17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога Не показвай среден пръст на робот

ама забравили да изтрият част от военната програма

Сделано в СССР!

В тоя руски робот имало ли е човек тоя път ??

Руският робот може да бие всички ( но не и на шах)

Инцидент то. Просто стара руска тактика прозира. Може пък да е препил робота с вкиснало се машинно масло.

Явно го е яд, че едно дете го е било. Мъсти си, човекът. Съвсем в реда на нещата - ако ме засечеш на пътя, а аз ида от Перник, горко ти, няма да се размине само с един пръст...

Руският шах робот - най-силният на земята! Направо смазва противника!

Ми роботика и Русия... оксиморон.

И се я ядосал навярно

Да го @ба в скапания робот, трябвало е направо да го нокаутира. Нещо не е дооценил скритата заплаха от детето...

Не греши само този, който нищо не прави. Само не мога да разбера, к'ва е тая страст на разни жалкари все срещу руското/китайското да квичат. Тесла имат стотици катастрофи, като поне за 50 е 100% сигурно, че автопилотът е виновен. Обаче, Лайньончо сте го издигнали в култ. Докато квичите, колко били назад руснаци/китайци/иранци, те поне развиват технологии. Ние едно време проектирахме процесори и компютри - не говоря за изкопираните Motorola и Intel процесори, а за собствени разработки - бяхме не много по-назад от водещите. Сега 80% от земеделската продукция е внос, а ние сме горди подлоги на западняците ...

Някога ни убеждаваха че пътя към Европа минава през Истанбул. Няма да коментирам подобен идиотизъм - нито географски нито политически това не е верно. И практиката го доказа. Ние отдавна сме в ЕС, а Турция ще подсмърча още дълги години. Разбирам, някой обича Русия. Друг обича Турция. Трети обича Сърбия. И т.н. Но обичта към Русия не бива да води до идиотизъм. Повечето от русофилите предпочитат да карат немски коли. Или японски. На немските реваншистки и японските милитаристи. И не можеш да ги накараш да си купят руски автомобил. Но иначе продължават да приказват разни глупости Колко бола велика руската техника. Да, напоследък Китай имат доста успехи. Но...благодарение на Японски Корейски американски и Европейски технологии. Копират и продават. Евтино. И това е основното предимство на китайските стоки. Ще го кажа по просто. Да ме разберат членове и симпатизанти на БСП и руско съветските мекерета. Искаш да си купиш японска електроника. Евентуално корейска или тайванска. Но си купуваш китайско. Само защото е по евтино. И никога руска електроника.... защото такава просто няма. Или ако има нещо е пълен боклук.

Жалките опити да ме изкараш чуждопоклонник, не минават. Единственият чуждопоклонник и национален предател, си ти. Кланяш се на едни изверги, които са тъпкали, мачкали и избивали населението практически на целия свят, че и продължават.

Руски робот програмиран със съответната руска психология - видял е заплаха в детето и веднага е взел мерки да предотврати нападение. Защо ли ми звучи познато и откъде ли?

Отдавна повтарям че Русия е изостанала в технологиите от 30 до 40 години. Вижте гордостта на Русия с която воюва в Украйна. Боклуци на по 50 години Тая работа с технологиите не е лесна Трябва да се работи. Не е като да пращаш пушечно месо на фронта. От 1990 Русия е напусната от над 18 млн души. Като правило образовани хора. Неизвестно е колко живеят в САЩ и Зап.Европа без да са емигрирали официално. В резултат в Русия са останали полуграмотни инженери и работници пияндури. Бояришник не прощава. И такива инциденти са съвсем естествено. За Русия, де.

А ние в България сме най-най-най, изстрелваме ракети в космоса, развиваме ядрена енергетика, имаме собствено автомобило и самолетостроене, страхотно земеделие. Швейцария на балканите...

Аз - роботът!!!

...не ти разбират добрата шега, за съжаление...

шорошпияците пикат газ, оти нема, и кендзат тухли четворки, за икономии на енергия.

това ми прилича на бояджийски робот и не вярвам да е руски

Робот-орка!

Евала, рашския ИИ вече знае как се прилагат КГБ техники. Напред са...

Взел го е за украинче...

Имали и руски роботи, тогава ще стане наистина страшно, стига да работят правилно де.

Това не е било робот, а дистанционно упрявляема механична ръка! Очевидно оператора е бил пиян и е виждал двойно! По руската!

На тия и роботите им злобни

Тва не може да е руски робот, руснаците не могат една ютия или пералня да направят, а пък робот- абсурд !

_stankow

Онзи ден започна строителството на 4-я блок на АЕС Аккую, в Турция. А вчера започна строителството на първия блок на АЕЦ "Ел-Дабаа" в Египет. Русия не прави ютии, това не е задача за нея. Русия прави енергоблокове по 1200 мегавата единия. Ако една ютия е 300 вата, всеки блок може да захрани 4 милиона ютии, едновремено. Нека други, по-изостанали страни, правят ютии ...

И Чернобилската АЕЦ правиха, и грешки в реакторите, при проектиране криха, но радиационното замърсяване не успяха - остана за хората, а комунистите от ЦК минаха на чиста храна и вода...

Че правят АЕЦ-и спро няма. Но и спор няма че освен за това и ядрени оръжия за абсолютно нищо друго не ги бива

Чернобил го гръмнаха същите хубавци, които сега дават акъли как да пестим газ и вода...

Сволочите само бомби могат да правят

А можеше да му откъсне и главата.

може да си направи рокада на ташаците вече ха ха и не е важно детето как е важно руския робот да едобре..ха.ха

Сетне ще е късно! Матросовци са способни в името на една илюзия за руското величие и руското превъзходство , та те са способни да взвривят планетата!

И на руската техническа мисъл ? Впрегната в злокобната руска военна машина! Кой може да им отговори? Всички трябва да спрем тази ужасна машина газеща Чечня(две войни), Грузия, Украйна ….

Те стрелят по училища и университети , по детски градини и супермаркети , по жп гари и жилищни блокове! Те унищожават цели градове със стотици хиляди жители! Те изселват и обезлюдават една 40 милионна страна в центъра на Европа! Калибри Сармати Искандери - Това са Туски Роботи !!!

“Нашите високоточни Ракети ….. Нашите военно космически сили …. Нашите Атомни бомби Нашите безпилотни самолети …. Не са ли това Руските роботи, питам аз ????

Какво общо имат фантазиите ви с темата на статията!?

Свобода на Народа на Украйна! И на народа на Русия! Край на путинския Режим!

Репортажи от 3те фронтови града на Донбас: 1. Руската артилерия е отслабена - Жителите свидетелстват за намаляла интензивност! 2. Звяра хапе - 6 училища и два университета - унищожени!- Учителите се опитват да организират учебна година 3. Херсон освободен на 1 септември - Президентът обеща свобода на героите от Херсон и прекъсване на връзката по суша с Крим! 4. Мостът Мостът на Путин - взривен! - това е главната цел! Хаймарсите ще се справят! Слава! Вечна слава!

Завий си краката и не спи на течение.

_stankow

>>>Президентът обеща свобода на героите от Херсон и прекъсване на връзката по суша с Крим! Това последното да не го беше казал. Никой херсонец няма да го одобри - нито руско-, нито украинско-говорящ. Особено сега, в летния сезон, когато Херсон изнася продукцията си за милионите туристи в Крим ...

наше село аналогичен случай, само че с руско ботоксово джудже, което върши същите поразии. Слочаенос?

Натъртването в статията е думата руски. За да ви внушат подсъзнателно какво зло е Русия. А какво толкоз се случило?

В оригинала го нямаше! Но ме накефи! Във време Разделно всичко руско е омразно! Роботите им могат и да стрелят! Не само да чупят детски пръсти! Всеки ден те откъсват глави на украински деца! Не забравяйте за 4 годишното момиченце убито на улицата от снаряд и изоставената му детска количка!

_stankow

Това не е "шахматен робот", това си е доста голям и силен промишлен манипулатор. Нарушено е предназначението му, нарушени са правилата за работа с него. Вероятно може да вдигне и премести поне 1 кг. Преоразмерен е за тази задача, да мести шахматни фигурки - по товароподемност, точност и скорост. Излишно е да се използва такъв манипулатор, може много по-малък. Ако пък е нужно да се демонстрират възможностите му по преместване - нека играе с друг манипулатор, не с дете. В обхвата на манипулатора не бива да има хора, трябва да има решетки, светлинни завеси и други защити. За игра с хора трябва да има допълнителен софтуер за машинно зрение, който да работи паралелно с основния и да изчислява безопасността на всяка манипулация и при необходимост - да блокира изпълнителния манипулатор. Дано се оправи момчето и да стане голям шахматист ! Още по-добре - инженер по роботика ! :)

Най-накрая да кажеш една истинска дума-"манипулатор". Да, тя е с много значения но в случая важното е следното: Софтуера на тази машинка е руски, т.е пълен с бъгове, хардуера също е руски, както се казва "сделан" е. От двете комбинации се получава истината за възможностите на руската техника. Тя е тромава, преоразмерена, не интелигентна. Това е любимият ти "руски мир".

_stankow

От една грешка в софтуер да съдите за целия "руски мир" ? Да, всеобхватна е думичката "манипулатор" ... :) Иначе технически - не е грешка на софтуера. Той не сбърка фигурката, не я изтърва. Просто не е този софтуер за работа в близост до хора.

Ти давам десет плюса!

Един път и ти да кажеш нещо вярно, че и при роботите са се осрали.

_stankow

Един инцидент нищо не говори. Ами ми е жал за нашите деца. Имахме техникуми, учебни цехове, по роботика и ГАПС. Сега какво имаме - дребни, едва оцеляващи малки фирмички ...

So what? Тесла прегазва собственика си, има машини има инциденти.

Руско = некадърно изделие. Това е една държава, в която управляват приближени до вожда, имат пари, но нямат акъл и не дават път на можещите, а само на верните на вожда. Всички подобни тоталитарни режими свършват с крах, понеже са некадърни. И ви го казва, човек, който познава доста кадърни руснаци, които са принудени да не живеят и работят в Русия.

Да така е, така беше и при гербаджии, затворен кръг и само схеми

Айде стига глупости бе. Преди 6 месеца в Швеция камион T-POD на Einride беше помлял колона автомобили на пътя. Що тогава не рева? Тъпанар.

Даже и любимката на цяла Русия , най голямата им звезда от естрадата - и тя си отиде и никога няма да се върне! Защото тази държава е гнездо на Злото!

Всеки съветски робот трябва да може да ликвидира поне един съветски идиот.

Краварите веднага да го включат тоз робот в списъка със санкциониран и те.

Ти говедар ли си? Нещо много разбираш от селско стопанство...

робота е с алгоритми,детето прави ход без да си махне рьката от фигората,и ето ти инцедент.

на тролеите.

Това е дете бе, мухъл!

Съветските роботи, най-роботизирани на земята. Закон на съветската роботика: само другаря путин има значение.

Руска кочина и робот

ㅤ

"...макар вероятността проблемът да е в руската техника да е доста по-висок." И кое дава правото на двете мозъчни клетки на Гогов да стигнат до това заключение?

Ами то това е мнението на целия свят ! И ти го доказвам просто ! Това което няма да чуеш по руските медии които следиш е че в момента всички панически бягат от единствената техника което ШЕФА ти изнася военната ! Дори Китаи са притеснени защото техния стелт самолет е с откраднатти от Русия технология за радари насочване и така нататък и при сегашния погром над руска техника ни Индия вчера гледах видео как се подиграват на С400 ни Китай. нито арабелите искат военна техника от Русия. Така че да се радват че не му е счипило главата

ㅤ

Шефът ми изнася за цял свят. Да си имаме уважението!

ㅤ

И знаеш, че много уважавам хора, които ме познават по-добре, отколкото аз сам се познавам. Във всичките им дупки им пращам уважение.

Руския калашник е най използвания автомат в света

Било е украинче, нали?

Не като истиснки руски робот вутре е имало скрит руснак а истински руснак е само вожда! Сигурно е искал да го целува по коремчето на голо !!!!!!!

Специална шахматна операция

Skynet: Началото!

Машините се надигнаха от пепелта на ядрения огън...

най-силният ход в шаха е удар с дъската.

Руски робот!? Все едно от АЗЛК да произведат дрон!