Samsung обяви първото си устройство със сгъваем дисплей

Корейците все още пазят някои тайни относно устройството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като се замисля имам спомен подобни "тизъри" и тн за сгъваеми телефони на самсунг има вече 4-5 г. нека го пуснат в продажба, тогава ще видим. иначе това е просто поредната реклама на концепция, не на конкретен продукт. ако си спомняте например преди години модулния телефон на гугъл - project ara. щеше да променя бранша тотално. реклами реклами реклами ... година след година още и още ... и после ми прекратяваме проекта.

Ще ме изкефи сега Apple тихомълком да изкара сгъваем телефон преди тях, ей така за ташак :D

това на клипчето е стабилна 1,5-2 см тухличка. трудно си го представям в джоба си първите поколения продукт обикновено куцат в много посоки. няма лошо ако не стане някой фарс след 2-3 г сгъваемите телефони ще стават за нещо.

drkskwlkr

В интерес на истина, първият сгъваем смартфон беше iPhone 6 :D :D :D Но новият Samsung е чувствително по-добър в разгъването.

кога ще отвори пак фабриките за чипове в Ботевград и Правец ?

Когато се научиш да правиш нещо смислено и фабрика в която да го правиш ще се намери. Със сегашните ти умения- най-много в руската тролеферма.

Когато се научиш да правиш нещо смислено и фабрика в която да го правиш ще се намери. Със сегашните ти умения- най-много в руската тролеферма.

Самсунг означава ИНОВАЦИИ! Нещо, за което нахАпъл може само да си мечтае! ФАКТ!

В първия момент като го видях се запалих по идеята на Yotaphon - опростен дисплей, когато го ползваш просто като телефон и нормален смартфонски за другите случаи. После осъзнах, че не е много практично. Според мен и това е същото, поне на този етап.

Не ми харесва. Сгънат е като тухла. А и не е ясно колко сгъвания и разгъвания ще издържи.

Супер ! Яко ! Иновационно ! Браво, браво ! п.с.Събирам пари отсега за следващия iPhone :)

През 21-ви век ще лекуваме С.П.И.Н. и Рак, ще се погрижим за околната среда и ще бъдем по-добри хора... 2018-та: Phone Boners

drkskwlkr

Ееее, де! Още малко и ще ми кажеш, че гледането на порно от телефона вместо общуване и секс с живи хора не предпазва от СПИН... :P

голям праз! За сноби е.

Самсунг, кефиш мъ, чесну. Ами добре са го измислили.

явно са изпреварили вече Стив Джобс , помага и това че той не е жив ..