Коментари - Колко здрав е Samsung Galaxy Note 8? | IT.dir.bg
назад

Колко здрав е Samsung Galaxy Note 8?

Продажбите на Samsung Galaxy Note 8 още не са започнали, но късметлиите получили смартфона проведоха редица тестове.

Обратно в новината

Коментари - Колко здрав е Samsung Galaxy Note 8? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не знам колко е здрав, но изглежда и се усеща в ръката много добре. Четвърти ден го ползвам и съм много доволен от него!

Забравили са му крилцата отстрани, и е готов за дамска превръзка с тая нестандартна пропорция, която не отговаря на никакви масови стандарти за видео и изображения. Samsung always :)

Ако стаднартите ще са критерии, то никой не трябва да купува iPhone, там няма никакъв стандарт (с изключение на iPhone 6 Plus & 7 Plus) ... 1242 x 2800, 750 x 1334, 640 x 1136

ARM боклуци за балъци.

Just like every iPhone :-)

мнго китайчета човек с ръце може да ги сгъне на две... а техракс, както и техдирниците са пълна скръб...

Колкото и здрав да е 2,200 лева са безумие ...

друго си е евтинджос супер пупер дупер иновативна огризка

А, не знам... На мен моя оператор ми го дава за 1600лв, тия 2200лв да си ги търсят от някой друг...

You tube трябва да спре да плаща за такива кретенски видеоклипове иначе ще стане абсолютно безмислен. Какво чудо взимаш чук и чупиш СТЪКЛО с него, пък било и на телефон????? И някой му плаща за това?????

YouTube му плаща, базирайки се на броя на глупаците, които са гледали видеото. Ако никой не го гледа - няма да му платят нищо. Ако июа достатъчно балъци да гледат тези простотии - тогава ще му платят. Има ли търсене - има и предлагане. Никой не те кара да го гледаш, нали?

На мен нищо не ми струва :D При положение, че има малоумници, които да плащат на кретен, който блъска телефон с чук, аз с радост ще им помогна да се изръсят повечко.