Салвадор ще превръща енергията от вулканите в биткойни

Страната вече одобри криптовалутата като законно платежно средство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента и парламента може да са решили, ама Камалата за туй отиде в Салвадор преди няколко дни, за да им бие два шамара и да забравят за ентусиазма си! П.С. В Салвадор, официалната валута е долара!

Свърши се тая. От както го хакнаха, ще е само надолу.

освен това например в япония или в кантон Цуг както и на други места се плаща със онова .

Ако преведем годишно 12 пъти , тогава имаме си една такса от 120 щ,д, , каквото си е почти една социална пенсия .

С новия списък на четири биткойн и Ethereum ETP от американската компания VanEck в петък, общо 100 борсово търгувани продукта (ETP) и структурирани продукти с криптовалути като основна сега се търгуват на SIX. С широката гама от крипто продукти, SIX е световен лидер, пише фондовата борса в медийно съобщение в петък. От началото на годината продукти, базирани на криптовалути на стойност почти 4,6 милиарда франка, се търгуват на SIX - в сравнение с миналата година като цяло, това е увеличение от 310 процента. От 100-те крипто продукта 59 са базирани на двете най-ликвидни криптовалути Bitcoin и Ethereum. Офертата включва още осем други криптовалути.

Обърквате парите и жетоните; много символи са част от цифровите бизнес модели; напр. IOTA (плащане машина към машина за индустрията), Chainlink (логистика) или Polkadot (швейцарски, за интелигентни договори). Така или иначе можете да използвате ETH за почти всичко - предполагам, че половината от всички крипто токени са ERC20 токени.

онези с калашник в нощната Варна преди 20 години , доставката до митница Варна на чист нов автомобил от САЩ ? После търговски регистър , НАП , откраднатите данни ? Това не са били тъпанари , нито са били простаци , продали дрога , проституция и какво или не . Във всичките случаи имаше послетък разбиването на конфигурация , където арестите на цели сървър-ферми , макар че по-значими от гледна точка на стойностите , са си всъщност едно и същото явление . Дали в единичен случай действал българското законодателство , или в болшинство на случките станало целият театър по искане на чуждо законодателство , това са си тънкостите , посочвайки ни към основните въпроси .

Ама , в българските медии всяко едно се третираше според политически ньох на времето . Вместо похвала каквото могат , едно такова каквото не могат . Но кой ? Вършителите или нашенската каста бюрократи ?

А,бай Ганьо от Булгаристан е най интелигетният световен лидер по печелене на на всякакви Пари,наготово от еврофондове,от кражба на банки,данни,сметки и всичко ,пране на пари,корупция затова българският вулкан са кражбите и измамите

Това не бачка вече в Китай , така че повече забава ще падне ако просто пикаят в кратера .

по принцип имам своите предразсъдъци относно криптовалутите, но това изречение "вулканът може да осигури "много евтина, 100% чиста, 100% възобновяема енергия с нулеви емисии" за добив на биткойни" според мен е признак само на едно единствено нещо. човека който го казва му липсва фантазия за това, какво може да прави с ел.енергия.