17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЕКИ КОЙТО Е ПРИТЕЖАВАЛ ТЕЛЕВИЗОР ЕЛЕКЕТРОН И Е КАРАЛ МОСКВИЧ И ЛАДА, ЩЕ ОЦЕНИ ТОВА ПО ДОСТОЙНСТВО ...

"През септември 2019 г. публикация на РБК, собственост на Григорий Берьозкин, обяви, че "Роскосмос" възнамерява да разработи товарен космически кораб за многократна употреба "Арго", който ще стане аналог на апарата Dragon на американската компания SpaceX." ЕЙ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ???? КАТО КАК ....АНАЛОГ??? ЧЕ ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ ТОЯ ДРАКОН ОТ ВЧЕРА, А СЕРЬОГИТЕ ПРАЩАТ КОРАБИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ//////.???

Ха, ха , смешен русофил "Спас" се крие зад педала "АК-47" Мъка, мъка...: Тъпи продажни ватни тролове, можете ли с тъпият си зомбиран мозък да отговорите на следните факти: Кои Роувъри вече петнадесет години, пътуват по Марс? -Сондата "Паркър" на NASA до слънцето Кои спътници за 15 години са допринесли за създаването на пълна подробна карта на Марс с резолюция до 30 см / пиксел? Коя станция влязоха в орбитата на Юпитер и Сатурн? Кой първи изпратиха снимки от Плутон ? Коя станция стигна до най-отдалечения обект в Слънчевата с-ма: Ultima Thule Кои апарати са преминали отвъд границата на Слънчевата система? Кой многократно кацна на Луната? Кои апарат изследва меркурий и се е доближил най-близо до слънцето ? Това не са апаратите на лъжливите бедни и пияни ватенки . Това са апарати на свободна и демократична държава – Америка. 6 стъпвания на хора на Луната, единствените Сонди звън Слънчевата система, единствените Сонди на няколко милиона километра от Слънцето, работещи, единствени, Сонди около Юпитер, единствени Сонди около Сатурн, единствени сонди около Плутон, Нептун, единствени, Сонди на астероид, единствени, Космически телескоп, единствен Тази година ще качват втори още по-голям Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км и вероятно има още много.

РБК като DW

С това "многоразови" редактора изби рибата. Алооо, на български се казва "за многократно използване". Поне пишете на правилен руски, не мъчете в нищо невиновния български език

"...тъй като Русия няма подходящата технология..." - Моля?! Пълни лъжи! Могучии СЕСЕсере няма технология за композити? Как така? Таварииш каПуткин каза, че нанотехнологиите са усвоени още 2010-та? Малкенко абасралис, а тавариши! Въпросът е защо подлизурска Германия помага на вражеска държава?! Тръмп май ще ги резне с още 20-30 милиарда да им дойде акъла!

Ватенките пак облъчват малоумните русофили-селяндури с 3D анимацийки и обещания за светло бъдеще. На всичкото отгоре въображетието им е стигнало да боядисат кораба от Кин Дза Дза в бяло. Путлеристанска му работа.

Крайно време е Русия да разбере какви са принципите на пазарната икономика. Да се научи как се прави бизнес в условията на свободна конкуренция. И да запомни, че това са основните принципи на капитализма, както и че след него друго няма - най-вече няма комунизъм или болшевизъм. Дори Ленин се е бил принудил първите години след Революцията да въведе така наречената "Нова Икономическа Политика"! Тоест, въвел е частично капиталистически принципи, малки частни предприятия и конкуренция. Така и Путин (както и Рогозин и сие) трябва да научи тези принципи, очевидно по трудния начин. Нека имат нови руски космически кораби, пък да видим кой е по-добър. Самите руснаци обявиха, че за да бъдат конкурентни на САЩ трябва да намалят цената на полетите най-малко със 30%. А това не може да стане със старите, макар и много надеждни, но тесни, неудобни и скъпи кораби Союз.

Да разбираме - 60 години бяха необходими на наса да разбере за пазарната икономика ?

Как ще ги стигнем американците...а до 1967 те ни дишах праха...мъка-а. Чорт возьми!

Нещо не мога да разбера - Русия ще почне, но ще се прави в Германия щото нямали нужните технологии и оборудване ! Ако може вежливият да ми обясни , ако има възможност и ако се е изкъпал че да не мирише !

Русия е бедна изостанала икономически и технологично държава, с малък БВП. не бива да имаме големи очаквания от нея.разбира се пожелавам на руснаците просперитет, най вече в сферата на социалната справедливост, защото там диспропорциите са ужасяващи. подобни има само в Африка.

освен Африка пропусна САЩ

Затова ли от цял свят пълзят към САЩ? Плоско.

Това от картинката ли е новият руски кораб?! Абе то консервна кутия за боб изглежда по-изпипана. Това не знам с какво са го дялкали и заварявали, ама прилича на казан в пивоварна.

Почти като казана за ракия на мъск ... но по - малък.

Хахаха... Ще строят, ена кучешка колиба не могат да сделат в Росии

Никой не им пречи да се пробват и те . Успех .

Украинец, тормозен от съветската власт. Губи близо 10 години от младостта си по лагери, в които здравето му е разбито. Въпреки това, след като излиза от тях, успява да издърпа ушанките и с ограниченият производствен капацитет да ги прати в космоса. На запад дълги години се говори с респект за "тайният съветски гений", който дърпа ракетната им програма. Умира при уж рутинна операция, извършвана от тогавашния министър на здравеопазването на СССР.

Американци и руснаци стоят на раменете на ГЕНИЯ ,МАИОРА ОТ SS , ВЕРНЕР ФОН БРАУН.!!!!!!!!!!!!

Е, и?

Те стоят и на раменете на братя Райт, ама какво от това? А и китайци и европейци също! Стоят и на раменете на Мария Кюри и на Айнщайн... Да продължавам ли? Какво точно се опитваш да кажеш с безмисления си пост?

Еххх ако китайците , не бяха изобретили барута и хартията ...

За 18 години Мъск даде на САЩ 9 модела ракети "Фалкон" и един пилотиран полет, а мениджърите на руската космонавтика - цяла серия шумни криминални дела, коментира политологът Андрей Манойло пред "Свободная преса".

За 18 години Мъск-арата изкльопа толкова кинти от данъкоплатците, че Боко не може да заспи от завист! Аре у лево бе американците! П.С. Рогозката, и той не спря с мокрите си сънища Ква Луна, къФ Марс ги гонят ушанките, яхнали кравите??? Смях, много смях, ама не в залата, ами по целиьо Космос звучи, та дрънка! Даже и извънземните не могат да подремнат от тия смешници...

всички смешници... добре че си ти единствения велик (ама неоценен) гений та да разясни кое как е на простолюдието в селската кръчма..

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

И какво стана с руският кораб -боклук федерация ? Крадаха, крадаха от проекта ... и го зарязаха. Сега ПОРЕДНОТО крадене ще започне с "Арго" Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. Янгель, Еффа, Кисунько, Авдуевский, Айзенберг, Вознюк, Ус, Севрук, Уткин, Недайвода, Ярымович, Люльев, Люлька, Кибальчич..... - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят. ЗА ТОВА И СЛЕД РАЗПАДА НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА СССР ватенките останали сами не могат да направят нищо. в памет на Сергей Павлович Корольов - той е арестуван през 1938. Минава през ада на затворите на НКВД-избиват му зъбите, пребиват го, заплашват семействоти му. Осъден е на 10 години затвор. Прекарва 5 месеца в лагер в Колима, почти мъртъв го изваждат оттам за да работи в конструкторското бюро на Туполев. Разбира се в концлагер. Освободен е чак през юни 1944, а по пътя към къщи се разболява от скорбут...

Арго е картинка. Нищо не могат да откраднат.

Я не обиждай! Ние не крадем, ние само копираме. Какво да се прави като нито пари имаме нито мозъци.....

Русоробите за 75 години нищо ново не създадоха (разбира се освен едно миризливо русофилско лаЙненце , кръстили се с унизителното име " 75 лет пАбеда" ( разбирайте 75 лет Срамота, Унижение и бедност) За това посочет

Тъп русофил: az #Победа75 От края на 60-те САЩ пуснаха третия тип кораби (Аполон, Совалки, Дракон… подготвя се и корабите на "Боинг" и "Блю Ориндж". През това време Русия лети само на старите си музейни експонати Съюзи. Освен това совалката и дракона са проектирани за 6-7 души, а не 3 като Съюза. С право хората се питат: Защо Русия лети в космоса на музейни експонати? ... Руската космонавтика от XXI век стои на два стълба, УЙКРАИНСКИТЕ академици S.P. Королев и В.П. Глушко. Под ръководството на първия е построена цялата използвана до този момент космическа технология, втората създава линия от двигатели, без които съвременната руска астронавтика ще бъде ЕДНО празно място. "НО" - техните изобретения са пуснати преди ПОВЕЧЕ от половин век. Ракетата „Союз“ в модерно разположение направи първия си полет през 1967 г., а прекият му прародител, който за първи път изпрати Гагарин в космоса, излетя изобщо от 1957 година.

Блу Ориджин (Blue Origin), не Блу Ориндж (Blue Orange).

Аз помня времето, когато в България нямаше " Америка за България " нямаше Сорос, но имаше русофоби. Та тези русофоби редовно ходеха на инструкции в Москва. В момента са на върха на русоафобската вълна тези продажници на Българияа

Руските слуги в БГ винаги са били погнусяващи, да.

"професоре" айде си смени титличката. Русофобите са хора, които не харесват руската паплач. Русофилите са презервативите на путин и дамската превръзка на курнинова

А тогавашните русофоби бяха вАгенщаин, и други боклуци.

Сменете заглавието! Не е Русия, а частна компания разработва "Аргус".

Ходи да цъкаш минуси и не се обаждай, по темим=, които не са за твоята фатмашка глава!

Корабът на държавната компания е "Федерация". Като вероятно ще има друго име.... "Аргус" е проект на частна компания.

И на тебя как на все руских овцы путин поставил розовые очки и отнимал мозги. В России появилось новое неизлечимое смертельное заболевание: Путинизм головного мозга... Ватнорили дебили , вас всички в сметището за медицински отпадъци от аборти ли са ви събрали и култивирали? Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Последно от Русия: Исполнительный директор корпорации по пилотируемым космическим программам Сергей Крикалёв, как утверждает источник, заявил о том, «Роскосмос» рассматривает возможность доставки российских космонавтов на МКС посредством космического корабля SpaceX. Мъск им направил оферта за 53 млн долара на място до МКС, докато себестойността на Роскомос е 90млн долара! Ха, ха, ха ….

Пуканките! Задава се ново състезание (Луна, Марс) което както преди се случи, ще фалира сега и Рашка Говняшка. Къде се тикат тия в белия свят?? Рашка няма нито финансов, нито вече интелектуален (защото всички умни хора избягаха) ресурс да направят каквото и да е ново. Ако не им беше завещан бойлеръ Союз сега щяха да се опитват да летят със самовари тъпаците.

руската сперма от джуките си бе гьотверен

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Що направо не си поръчат един батут от Мъск, наглите руски лайненца? Това шом е проект, чакайте след 10 години евентуално нещо. На Мъск Драгонът е бил прототип баш преди 10 години. А като се има предвид и в колхоза какъв ентусиазъм за нови разработки има - да го чакаме къмто след 50 години.

Моля моля... не ги надценявай... кВи 50 години те за 75 години нищо ново не създадоха (разбира се освен едно миризливо русофилско лаЙненце , кръстили се с унизителното име " 75 лет пАбеда" ( разбирайте 75 лет Срамота, Унижение и бедност) За това посочете, моля поне 100 години

Да ма извините ама от разпада на съюза им на селскостопански работници и колхози до момента ,няма и една свястна тахна разработка.Танкове със гаснещи мотори на парада и военни жипки дето им падат дръшките като речеш да и отвориш вратата. Само фалбата им голяма!

Ей, мен ме забрави...

От края на 60-те САЩ пуснаха третия тип кораби (Аполон, Совалки, Дракон… подготвя се и корабите на "Боинг" и "Блю Ориндж". През това време Русия лети само на старите си музейни експонати Съюзи. Освен това совалката и дракона са проектирани за 6-7 души, а не 3 като Съюза. С право хората се питат: Защо Русия лети в космоса на музейни експонати? ... Руската космонавтика от XXI век стои на два стълба, УЙКРАИНСКИТЕ академици S.P. Королев и В.П. Глушко. Под ръководството на първия е построена цялата използвана до този момент космическа технология, втората създава линия от двигатели, без които съвременната руска астронавтика ще бъде ЕДНО празно място. "НО" - техните изобретения са пуснати преди ПОВЕЧЕ от половин век. Ракетата „Союз“ в модерно разположение направи първия си полет през 1967 г., а прекият му прародител, който за първи път изпрати Гагарин в космоса, излетя изобщо от 1957 година.

Плюс това СССР и Русия нямат нищо общо - колкото империята на Алексанър Македонски има общо с днешна Македония.

Аз вервам на Лента Ру!

Я къде били троловете. А мълчат като гъзове под новините от САЩ

Успех !

Компанията, която стои зад "Арго" е частна. Роскосмос няма участие.

Тъп русофил: От края на 60-те САЩ пуснаха третия тип кораби (Аполон, Совалки, Дракон… подготвя се и корабите на "Боинг" и "Блю Ориндж". През това време Русия лети само на старите си музейни експонати Съюзи. Освен това совалката и дракона са проектирани за 6-7 души, а не 3 като Съюза. С право хората се питат: Защо Русия лети в космоса на музейни експонати? ... Руската космонавтика от XXI век стои на два стълба, УЙКРАИНСКИТЕ академици S.P. Королев и В.П. Глушко. Под ръководството на първия е построена цялата използвана до този момент космическа технология, втората създава линия от двигатели, без които съвременната руска астронавтика ще бъде ЕДНО празно място. "НО" - техните изобретения са пуснати преди ПОВЕЧЕ от половин век. Ракетата „Союз“ в модерно разположение направи първия си полет през 1967 г., а прекият му прародител, който за първи път изпрати Гагарин в космоса, излетя изобщо от 1957 година.

Русо-робите нещо са се скрили в миша дупка, като плъха им путлер в бункера. Сега те са в шок, в амок, и още не могат да се съвземат от успеха на Маск... и чакат като новоизлюпени врабчета с широко отворени усти (разбирай задници) , какви нови опорки ще им спуснат от кремля или от бандата бсп.

Каква руска помиина яма бре… забравете я вече. Не ме разсмивайте преди вечеря.. Скоро казахстан заяви че иска да си вземе Байконур – не желае повече да го дава под наем на червените фашисти. Ватенките ще останат без космодроми… строящият се космодром Източен от времето на миналия век още не е готов… И Бог само знае какво ще стане. А във Велика Америка дори частниците си имат вече космодроми… В Роскосмос са намерили нарушения и кражба на стотици милиарди рубли от строящият се космодром Източен. Руснаците крадат като за пред апокалипсис. Нищо не става от тази алкохолизирана, крадлива и тъпа държава. https://lenta.ru/news/2018/06/20/again/

Мдаа - в кочината Русия, както обикновено Два от трите спътника за мониторинг са мъртви Последните 2 руски научни спътника, включително единственият телескоп, загинаха Пилотирани съюзи, единият беше перфориран, другият падна, без да бъде изведен на орбита Уж новият им кораб Фрегата-та е с фатални пукнатини… и забравиха за нея… Сега ще крадат от макета Арго. Ангара се мъчат да я направят от 23 години, загубиха 3 милиарда долара , и обещават да загробят (разбирайте окрадат) още

Фон Браун беше шеф на НАСА! Немските инженери бяха в концлагери в СССР! Това е разликата! Два различни свята- единият свободен и щастлив ! Другият голям концлагер – ссср/раша е светът на Злото!

-NASA InSight кацна на Марс. -В "Роскосмос" бяха откраднати стотици милиарди рубли, -новия космодрум е дефектен, -ракетите падат, -спътници не работят. -Това е технологичен пробив в името на Путин! Как да не се гордеят кремле-ботовете с Русия!

Какъв Победа просяци? Просяците в ватенки могат да отидат само в Берлин, за да спечелят няколко ценни евро като бездомници. И това е ... Вярвам, че Русия скоро ще обяви, че руснаците ще носят превръзка на ръкавите си: аз съм лузер. От Втората световна война до днес - 80 години германците са пример за всичко. Руски колхозници останаха същите туземци и варвари !! Отдавна е ясно кой е победителят във войната. Това не е бедна и изостанала Русия. Това е богата и просперираща Германия.

днес е любима ИНОМАРКА на руските баровци, особенно Lexus. А Японския TIR до МКС носи товари от 10 тона. Без Маршове на Безсмертного полка, без червеноплощадни паради с Армати, без Япония да има суровини и достатъчно земя. "Победените" във войната японци първи започнаха в света са строят ИЗКУСТВЕНИ ОСТРОВИ. За промишлени предприятия. Германия и Япония са световните икономики дали развитието на днешната промишленост.

Само като прочетете: Сопов отбеляза, че е взето решение за поръчка на композитния корпус на прототипа на "Арго" от Германия, тъй като Русия няма подходящата технология. и няма смисъл да продължавате... Както беше казала успешната предсказателка леля Роза Анакойхер: - през 2045 г. Германия ще се гордее с летящите си машини на Луната и Марс, - а Русия (ако успее да не се разпадне на парченца) ще се гордее все още с победата си над Германия.Самите руснаци живеят в калта и мръсотията - и се опитват да се завлекат в калта в блатото си тези, които не живеят като тях, и то само заради завист. От Втората световна война до днес - 80 години германците са пример за всичко. Руски колхозници останаха същите туземци и варвари !! Отдавна е ясно кой е победителят във войната. Това не е бедна и изостанала Русия. Това е богата и просперираща Германия. Какъв Победа просяци? Просяците в ватенки могат да отидат само в Берлин, за да спечелят няколко ценни евро като бездомници. И това е ... Вярвам, че Русия скоро ще обяви, че руснаците ще носят превръзка на ръкавите си: аз съм лузер.

скоро в "богата и просперираща" Германия май не си ходил?

И какво стана с руският кораб -боклук федерация ? Крадаха, крадаха от проекта ... и го зарязаха. Сега ПОРЕДНОТО крадене ще започне с "Арго"

САЩ бяха около Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Церера и Веста, кацнаха на Венера и Марс, астронавтите многократно се разхождаха по Луната… даже и с елетромобил. Русия обаче беше за последен път извън околоземната орбита преди 31 години (фобос) и никога извън орбитите на Венера и Марс.

Ватенките със своите стари корита по-далече от МКС не могат да достигнат. А и до МКС не всеки кораб достига. Повечето падат в океана. Мурзилките за по-далечния космос вече нямат нито кораби, нито пари, нито акъл... Товарищ Генерал, ракета со спутником опять в море упала! Связист, шифровку в Кремль: "Успешно запущен глубоководный аппарат"

Миналия май Дмитрий Рогозин вече заяви, че Русия е девет пъти по-изостанала от САЩ по отношение на ефективността на работата в космическият отрасъл. Тогава Рогозин цитира примера на американската компания Orbital Sciences, където работят 1.3 хил. Души - 13 пъти по-малко от центъра на Хруничев, „но годишното производство на човек е почти 414 хиляди долара. След поредица от инциденти, настъпили в руската космическа индустрия миналата година, Рогозин обяви моралната деградация руснаците в космическият отрасъл.

Отдавна корабът Съюз е музеен експонат! Той се използва почти шестдесет години. Имайте уважение към неговите разработчици: Съюзът е оживял дори в повече от полагаемото му се време. Той не може да се сравнява с най-новия Дракон – това е смешно. напълно неподходящо ... Както Фоменко каза: - В Русия, алкашите дори гащи не знаят как да шият – а ги купуват от Китай, нека първо да се научат как да шият кюлоти ... А частната космонавтика не е за ватната уста, цялото ръководство на руската кочина са крадци и мошенници. Всичко откраднато веднага се обръща в ДОЛАРИ и се изнася веднага в Американски банки. И скоро и плешивия ще подскача на батута. Тъпите алкаши-ватенките са извикали на помощ украински инженери, за да им оправят боклука. Украинские инженеры устранили неполадки «Союз-ФГ» на Байконуре. https://lenta.ru/news/2019/03/13/soyuzfg/

Руската техника - морално остаряла , преди да бъде въведена в серийно производство.....За Ангара - да позная ли , такова няма да се състои. Жалко за руснаците , но такива са реалностите , не може да лежиш на стари лаври. Технологиите от времето на СССР са лустросвани и представяни за нови , пример - всичките им "нови" МиГ и Су са си на базата на добрите,стари МиГ-29 и Су-27. Опити като Т-50 ( Су-57 ) нещо буксуват , Т-14 Армата също е переспективно , ама и то от години тъпче на едно място.

Само като прочетете: Сопов отбеляза, че е взето решение за поръчка на композитния корпус на прототипа на "Арго" от Германия, тъй като Русия няма подходящата технология. и няма смисъл да продължавате... Русия е като проститутка – под скъпата шуба само гол задник. Какъв парадокс: Газопроводите стават все повече, а мурзилките все по бедни.

“Започна производството” на практика означава, че изпитанията са минали и вече се строи ракетата, с която ще се изтрелват космонавти ли спътници!

Глупако Ханс, многоразови на български език не е ли многоКРАТЕН???? Да ти еба майката неграмотна, Гогоф@!

Мъск и ТРЪМПлина проработи .

Само със стискане на палци конкуренцията да се провали... Не става. Почнаха и ще ще ще щетата