17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За второ мнение препоръчвам доктор Радева.

Гледайте "особености на руския национален риболов" и ще разберете всичко за водката и нейното приложение , там показват и обясняват нагледно .....

Баси учените!!! Открили нещо, което е известно от хилядолетия. Кога да очакваме тия "учени" да открият ползата от пиенето на водка та да спрат сички съмнения и спорове вредна ли е или полезна при орален прием?

Който пие водка, не остарява...

В смисъл че умира млад ли?

не пие водка е болен

"Няма вредни и полезни храни /питиета/. Има вредни и полезни количества" - древна китайска поговорка. Това с питиетата го добавих аз, защото смятам,че те са храна също. Течна но храна.

2 години се мъча с 1,5 л саке от ориз. Когато искам да ми стане много гадно ....си наливам 25 гр. саке. От концентротите полезна единствено е истинската текила. Семената на плода на кактуса съдържат изключително скъпо и ценно етерично масло - елексир на живота. Използва се, маслото, в елитната козметика. От 1 тон семки извличат 1 кг олио.

Имам лозе. Садя си там краставици. Против листни въшки прискам с разтвор - 100 гр. водка на 10 литра вода. Нямам проблеми и краставиците ми нямат вкус като кауфладските.

Никога не вярвайте, че руснаците са по-напред от нас! По-странното е статията... Би трябвало да е по-шеговита и подигравателна...

Какъв вид са по-точно учените които се занимават с водки, конячета и алкохоли ? Много готина е тая работа ... сигурно е и тежка де, на сутринта ...

Според Уикипедия водката се е появила в Русия в края на 14-и век . Доста време им е трябвало на ватенките да разберат , че спирта може да се използва и по друг начин , а небе само за вътрешна употреба !

След като превзели част от Полша открили водката ползвана от столетия от поляците като лекарство за .... разтривки. Думата водка е записана за пръв път през 1405 г. в Акта Гродзки , [9] съдебните документи от Пфалца на Сандомир в Полша. [9] По онова време wódka се позовава на лекарства и козметични продукти, докато напитката се нарича gorzałka (от старо полското gorzeć означава "да горя"), което е и източникът на украинската horilka ( горілка ). Думата водка, написана на кирилица, се появява за първи път през 1533 г. във връзка с лекарствена напитка, донесена от Полша в Русия от търговците на Киевска Рус, която по-това време е била част от Полша под името Киевско воеводство

То и спагетите не са измислени от италианците, а са взаимствани от китайците, но на кого му пука за това днес? Всеки ги асоциира с Италия и италианците правят пари от това.

Това са учени, а не като нашите.))

Ние правим компреси и се разтриваме с ракия от столетия. Тези са открили топлата вода.

По-скоро топлата водка.

Те могат да изкарат и цианида полезен за консумация.

Да ви имам заглавията

А на гроздовата? Ако една болест не се лекува с ракия, значи е нелечима.