Samsung и LG се изнасят от Корея

Компаниите ще инвестират основно във Виетнам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в комунистическите държави има реално производство и работа за хората. Както ние при комунизма правехме компютри. Сега при демокрацията бършем зад ни ци в богатите държави. На тях това им трябва.

ха ха ха Единствената анонимност е, че тъпата карта не показва номерата на блоковете в България. И не дава резултат, когато напишеш запитване от типа "№ на блок Люлин" примерно - резултата е среден пръст :) А това е най-нужното търсене в картите.

Нали Домузсчиев щеше да внася виетнамци за българските фабрики? Кауна дори му се нави.хо.хо. Виетнамци ще идват в България само като туристи....при кацане в София за презареждане на самолета.

И да бягат, няма да могат да се спасят. КНР ще ги издуха от пазара!

Отде ви изравят бе.

Виетнам върви по пътя на Китай, агресивни са на пазара и са успешни. Човек примерно може да си купи виетнамски обувки на 1/3 от цената на другите при това по-добри, това в София. Светът се глобализира, колкото и тоя и оня шмекер да се напъват да направят застаряващите си нации "велики" отново, като че някой охранен наследник е направил някога велико отново наследството си. Инак шмекерите се справят добре, публиката от охранени - че и не дотам дохранени - наследници е лесна плячка, кой в Белия дом, кой в Кремъл, и т.н., карат я не зле.

като изключим една дребна подробност си прав подробността е "от къде идват парите?" началните инвестиции в Китай дойдоха от както им викаш охранени наследници. построиха се заводи - добре! обаче после стоката от тях къде отиде? пак при охранените наследници. Как Китай забогатя? от продаване на стоки на охранени наследници. ако изкараш охранените наследници от схемата, тя просто няма как да се случи. всеки може да произвежда, обаче някой трябва да налее пари в това производство, а после някой трябва да купува. ако никой не беше дошъл да инвестира в Китай после да му купува стоките, Китай още щеше да си е страна от третия свят с нищо по различна от половин Африка. всъщност днес Китай е горе долу в позицията на охранен наследник

Глупости на търкалета. Парите сами по себе си не правят нищо, само спомагат размяната. Опитай да направиш това, което стана в Китай в Индия примерно, на слука. Капиталът - охранените наследници - работи както са ти го преподавали но до време, наследниците неминуемо застаряват, омекват, оглупяват и съответно губят всичко. Животът е конструиран да не търпи схеми като тая, която си мислиш, че виждаш.

и до отидоха там....при тез долни тоталитаристи а?? щот и гъза си дават за печалба...какбеше- при 300% няма престъпление на което да не се реши дори с риск да увисне на бесилката....та нищо ново под слънцето драги ми драгинко демократски

всеки може да произвежда ....може може ама дали ще продава е голяяяяям въпрос нали ?

вземи да гугълнеш на какво точно ти е съкращение ника

Ти не дразни санитарите и мисли за лечението си, тоя химически молив не те оставя и това си е.

до 10 години работната ръка във Виетнам ще стане скъпа и ще дойдат в България.

В БГ работната ръка не е евтина айнщайне, много сте неработещите, оттам ниският стандарт.

освен това е неграмотна и мързелива и затова всички инвеститори тю тю

Само ако Б.Б. ни уведоми иначе не е новина.

Да ги чакаме ли в България ?

ами ние не сме Виетнам, маалко по-мързелива рая сме