Руски учени откриха най-древния известен диамант на планетата

Пробите от скали и минерали на литосферната мантия, сред които е открит скъпоценният камък

Обратно в новината

Коментари - Руски учени откриха най-древния известен диамант на планетата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да кажат колко струва, нас не ни интересува колко е стар :)

Фантастико! открили го ! Съветските Учени - най-добрите!

Това показва част от картинката. Събрали се малки и бедни кученца да притесняват огромия вълкодав. Дали това е възможно? Щели да го направят беден и слаб. И как ще стане ? Явно не знаят че той е най-големия доставчик на диаманти в света. Щели да му отслабят армията? Той е толкова богат, че може да наеме която армия си пожелае, влючително армията на САЩ. Никой не може да устои нито на силата му, нито на богатството му.

Ми да наеме армията на Украйна, бе тъпак! Че както е тръгнало скоро Руслямска държава ще остане без армия. "малките бедни кученца" има БВП около 90 пъти по-голям от този на орките

Спри да използваш обръщението "тъпак", заеми се да научиш нещо, да се образоваш, за да можеш да се аргументираш и да си в състояние да водиш смислен спор.

Как да наричам тъпаците като тебе? Нека да казваме нещата такива каквито са. Както виждаш, тъпако, съм дал аргументи. Ама ти като тъпак си се загледал в обръщението.

За руските учени няма тайни за възръстта на диамантите! Просто са го питали учтиво "сега бой ли ще ядем, или всичко ще си кажем" и той съответно си е казал всичко.

и най-младите диаманти. Днес няма такива геологически процеси от температура и налягане, за да се образуват достъпни за човека диаманти. Кстати, израелският гражданин Абрамович още ли е губернатор на Якутия и собственик на мината с диаманти, бля?

ей ама какъв си ми умен, как не са те взели в Харвард още да ги учиш не знам

по пункт втори нямаш възражения, блядь.

В Македония ли е?

И кръстили диаманта - "Владимир Путин"

Рея руски учени са като онези английски уени.Никому неизвестни.

Важното е ти да си известен! Като не можеш с друго- поне с глупостите си които сееш по форумите!