекрасна! сигурно и помойката им е прекрасна!!

Нищо чудно руснаците вече да си изхърлят боклука и в Америка...При всичките тия там негра, латиноси, жълтури и прочие сган, Америка се превърна в една долнопробна коака на целия свят.

Яко, нямат чужди НПО-та , които да им казват от кой пол са.

А пък ние тествахме ново поколение чушкопеци !!

глей ко, русолюбче, 70 % от российските блядове не са опитвали перец! ни прясен, ни чушкопечен! в онази кочина переца е луксозна стока!

Извади негърския чеп от устат и задния проход че нищо ти се не разбира.

Прабългарите дошли с Хан Исперих от към Монголската степ.Днес Биков, Кошлуков, Дариткова и прочее зъпициялисти са убедени, че Хан Исперих е довел племето си откъм Аляска.

Датс райт от Аляска ги изпратих.

Тези малоумните пак дрънкат с лъковете и стрелите си

Лудите крави ли? С техните корита като Земволта ли? Човек да се чудят накъде са тръгнали с тез дървени корита за по 10 милиарда долара а?

А бе да попитам, в хабаровският край паднал още един от супер-дупер-турбо-хипер изтребтело-бомбардиращият щурмовик СУ-34, да не би ракетката да се е заблудила и да го е праснала? Знае ли някой?

Ама още се не чува защо паднаха двата Ф-35 и Ф-22 и то за седмица ... и все чакаме и чакаме...А никой не каза...Що така?

От къде ги вадят такива козацки дебили, не ми е ясно! Сигурно от някоя септична яма за фекалии! Много бързо спрял да работи двигателя на ракетата! Аве дебилии! Да сте чували нещо за стартови твърдотопливен двигател, и за маршеви двигател а изсрани козяцки факита?! Като не знаете не серете дебили!

Вари го ..печи го ...малоумника си остава такъв ДАЖЕ и в дира, дет са се събрали един до друг . Абе...АК ли си , наАКан ли си , май второто ! Стартовия ( не е задължително да е твърдотопливен ) се ползва САМО да изхвърли ракетата от пусковата установка !!! Погледни тъпото видео и ще видиш разликата когато ракетата се вдига и след това когато се завърта за хоризонтален полет . Е ТАМ вече се е включил нормалния двигател . То маршеви е на майкати путката, имам предвид че така е само в рашата, ма ний не сме рашки подлоги да ползваме идиотизмите им

Бе то нещо много бързо и спря двигателя на тая ракетка, има няма километър...Кви 200 км, кви 5 лева бре !!!!!!

Този остров на Франц Йосиф се казва "Нова земя".

Този път поне честно са обявили, че стрелят с Оникс, а не както преди седмица когато направиха подобен пуск от фрегата и лъгаха, че е хиперзвукова ракета.

Предният път на видеото, освен след отблъскването от кораба и насочването, ракетата не се вижда. Така че като нищо си е хиперзвукова.

1. Защо и е насочване веднага след излитането на ракета, която лети във високите слоеве на атмосферата - достигнала е 28 километра според руснаците? Американците пускат техните от Б-52. 2. Защо когато стрелят с Оникс условията за наблюдение винаги са много добри, а когато правят много важен пуск на експериментална ракета тя веднага изчезва в мъглата? На сляпо ли си правят тестовете? 3. Винаги когато страна демонстрира новите си ПКР, показват старта и в ясно време и поразяването на целта. Руснаците изстреляха ракетата в мъглата и разправяха как била улучила някаква мишена намираща се някъде там. Става за пропаганда сред тези, които доскоро търкаха билетчета, но само сред тях.

А сещал ли си се, че част от нещата считат за секретни и не трябва да се показват? Редовни си правят опити от Плесецк или дори Средиземно море до Камчатка (на изток от Япония). Един ден си тестваха 4 ядрени ракети, едната пусната от Путин.

Секретните неща не ги пускаш в YouTube. За тях се съди по косвени данни. Например по изотопите в радиоактивното замърсяване след взрива в Ненокса + спътниковите снимки се съди, че там може да е гръмнала другата руска гордост - ракетата Буревестник. Интересно какви опити правят руснаците в това натовско езеро наречено Средиземно море, освен колко може да го опуши Кузнецов? Бабаитлъците на Путин ги знаем. Трайдънт има над 130 пуска, но не съм чул американски президент да натиска копчето. Може би защото основно избират за поста високи мъже и комплексите им са в други насоки.

А тостер кога?

Е...ай ся и тостер ти се е приискало. Ти и пералня ще поискаш май, а ? Нали има боярщник и водка. А...и сельодка тоже )

Не, не,...Мани го тостера! Дай по добре белинката да си я пийнеш точно кат краварите и да ти заврат в нала една халогенна лампа да те светне отвътре срещу КОВИД-19! Ето това е истинската гениалност!

Ето сега научих, че имало било остров близо до Северния полюс :) А пък аз досега живеех с убеждението, че Северния полюс е в средата на Северния ледовит океан :) Браво Дир-е, браво :)

Ненормалници.

Браво, имт база на крайсвета и тестват ракети! Сега оставаше да имат и газ, ток и водопровод поне в повечето села и градове, и да тестват супер-компютри и космически сонди цена нямаше да имат ... не че сега Путяраа ги цени.

тия като с ваксината им. първо я патентоват и 50 години по-късно я тестват и ... пак с дефект.

Русия има фактически всичко в тази Вселена - оръжия, ресурси, жито. Няма кой да спре галактическия хегемон Русия. Тя има нефт, газ, най-смътоносни оружия, верни поданици, трева за пасене, студена вода за пиене, ваксина и квас, и всичко друго което мойте да си представите или за което не ви достига фантазията, която ви е бедна когато става въпрос за Русия.

перфектно място за ... крепостници. Но ХОРАТА бягат от там като дявол от тъмян... сещаш се, нали?

Тук от НОЩ, слагай си чалмата, упс маската или на гилотината. Демокрация и свободи! ;) Нямаш право на мнение!

е толкова хубаво, що бягат от там бе?!

И възниква въпросът, защо дъщерята на външният министър не иска да живее в Русия а в САЩ, и още много други такива. Защо имат валутни сметки в САЩ, даже с риска да ги блокират.

Русия е велика, Русия може всичко. На колене пред велика Русия.

Краварите могат да се хвалят с някакви летящи бидони на Мъск, но една от тези велики руски ракети и бидона става за скрап само.Хахаха и краварите щели да одят до Марс с бидони, засилени от новите руски ракети щото хамерика няма собствени ракети. Ето това е то - едни се занимават с възвращаеми бидони а други с еднократни високи технологии, които правят бидоните на пух и прах. А познайте кой ке печели и кой е по-велик? И тогава се подигравайте на нате велики панславянски братя от Севера.

Чамадан,вакзал и при "панславянските "си братя помиярче,ние тук сме БЪЛГАРИ-ПОНЯЛ???

Бохчата и към оалетните , че нещо се задръстиха - там ще похапнеш .

Не ми ползвай ника бе, клоун! И без друго веднага става ясно, че не аз, а друг пише глупости от мое име....

Стрелят с БРК "Бастион". Но по-интересното е, че скоро ще има изпитания на КР "Буревестник"!

Гогов пуска статия за руските оръжия - значи Мъск ще изстрелва сателити отново.

Е трябва да станат 12 000 .Пък след това , ще наложим санкции на света за замърсяване на космоса

Ей тва е велика панправославна Русия. Поклон пред руския ИТ сектор и гений.

ха ха ха ха ха ха ха :)))

Клоун, не ми ползвай ника!

Брей този път и аз се хванах същото идиотско изказване в типично твой стил.

то отдавна е ясно,че 2-3 трола храчат под няколко ника та не се коси,че ще вземеш да получиш я инсулт я инфаркт и ще стане скучно тук:))))

И за пореден път не улучи и след по-малко от 7км угасна двигателя.

Ти навярно си яздил втора ракета зад тази първата та си видял всичко? Къде ви намират такива тъпаци?

не бе... аз съм кьорав и надъхан русороб и не мога да гледам края на видеата. само началото и заглавието на статията.

Да смея се, или да плача. Ракета създадена преди 50 години още е на въоръжение. И на всичко отгоре работи. Едно време се шегувахме с руските москвичи, разглобяваш го, сглобявал го а с излишните части си правиш още един Москвич. Май и с ракетите е същото...

на въоражение в Виетнам, Сирия и Индонезия... да се смееш ли... да плачеш ли

Абе още се виждат по пътищата на България. Така че явно са издръжливи.

Това рашките друго освен оръжия правят ли - че другарят Гогов само това ни разказва? А какво ядат? Или не ядат - само пият боярищник!

Много държави произвеждат оръжия. Най-интересните са Израел и Нидерландия. Но не ги рекламират.

Бравос, ето тва е технологичний прогрес. Русия е велика и Русия може всичко каквото си поиска. Вярвайте на Русия и служете вярно и правилно. После и Русия ще ви подкрепя из отзад при всяко ваше начинание - ще има газ и петрол, колкото душа ви иска.

Тва е анимация бе, рашаните са в 19-век, значи натото е съвсем излишно! Незабавно излизане от нато, няма само да рантутим натовците за тоз дето духа!

найлон муск затова иска да бега наМарс. Там няма руски ракети..ха.ха... Все още...

Русия постепенно си загражда двора и гладните чакали остават отвън. За това така вият.

Ауууууууу!!

........е това е успех , не като на говедарите не могат да изстрелят една ракета, ...е тяхната НАСА взела проба от някакъв астероид, много важно, аа и някакъв си техен невидим кораб (как невидим бе оланкоолу оно он се вижда на кадрото) и той изстрелял ракета, ма я не вервам, я вервам само на тавариш путя, така де оно он е дребен но най велик!

Мосфилмь пак са пуснали некадърно пропагандно видео!

Ооо, Фатмак! Мирно!

Въпрос на приоритети... Едни гонят астероиди за да вземат проба от тях и евентуално хората да научат нещо ново, а други дрънкат по навик оръжие за да стягат редиците...

тези с "астероидите" за пари и от задника ти ще вземат "проби"

а тези с дрънкането ще ти искат и пари докато го взимат без пари

Ако не дрънкат оръжие досега да са с десетина американски военни бази за подкрепа на демокрацията.

Не видях дали уцели :)

Поне не гръмна на старта като миналата година.

ти там ли беше, тролчо?