17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stankow

Пък аз мисля, че видимостта ще зависи главно от облачността ? И ще се вижда само докато прелита над мястото, значи 5-6 минути. Никакъв смисъл !

"На височина около 450 км сателитите ще разгръщат 10-метрови платна" аха... от Софето ще видиш у Варна как светят блоковете.

Яко,идеята си я бива! Браво!

Идеята е малоумна. Няма как да подреждат, както са дали на видеото отделните сателити, че много бързо ще им свърши горивото, отделно ще зависи кой откъде ги гледа.

На нас ни взеха логото за знаме, ама Кока Кола ще го отнесе повече от нас.

те рашките на 450км не са летели до сега бе. МКС е едва на 200км.

stankow

На 10-ти септември 2016-та година, след приемането на кораба Съюз МС-02, чрез включване на двигателите на стикования кораб Прогрес МС-02, височината на орбитата на МКС е увеличена с 2.2 км до 405,6 км.

Руснаците правят най-вече мамалига!

tonk11

Ти знаеш ли какво е мамалига? Кретен, това качамак. Правили да го твоите баба и дядо. Дошло е от Румъния.

Това ще се използва като позиви ,които руснаците ще хвърлят в космоса ,за да казват как капитализмът си отива. И ще показват благоденствието на руснака , който пие одеколон.

Светлинното замърсяване на нощното небе е престъпление против човечеството. Такава халтура ли отглеждат в Сколково? Освен това платно 10м от разстояние 450км има ъглова ширина една хилядна от градуса. Тука вече не мога да съм сигурен глупостта тяхна собствена ли е или Гогов пак е lost in translation.

И да затварят.

Поредната тъпа руска идея!! Сякаш ни трябват реклами от космоса??

Вече и думи като облаци и нестационарен ли се цензурират и трият или Кока Кола, която е изписана на снимката към статията?

духа ли те лунния ветър,или земния ти пили по голата кратуна

И от областите и от това къде се намират, защото очевадно няма да са стационарни, а ще се движат. Навремето бяха решили да боядисат Луната червена за да може Кока кола да си сложи логото ;)))

рашките да напишат че кока коле е опасна за вашто здраве,аре седи на перона и чакай светлото бъдеще дето ти го носи мъск

най после ще напишем КОР в космоса...