Samsung ще плаща половин милиард долара на Apple

Samsung ще трябва да плати на Apple сумата от 539 милиона долара за нарушени патенти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самсунг вече са си възстановили парите, закръглявайки цените на чиповете които продават ма Епъл.

Не точно. Покрай тези дела Apple от много години вече произвеждат процесорите си при TSMC, купуват памети от Toshiba и прочее. Това е бизнес за около $4 милиарда на тримесечие ($16-$20 милиарда на година), който Samsung загубиха.

Значи аз още се чудя как навремето на изпита ми по математика в университета се падна задача с квадрат! Естествено до тогава не се знаеше, че е квадрат! Това се узна чак когато Apple патентова тая странна до тогава фигура и я кръсти квадрат! Значи явно и университета требе да плати такса патент! Щото то как досега използваш нещо дето и баба ти и дядо ти са използвали, но само Apple-то го е патентовало, при това го използваш без пари! Ех! Сега остава да петентоват и оная фигуа с радиуса там, също и онази другата там с ъглите може да патентоват дори и въздуха! Че то досега въздух е нямало и няма как да е имало преди патента на тия там баш!

Така е, като са работили със задокеанските говеда. Последните са разработили високотехнологичните прави ъгли, криви ъгли и изкривени ъгли. Всички патенти са техни.

Ех говедо некадърно, ако не са задокеанските говеда Samsung щяха да произвеждат бели ризи за психо диспансера в който живееш.