17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ухаа искам го, от къде мога да си го купя? ... НИКЪДЕ! ... че какво му е достъпното тогава?

Какви консуматорски и малоумни коментари! Прищяло се на Ганя 5G, ама наоколо да няма базова станция! Тъпаци! Всички сме в кюпа с ламтежите на алчния човек!

Е, ко да направя, като го предлагат с 5г? Да не го купувам заради това, ли?

O, под 300 евро. У нас ще го пуснат поне за едно 500 - 600... И това ще е след 1 година. Забавно: Изтича ми договорът за единия от телефоните. Обаждат се от оператора да ме агитират и даже ми предлагат ьофтинко да си закупя промо смартфон. Не че ще го взема, ама погледнах - ми той няма 4G! Ама бил нов, ама бил супер...

Единствено изгодно е да си вземеш от оператор, ако тепърва им ставаш клиент. Всичко останало е баси надутите цени, даже да преподписваш договор. Последно ходих с мой познат в теленор да си подновява договора. Аз само зяпах и на излизане ми вика - глей как само намазах, телефон плюс без пари флашка, калъф и май някакъв кабел... Викам си, баси, или много са тръгнали напред с материала, или той не е разбрал. Той вика - не бе, така каза момчето... викам, дай да видя договора - ми телефона ти 200 лева по-скъп от магазин от рода на технополис, на това отгоре на по-скъп абонамент, дето не му трябва, после флашката и калъфа на двойни цени, за кабелчето не погледнах... викам му: честото, набута се още 2 години... затова моят да ме хванат за топките, ама такива направо ги отрязвам, особено ако е по телефона и офертата е, само ако я сключа дистанционно..

Веднъж през живота си купих достъпен телефон на майка ми, беше на самсунг, ми то няма просто такова дърво! Няма евтин телефон, който да става и който да може да се използва повече от 2-3 месеца, преди морално да остарее... Не говоря за телефон, който ще се използва за слушалка само. От тогава давам моите стари телефони на майка ми и си купувам най-скъпия, който мога да си позволя - така аз 3 години го ползвам без проблеми, после майка го ползва още толкова, преди да остареее тотално. Така се случи с флагмана на Леново, който си взех преди 6 години... по коледа майка идва и ми вика - виж какво стана, не може да отвори вайбъра, показва бял екран и докато го казваше, той взе, че се отвори. А беше баси скъпия и бърз телефон, с най-добрата камера за времето си. Затова си взех Note 20 ultra, а майка се сдоби с 3-годишния ми note 8. Затова, колкото и да ги хвалят, животът на скъпите флагмани е 3 години, а на евтините - 3 месеца...

а бе не е баш тъй....Оставам с впечатлението, че е било доста отдавна

Няма значение кога е било - със сегашните приложения евтиният телефон пак ще е същия боклук за мен. Все пак всеки трябва сам да реши кой телефон му е по джоба, за какво ще го използва и чак след това да се оръси да си го купи!

Мислиш практично. Купувай Айфон, те са дълголетни и никога не се забавят, рядко бъгват.

Не виждам какъв е проблемът, след като мога да си го позволя. Ако ще го ползвам като слушалка и да се информирам за клюките от фейса, както повечето правят, няма да дам 2400 за телефон, но го ползвам за доста повече неща, така че ме устройсва да плащам тази сума.

Айфоните да боклуци. Не се лъжете да ги вземате. Скъпи, но качеството не отговаря на цената. И една стотинка не бих дал за тия боклуци.

Като изключим 5G, този телефон, по много параметри сериозно отстъпва на Samsung Note 4, който е вече на СЕДЕМ години и все още може да се намери чисто нов за под 200 долара! А ако ръцете на собственика растат от правилното място, то на Note 4 може да се флашне LineAge OS 17.2 (Android 10), както и батерията лесно да се смени с нова, с капацитет 10000 mAh и нещата съвсем се изравняват.

Ама в България дори където има 5г Самсунг телефоните не работят.....

Че има ли някъде 5г? Не съм забелязах, защото у наше село има само 4г ... Иначе си работят, що да не работят

Ми не знам. В София май имаше на А1 някакъв пробен и безплатен период, ама не знам какво стана. Май и в Стара Загора правиха някакви проби. Засега устойчив 5G действително още няма.