Руснаци с нова теория за появата на Луната

Нашият естествен спътник е с 13 милиона години по-млада от Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как пък ги изчислиха точно 13 милиона? Що не закръглиха на 20, на 30? това са 0.29% от също толкова ориентировъчните 4,5 млрд. години.

https://www.youtube.com/watch?v=Elzq4tnc-jY https://www.youtube.com/watch?v=DJM67jKQgOI Слънцето се класифицира по своя спектрален клас като G2V, като често се описва неформално като жълто джудже, защото видимото му излъчване е най-силно в жълто-зелената част на спектъра и защото, макар че цветът му е бял, от повърхността на Земята то обикновено изглежда жълто, заради разсейването на синята светлина в атмосферата.[6][7] В сигнатурата на спектралния клас G2 показва, че повърхностната му температура е около 5778 K (5505 °C), а V – че Слънцето, както повечето звезди, е част от главната последователност и освобождава енергията си чрез ядрен синтез на водородни ядра в хелий. В своето ядро Слънцето преобразува по този начин 620 милиона тона водород всяка секунда. Космическа скорост от Уикипедия, свободната енциклопедия Космическа скорост може да се отнася за: Първа космическа скорост Втора космическа скорост Трета космическа скорост Агент-Пони-Гангстер ???WTF???

Тебе също чука афрошатьл шеф на смяна в макдоналда по 12 часа и ти много пърди нали.

Аз вече американски ситизен и правя грешки защотото в САЩ от 5г. Но искам да кажа, че кога наши американски астронавти били на Луна , хапнали много добри бургери от най-близък Бургер Кинг рестаурант, в пустиня Невада. Даже забравили няколко от тях и скоро гладни и безработни,нелегални афро-афроканци намерили ги, не се развалили много(бургери) и ги хапнали. Повече пърдели....Скоро построим на Луна огромна база на НАСА и разработим нов боен вирус Ковид-666 който пак пуснем в Китай , но ще изтрепем всички афро-китайци да не палят и бунтуват се , а само страхуват и ядът бургери от Макдоналдс. И по-малко пърдят, щото това негърска пръдня, ауучч много миришше, шитт! Тука сега е мода бели, толеранти семейства вика афро-американец или афро-африканец с голяма бляк шатъл чука твоя жена,а ти стоиш до тях, мастурбираш и от време, на време целуваш своя жена. НО кога чукат добрре, е добрр но кога пръднат, аууучч как миришшшеее! Трябва слага маска, вече. Фсичко добро, отива на работа работи аз 12 часа в Макдоналдс , байййй!

Според древните записи е имало време, когато Луната не е присъствала на небесния свод. Вследствие на което се счита, че Луната е изкуствено тяло, поставено в настоящата си орбита с определена цел. Множество факти и явления, досега "неизвестни" започват да излизат и да представят съвсем различна картина от представяната ни досега.

Според древните записи??????Записите са от дискета,сиди,флаш-памет,сдкарта,харддиск или финикийски папирус???

Не било луна, ами сърп и чук, а и червена. Нищо ново под луната.

Мъск я закарал там тайно, спейс кекс най добрият кекс

Вероятно все някога ще се разбере кой, кога и дали е бил на луната, и колко е "натоварил" на връщане от там... Лично аз (простете, че споделям мнение сред толкова ерудирани капацитети по лунните въпроси) ще си позволя да публикувам един клип, заснет от сериозно екипиран любител астроном. Тъкмо в условията на карантина, когато освен хобитата - няма кой знае какво да се прави. Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=uJOIIEQF_xs Тези "самосвали" явно нещо добро са натоварили и сериозно бързат да отлетят с товара... Известно и и името и габаритите на кратера, над който прелетя "една от точките"... 125 км диаметър, изминати за около 2 сек... Тези почти 60 км/сек още не са по силите на нашите велики руски и американски "стопани" на близкия космос.....

Очевиден фалшификат. Пусни го на 1/4 от нормалната скорост и ще забележиш дребните дефекти и пропуски.

Луната се е появила за да осветява пътя на св.св. Кирил и Методи при похода им към руската държава за да предадат в някоя землянка свитъка с азбуката на месния цар, и той като поел в землянката си азбуката изтрезнял за първи път откакто майка го е родила и си е избърсал задника с пергамента, щото милия въпреки че е бил най учения човек в московското село, през девети век откъде да знае що е това азбука?!

Ако няма луна,няма да има и земя ! А това го пише в оная умна книга,наречена Св.Библия !

Луната се е появила след като се е появила Русия!Това са установили от РАН(Руска академия на науките!) - Предаде ИТАР ТАС!

Марс също. За това е червен. Дори го боядисаха.

Не, туй е земя македонска. ;)

врачка до врачката са тези космически учени и астрономи. Нямат нито едно доказателство за нищо. Само гадаят гледайки звездите. ТО и това не е лесно. Да ръсиш теории и да ги пропутваш като научни факти.

тези руснаци са учили български език в македонските земи. Половината лунен прах е дошъл от тези земи, с което се обяснява поначало македонският им произход.

как определиха на кокло години е Луната? Да не са взели проби и да са ги доенсли на земята? Или и тя по компюътрен модел е изчислена на колко години е. Ех.. тези процесори Елбрус бе? Много добри :)))

ами ти какво мислиш че е имало на луноходите бе душкоооо?? Вероятно водка и сельодка ли?? Виж спектрометър, далекомер и други.........

покажи ми една статия душко в която се говори за проби взети от руснаците и изследвани със спектрофотометър. Една. Не повече. ЕДНА ЕДНИЧКА.

имат апарати на луната, с които правят проби, още преди американците..

и аз имам кола в гаража си, но не съм я карал на Монца. А ти? Едно е да имаш - друго е да можеш. Та кога и с какво ги пратиха от луната до земята?

Apollo 11 е на 16 юли 1969 и само с тази мисия докарват 21килогрма камъни (apolo 17 също докарва. Та коя година казваш са докарали руснаците и колко грамчета?

не съм казал че са докарали, не чети това което искаш да прочетеш.. правили си анализ на почвата с апарати на луната..

продължаваш да се оплиташ в лъжите си. И това не можеш да докажеш с цитат от статия.

Проби имат. И от мисиите Аполо - не е да не са им дали - и тяхната мисия "луна" май беше донесе нещо - в много по-малко количества от програмата Аполо но успяха да донесат нещо, поне такъв ми е споменът. Хич не беше дребна работа за него време да върнат нещо от луната. Споменът ми е от тогавашните БГ "медии" разбира се, бих се учудил ако са излъгали ама...

взели са от Аполо дето им дадоха и са го пакетирали. 100%. Мизерни 170 грама и то 76та. преди това 30грама ли бяха?

Проби имат и едните и другите! Изглежда сътрудничеството в космическата област е било доста по-добро от сега, въпреки студената война, тъй като са си предоставяли образци взаимно. Руснаците имат три успешни опита за вземане на проби от Луната - Луна 16, 20 и 24, така че не можете да ги обвинявате в некомпетентност или нещо подобно...

да... както казах 100, 30 и 170 грама. при все че дадени около 600грама от САЩ и при все, че няма нито един кадър как е събрана тази проба, а само голите думи на някой които дори не познаваш. Докато на някой други се вижда как се събират пробите, как се поставят в контейнера и същите са на земята после. Ама що да не вярваме сляпо в Дядо Коледа на някой които дори не може да ни каже по кой от трите начина се е върнал Гагарин.

Всъщност официално са донесли проби от Луната с автоматична сондичка от Луноход 2. Верно след като са получили половин кило от американците. Може да е вярно, може и да не е. Все пак нагло излъгаха целият свят за Лайка и Гагарин.