17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер е! Става за чупене на орехи, а с антената можеш да си почешеш ухото.

Alcatel One Touch за 12 долара или руская помия за 13?

Имах един Сони Ериксон през 1999 г , беше с метална рамка и за нова година чуках орехи с него, за баклава. Руския телефон му е точно копие ...

" Скъпите телефони най-лесно се подслушват и са с неоткриваеми чипове които дават местоположението Ви всяка минута" Президент на СОНИ Със здраве ги ползувайте

R320 Първия ми телефон - беше железен

Русия е огромна страна и няма как да имат добро покритие на всякъде, а в студа малките батерии падат много бързо - тези телефони са идеални за техните условия - браво на създателите им.

Абе лай на да са ,ма руски да са...!!!

какво са създали бе това прилича на домашен телефон от 1980 г

ако си си отрязъл ноктето на малкия пръст

Сделяно в СССР негодно за нищо творение , само рашистките тролове са щастливи от новината като че ли са хванали господ за шлифера.

Интересен коментар от жител на страна, която дори чесъна внася от Китай.

Голяма батерия значи поне 10 Ah, да го зареждаш веднъж в месеца. А тея се хвалят с нещо стандартно за много "лопати".

Тая новина да не е от преди 40 години? Иначе цената наистина си я бива...за тогава

Сещам за вица дето германския инженер разглеждал Лада нива и цъкал с език: “ей, какво ли няма да измислят само и само да да не си оправят пътищата”

Ми те и Китай внасят петрол, ма к'во от т'ва?!?

Мноу мъ кефи, но се питам с мегафон ли върви в комплект или се разчита на телепатични възможности!

И гратис да ги раздават няма да намерят мераклии. Дори родните келеши русофили няма да ползват тези руски боклуци :)))

Технология на ниво 1980г. "Голям" напредък на Русия. Батериите вече не се носят в куфари. АБЕ ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ НА ПУТЬО?

Тия тъпчовци руснаците сигурно купуват стари Нокии и Ериксон и само сменят кутиите :)))

Колко омраза има наляна в празните ви глави. Само вие не знаете.

Вица е много свеж! Но там пътищата са мнооого ама много дълги. Там като видиш табела 1000 километра, руснака казва "рядом" или близко е.

Гледайки антената и дебелината на апарата, се предполага,че е предназначен за 2 неща. 1.Или за обширни области със слаб сигнал и голям студ. 2.Или за военна употреба.

пропускаш и другите предназначения: 3. трошене на орехи 4. забиване на пирони 5. стопер за врата 6. оръжие за самозащита 7. като строителен материал вместо тухла 8. баласт да не те издуха вятъра (смей се, смей се, обаче си е направо животоспасяващо за слабичките руски манекенки) ...

Ще има ли модели с шайба за набиране на номерата. Ето, такъв бих купил да ми напоня за седемдесетте години на миналият Век.

Батерията е с големината на батериите на Тесла

и колко е дебелината на апарата ?

теб са те сменили по грешка в родилния дом . ако не бяха, сега щеше да живееш в столипиново и да се топлиш на пружинена рамка от легло вързано с кабели за стълба

Ако може да хваща слаб сигнал в тайгата или в нашите планини ще има клиенти, но малко, нишови устройства. Ако са и китайски ...

МАЙ БЕШЕ ЗА ЯПОНЕЦ.

Хахахаха! Че то и сега има телефончета, които компаниите ги дават за без пари. Защо трябва някой да се ръси с $35 за подобна глупост? Поредното доказателство, че в рашистан са изостанали с има-няма 20 години. Поне!

... па и със "свръхмощна батерия от... 3600 мАч... Хахахаха! Руското малко е най-голямото малко! Нали така, россотряпници?

Достойно след йотафона и Э-мобила! Ха така! Задръж така, ага!

Нещо икономическата обосновка се губи. Колко телефона трябва да се продадът за да се плати заплата на служителите например? Но така или иначе, това е поредната новина в бъдеще време от северен китай.

Днес, в рубриката"Неща които никога не са се случвали"

и всичко знаеш и преживяваш! Иди там изкарай няколко месеца и тогава дрънкай! То си е тяхна работа бе господине! Не ги мисли за глупави въртят милиарден бизнес в световен мащаб!

Не харесвам нищо руско и затова нямам причина да ходя там. Който люби всичко руско, нека бъде така добър да се пресели там и да живее на хубавото.

Слагат се 3 батерии за ВЕФ и даяни месец и кусур. Както навремето...