Русия въоръжава космонавтите си, за да ги предпази от диви животни при приземяване

Става дума за осъвременена версия на трицевен пистолет, известен от съветското минало на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е за оправдание, а иначе е за американци с бормашини. ;) Или стопиращ ефект. Изтъкваната причина е като това на НАТО, че ПВО-то около Русия било с цел пазене от Иран.

Мммм...да... Пък после, кой направи дупка в станцията..

Луди, луди крави... луди, луди крави (както се пее в песента) с дрелка в копитата...винаги е добре да имаш под ръка Калашников.

Ми трябва да разполагат с оръжия руснаците защото някоя луда крава може да стане бясна луда крава и да ги нападне и точно за това им трябват оръжия на руснаците да могат да се защитят и да избавят лудата крава от нейните мъки с един 9мм кръвоизлив в челото.

след 2007 спрели да ги въоръжават, защото икономиката дръпна напред. От както обаче пак започнаха да копаят дъното, отново ги въоръжават, че не се знае, кой гладен руснак ще ги намери в тайгата и дали няма да замези с тях...

Тия са прекалили с Боярищника...

Колкото клипа съм гледал с прриземяване - все си стоят в некво търкало и чакат. Отиват там посрещачите и отварят отвън търкалото. За къф чеп им са пищови против мечки например? Просто си дремят вътре и чакат. Явно нещо скрито има в новината, дето не трябва да знае простолюдието!

По последни проучвания мечките са започнали да ползват флексове

По добре по едно оръдие да им зачислят.

0

SpaceX инвестира милиарди ракетите им да кацат грациозно като лебеди точно там, откъдето са излетели, но хитрите руснаци са доста по-напредничави - ракетите се разбиват на парчета в тайгата, а на космонавтите да им дадат копия и кремъци, вместо да пилеят пари на вятъра. Тъпи американци!

НЕОЛИБЕРАЛИЗМА - ИМПЕРЕАЛИЗМА НИ Е ТАКА ХВАНАЛ ЗА ГУШИТЕ ЧЕ ОСВЕН ГЛУПАВА ПРОПАГАНДА ДРУГО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ ИЛИ ЧЕТЕ!

Погледни се в огледалото и ще се ужасиш

Той е със специални патрони ЗМ земя месо

Съмнително съвпада въоръжаването на космонавтите с появилата се дупка в техния отсек, след пребиваване на американците там.

В понятието "диви животни", попадат ли враждебно настроени към космонавтите хора?

И сигурно ще може да стреля с малки ядрени патрони.

Руснаците въоръжават космонавтите си за ги предпазят и от диви луди крави

Ти си един от 80-те % щастливи индивиди! Нищо лошо.

Колко пъти до сега видяха диви животни? Тъп претекст за да повишаваш риска в космоса. Още повече че можеш да си чакаш в капсулата. Особено ако си стоял 6 месеца горе.

Като си тъп като get недей да говориш през 60-те години в една мисия на съветската космическа програма капсулата се отклонява от зададената територия и пада в тайгата и спасителни екипи ги търсят два-три дена .. руските космонавти тогава са имали само Макаров срещу вълци и мечките в тайгата, а не специално оръжие като това което са показаЛи така че оръжие си трябва.

И като как е изчислена тази траектория, та капсулата да се отклони? На колко боярошника са били изчислителите? Не е ли по-добре да си правят сметките на трезва глава, от колкото да се въоръжават? Още повече, че съвсем малка промяна в ъгъла на навлизане в атмосферата превръща капсулата във факла!

Да си вземат и спрей за комари. Както и плавници. Следващия път може па да се приводнят, а не приземят. Да не забравят и памперсите, щом са токова зле с насочването на капсулата. Малоумна ватенка ей...

И в пистолетите ще има по един патрон, нали?

Да - за трите цеви, един патрон.

А в самите патрони няма ли да има други патрони?

Измисли моля те друг ник , този го ползвам отдавна.

Да си се регнал бе пич?