17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме им, те са си направили ултратънък плосък мини тъч кинескоп, с едва забележимо ТХО, работи на 120Hz опресняване със SVGA резолюция и нагоре. Единствения минус е, че децата трябва да го гледат от малко по-далече, че няма как да се заземи и ителефона мяза на тухла "единичка" ;)

новите дисплей на хуявей са страхотни ще си купя поне десетина като ги измислят и произведат през 2081-та година!

LG и Samsung са лидери в OLED технологията, но китайските шпиони са лидери в кражбите на технологии. Те имат и ресурс да започнат да ги произвеждат, но с кражба няма как да си преди другите, а само 1 стъпка назад в най-добрия случай.

Корейските американски подлоги не разбират ли, че така се самоуинщожават. Каквото ограничиш Китай и Русия, или каквато санкция им направиш, те започват да си го произвеждат сами....

Боли ли вата :) Ам що реши да ставаш чайнолизец - руските космати дирници, малко ли са ти?

И какво им пречи да го правят и без санкции? Вие руслямските подлоги винаги сте се отличавали с безкрайна тъпота.

Ще регистрират собствени лицензи. Ще започнат сами да произвеждат и след време Samsung и LG ще гризнат дръвцето. Този сценарий сме го виждали не за пръв път. Навремето IBM не продадоха и не позволиха никой да ползва 32 битовата им шина в компютрите (серията им PS2) и сега почти никой не си спомня за нея .

Ще ще.. То тъй с регистрация става..

корейците сами се прецакаха, само ще си загубят китайския пазар заради тея кравари

Все си мислех, че Samsung и LG са корейски, а не САЩ компании, ама явно съм бъркал.

А аз мислих че санкциуте са бой на голо дупе, па то се оказали 20% по-големи мита.

компании, които използват американски технологии ... май четеш по диагонал. Оказва се, че тези технологии са почти във всеки един продукт от съвременните технологии. Е, вече при Тръмп гювеч няма да има.

Колкото и минуси да слагате, това не променя фактите. Освен, че демонстрирате собственото си тъпоумие. Have a nice day!

Корейците ще ГРИЗНАТ дръвцето.

Едни други съседи на Ю. Корея ще го гризнат. LG казва, че това няма да се отрази особено на нейния бизнес. Чети всичко, не само заглавието!