17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнете с тая драма как няма как да си го сложите в джоба сте бахти смешките , да не говорим , че повечето джендърчета вече сте с чантички. sony a6100 истински апарат и със стоковия 15-50 можеш си го сложиш в джоба без никакъв проблем и ще снима хиляди пъти по-добре от които и да е телефон.

Deus Vult

А кога ще подобрят функциите на телефона като... телефон? Кога ще оптимизират микрофона, биометрията и живота на батерията? Последните години само камерите са различни и дисплеите са по-големи

Да сравним ли един Hasselblat 100 мп и една телефонна камера със 108 мп? Колкото е разликата в цената между двете, толкова е и разликата в качеството им! Но, балъците не свършват. Юруш на маслините...

Брей, че Умник брей! Ако не беше ти, да ни открехнеш да сравним Хаселблада! с микрокамерата на сматфона, ей така ще си умрем прости и ще бъркаме маслините с тикви. Та сега всички ще се юрнем да напъхаме по 1-2 Хаселблада в задния си джоб заедно с по една раница обективи и стативи в другото джобче. Я щом си толкоз назнайващ профешънъл да вземеш да сравниш диаграмите на темпа на развитието на пълноформатната и на мобилната фотография. Чакам!

Мисля, че първо трябва да погледна твоята диаграма на възпитание и след това да взема решение, дали да коментирам! Чакам!

О, прощавай ако си се почувствал засегнат на тема компетентност. Но на тема възпитание няма как да ме засегнеш. Просто си много от далече.

Имаш напредък! Започваш с по-нормален тон! Не съм подлагал под съмнение възпитанието ти, защото не те познавам. Просто исках диаграма. Компетентността ми не е на най-високо ниво, но все-таки разбирам нещичко от ДВЕ неща: Технологии и Фотография За кое искаш да си чатиме? Не за друго, ама да не ги смесваме много. Поздрави!