Съдят семейство Зукърбърг за сексуален тормоз и дискриминация

Говорителят на Марк и Присила разкритикува твърденията и заяви, че те не могат да бъдат потвърдени

Обратно в новината

Коментари - Съдят семейство Зукърбърг за сексуален тормоз и дискриминация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историите за "сексуален тормоз" вече станаха, като слаб сценарий на посредствена сапунка. Този номер, като инсценировка за натиск и дискредитиране, толкова се изтърка през последните години, че когато обвинят някого в такова, всички се съмняват и си мислят за "планиран натиск" върху конкретния "нарочен"...

Нищо чудно сам да си го е инсценирал за да паднат акциите на фб непосредствено преди да отлетят, за да си напазарува евтино. Както и стана.

John Doe се използва, за да се прикрие самоличността на някой, нещо като българския Иван Иванов. Та със сигурност John Doe не е работил за Зукърбърг :)

"John Doe" се използва от полицията в САЩ и като кодово име на неидентифициран труп, жертва или човек с неустановена самоличност...

За Фейсбук е всичкото.

колкото и да ми е противен като бизнесмен, Марк е примерен гражданин и съпруг. Номера с ебливия дедо Строс-Кан, когато го изритаха чрез негърка - камериерка от почти спечелил номинацията за шеф на Международния валутен фонд, тук няма да мине. 100% съм сигурен че служителката от охраната е дебела негърка. Преди години на портовете в Балтимор една такава маймуна ме прати да си ходя обратно....щото не ми разбрала акцента. 2 часа звънях в полицията и ме препращаха към частна охранителна фирма то ли филиал на полицията, то ли в договор с полицията. Марк са го подгонили да му отнемат бизнеса, но едва ли ще се получи с такива методи, твърде е богат и неуязвим. Да го обвиняват в расизъм при съпруга КИТАЙКА ?! Тогава Джан Ленин е най-големия расист със съпруга Йоко Оно.

slavrado

Коментарите са смехотворни просто. Какви му били краката, панталоните, грозен бил...Ужас колко злост! А по темата мисля, че тези хорица се опитват да изкарат някой лесен долар.

е грозен си е

е ми и кайка ти така, ма те направих.

Всъщност , който ползва фейсбук на трябва да роптае . Фейсбук е безплатен и не е задължителен.

Сурат тефтера си е един най-обикновен уеб сайт с комунистически дух-всеки който пише нещо по-различно бива "заключван" да не коментира но никога не спират платените пропагандни сайтове които бълват омраза и злост та това еврейче се интересува само от парите на шараните които постват всеки ден

Нещо медиите много започнаха да го критикуват този Зукерберг, явно им е трън в очите. Аз ще започна да го харесвам щом дразни вестникарският бизнес и който им плаща

Грозилища са и двамата.

абе и аз за това слагам чувал на главата на майка ти. и за това и на тебе ще слагат като пораснеш.

Абе тоя Зуки егати късокракия, прилича на павиан. Такава диспропорция ми говори за комплекси и изкривено съзнание. Нищо чудно да са експлоатирали служителите си. Целия фейс се превърна в една повърщалня.

Панталоните му са като потури. Мода.

кой бил с комплексите :))) точно тоя който обсъжда външния вид на другите е човек с коплекси.

Румен Радев, довиждааааане!

Само като ми покажат на снимка тая китайка и вече усещам сексуален тормоз. Мяза на орангутан.

Парите водят до разврат и жестокост дори и да не го искаш. Неизбежно е.

Sara

Цукерберг (не Зукърбърг, абсурдната английсka ортография НЕ е стандарт) е общо взето гадно копеле, но в случая е жертва. Под обстрел е. Защо ли?

А пък ортография е гърцизъм, влязъл у нас през руския език. Стандарт за чуждите думи няма, а точно за собствените имена не можеш да направиш нищо друго освен да ги предадеш така както се изговарят на естествения им език.

Че на естествения език на Марк си е баш Цукерберг, бе. Или ще кажеш, че и на Джефри Епщайн, както и на Харви Вайнщайн естественият им език е английският?! В Холивуд, 99% са евреи, а останалият 1% са няколко австралийци като Мел Гибсън.

всъщност Пеперудкин ли е?

Запечатване на устите и очите на "профаните" - простосмъртните

Sara

Опа, извинявай, по погрешка натиснах (!) Извинявай, грешка!

Джон Доу.... ох, леле, майко, тия от Дир ще ме съсипят...

Абсолютно! Хич ги няма...

А другата па ако беше Джейн Доу, значи щеше да е я жена му, я сестра му на Джон.

За разлика от БГ, където нямаме никакво правосъдие, в САЩ правосъдието е ударило другата крайност, където всеки може да те съди за какви ли не глупости, и то без никаква давност (40 години пост-фактум се присетила Присила, че Мадам Помфрия и казала да си види п----т-а, примерно). А къде е спала Присила 40 години - еми няма значение - събирала е сили да се яви пред съда :-)

Така е по ИК. На тресе им го Хюсеин Обама (дето само баща му беше от вярата на Осама бин Ладен).

Ша му разкажа играта на съседа. Преди 50 година се засили да ми бара вуната