Коментари - САЩ и Великобритания: Русия е изпитала антисателитно оръжие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А доколкото разбрах всички имат и тестват такива оръжия. Тогава що краварите реват? Нали и те имат?

Както и преди коментитах, само чакат тоя умник мъск да си качи сателитите и с един замах ще ги направят да стават само за простиране на долни гащи от извънземните Това най тъпото решение да метне 12к сателити и после за 5 секунди да ги направят неизползваеми :) Чакаче дада и олигофрена дп да кажат ся какъв е планът на гения с мангите

Чел съм,че нашите американски съюзници имат разположени сателити и на висока околоземна орбита и в ,,глибокия” космос на 20-25 000 км от/около Земята. Освен това имат тези два робота мини совалки ( забравих им означенията)на военните в САЩ.Които кръжат по две три години около Земята и мисията им е секретна.Което значи,че нашите американски съюзници имат тотално превъзходство над Китай главно и над все по изоставаща Русия в космичессите следства за отбрана и нападение. И така трябва да бъде

Ми тогава що реват? Нали имат превъзходство? Ама да не стане така, че за 1 нощ да си загубят превъзходството от некоя малка ракетка?

Аз не разбрах, тестове на антисателитни оръжия забранени ли са от някакъв международен договор подписан от Русия, като с това си действие тя го е нарушила? Ако е така, добре е да се цитира договора. Аз доколкото знам, само оръжия за МП е забранено да се изкарват на орбита, други може.

Русия и Китай обвиниха САЩ, че са изпитали оръжие, което може да се използва за унищожаване на сателити в космоса, предадоха световните агенции. „Първото успешно и икономически изгодно антисателитно оръжие е изпитано на 13 септември 1985 година от САЩ. Това е ракета, изстреляна от F-15, която унищожава апарат, намиращ се на орбита на 550 км над Земята. Това е със 100 километра по-високо от орбитата на Международната космическа станция.“ Руските Военно Космически Сили (ВКС) имат неоспорими доказателства, че Вашингтон са извършили този успешен опит на 13.09.1985 на разрушителен тест на антисателитно оръжие в космоса, се казва в изявление на командването. "Тестът от проведени на 13.09.1985 е неоспорим пример, за реална заплаха срещу руски, китайски и други космически съоръжения и тези на техните съюзница, са реални, сериозни и нарастващи", се казва в текста. "Това е неприемливо", написа в Туитър президента Путин. Той допълни, че става дума за сериозен проблем, който ще бъде дискутиран идната седмица във Виена по време на разговори със САЩ относно двустранния договор за ограничаване на броя на ядрените бойни глави.

Разбира се, че Русия ще изпитва антисателитни оръжия. САЩ излизат със смайваща последователност от всички договори, които са подписали, и в частност за ограничаване на въоръженията, при това под идиотски предлози и винаги обвинявайки другите. Нима очакват, че те няма да спазват договорите, а другите ще ги спазват. Освен това, антисателитни оръжия изпитаха вече САЩ и Китай.

И Индия.

Който може, прави опити. Който не може, квичи от краварника и създава единствено информационен боклук! Мрете, кравари!

Защо мислиш, че САЩ не може?

За говедото, всички хора са кравари.

Американците обявяват за неприемливо всичко, което не е в тяхно владение!

Не разбрах, в какво сащ и нанобритания обвиняват Русия. Имат противосателитно оръжие, изпитват го. Но аз знам, как американци и англичани могат да направят това руско противосателитно оръжие ненужно - просто си унищожават сателитите сами.

И ти оставаш без GPS и комуникации...

Не се кОси, Русия и Китай обединиха навигационните си сателитни системи, те са с по-голяма точност и нЕма да останеш без ЖиПиЕс, тъпанар прост!

Кой е прост е очевидно! Не правиш разлика между GPS и ГЛОНАСС! Аз не казах, че оставаш без навигация, а без GPS. Второ, кога и какво са обединили? ГЛОНАСС има много проблеми, а наскоро китайците изстреляха нови сателити за тяхната навигационна мрежа и обявиха, че вече покрива цяла Азия. Не цял свят, а цяла Азия!

Слава Богу, има и карти (на хартия) и компаси, та за какво става дума?

Краварите разбират, че не могат да господстват над света и позеленели от яд и страх, пълнят памперсите!

Говедарите пак напълниха памперса-ха ха.

За да има с какво да те хранят.

Хмм, пак партенка, то бяха епруветки с бял прах, хим. оръжия, "новичоци", антракси, ковиди и прочее лъжи и измами. 5 войни направиха с лъжлив предтекст. Сега на кривата ракета космоса и е крив?

Я не сакам да съм добре,а сакам на Вуте да му е зле....това е бг философия,за съжаление.

Милитаризацията на космоса тръгна от ФАЩ, интересно защо толкова крякат, след като сами са си виновни?

Смяташ, че в СССР никога на никого не му е хрумвало за война от космоса и не са правили разработки? И едните и другите са се подготвяли. Това, кой пръв е демонстрирал своите е без значение.

България няма сателити , така че няма за какво да се притесняваме.

Сигурен ли си? Да си чувал за "Bulgaria Sat-1"? Можеш да провериш в гугъл! ;)

За да не дразним рашаните ,нашите хитроумници ,чрез прякото участие на БАН сключиха една спогодба с краварите ,чрез която с техни мъни бе възможно изстрелването на сателита.Само,че рашките разбраха,а аз само ви питам знаете ли по кое време се случи това?Няма да повярвате...

Има ли още Някой да не се съмнява доколко е разумен хомо сапиенс?

Имали оръжие, изпитали го. Бълхария какво оръжие изпита напоследък?

Изпита череп. Смяташе се, че с един удар може да свали цяло правителство, но се оказа, че стреля с халосни.

А тия какво искат, бе??? Обградили са Русия с не знам колко си американски бази, а тя да си трае ли??????????????????????????????????? Негодници!!!

Руснаците на сила дърпат ръцете на американците . На руснаците ще им се стъжни ! Не знаят какво предизвикват срещу себе си . Ясно е че историята не може да поучи руснаците ! ! ! Всичко ще им бъде изкарано през носа някой ден !

Каква история?? БЕЕЕЕ СМЕШНИК !!

да за промитите мозъци може и да е така, ама я кажи как точно ги дърпат? щото ние всички виждаме точно обратното - САЩ дърпата мечката за опашката

И да е, то какво? Освен краварски рев и оплаквания в Туитър? Нещо друго?

Като изказванията на Рогозин, когато Мъск изстреля "Дракона"... :)

а така, на наглите англо-саксонци трябва да им взимат страха за да не се самозабравят

Ядрените бойни глави постепенно ще бъдат изядени от енергетиката. За да бъдат освободени се разработват всякакви други високоенергийни оръжия - реласотрони, хиперзвук, лазер. Закъсали сме я за ресурси и ако проблемът остане, за пръв път ще има нашествие от високоразвитите към по-неразвитите тропически и екваториални страни.

"САЩ и Великобритания обвиниха Русия, че е изпитала оръжие, което може да се използва за унищожаване на сателити в космоса" И сега какво? Страх ви е да не прекъснат директните предавания на инвазиите ви по света! Тулупи.

Западняците така кански квичат при най-малкия повод и без никаква причина - че вече почвам да се замислям какви ще са им писъците в незибежния случай, когато наистина ги зачешат...

и ако си звърляш боклука на улицата.

А ти що квичиш всеки път, като направят нещо?

Хахаха - "Кошмарът на Мъск"... Бой по гадовете! (В смисъл - да си имат едно наум, че не са на върха на пирамидата.)

Акъла ти пак прелива! За да свалят един сателит е нужна една ракета. За 12 000 сателита, колко ракети трябва да изстрелят руснаците? И то да улучват всеки път... Смятай, ако можеш! :)

ПИПО

И защо да свалят всички 12 000? Достатъчно е само военните да ударят и да им спрат комуникациите.

Чети какво е писал Нанайси! "Кошмарът на Мъск". Значи точно неговите сателити трябва да са под прицел. Другите ги добавих само да онагледя безмислеността на изказването. А иначе, ако свалят само военните, комуникациите могат да минат през други сателити, например Старлинк. ;)

Всъщност достатъчно е да взривят ядрена бомба в околоземна орбита, и почти всички сателити ще спрат да функционират, като ще получат повреди или от взрива, или от радиацията, или от летящите по орбитите отломки.

6543, добре че не работиш за военните! С такава стратегия ще останеш без оръжия, а врагът ще се чуди защо не стреляш... :))) Знаеш ли тези сателити на каква площ са разпрострени и на какви височини? С една ядрена бомба ако успееш да свалиш 10-ина сателита, ще е джакпот!

100 мегатона в стратосферата и планетата ще свети минимум 1 седмица от йонизацията на горните слоеве на атмосферата. При което дори да има оцелели сателити, след 1 седица я камилата, я камилара, а коко колата станала по 10 рубли за кенче в центъра на Вашигтон.

САЩ са велика нация с много таланти и умове и готини обикновени хора, обаче управляващата клика вони та се нетрае!

Вонят юдео-евангелистките гадове!

Е, и? Къде е проблемът не разбирам?!

за едни може за други не

Имат технологии, разработват нови оръжия. Американците като не го могат им остана само да мрънкат.

Да бе, точно така. Направили са такава ракета още през 80-те, ама не могат. Да си падал на главата си като малък?

Ти не си българин. Ти си от путинофилската антибългарска гмеж.

Щом някой има сателитно оръжиие, друг ще има натисателитно! По-естествено нещо от това няма :)

Ние, българите, сме на страната на Русия

Ай ... самолета, куфарчето и в тайгата ... с цялата фамилия завинаги

Да разбираме , че пишеш от Аляска ?

а ти сбирай багажа и на Запад да миеш пенсионери

предателите на България!!!

Що бе асане ? или ти си прдпочиташ анадола ?

Поредния чуждопоклонник, който си мисли, че всички са като него. Съжалявам, но не сме! Ние, българите, сме на страната на България.

Космическите войни са военна доктрина на САЩ от времето на Рейгън. И имаха тогава успех. Но Русия пак достигна паритет и това е обезпокоително за американци и британци

От 2006 година до сега са извършвани тестове на нови системи от САЩ, Русия, Индия и Китай. Знае се, че Израел също е на прага на придобиването на антисателитно оръжие. А после руснаците били лоши ... аман от пропаганда.

Руснаците били лоши ... , защото си слагали ламаринка на гъза понеже бил хванал паяжина от град. Горките, пазели си паяжината, докато джендърите се делят на 22 пола.

САЩ имар на въоръжение 3 подобни ракети... Скапани двуличници.

Без подкрепата на сателитната навигация, вероятно 90% от съвременните супер оръжия няма да работят.Всеки, който разчита на хай-тек предимството, на практика, ще загуби. Връщаме се 60 години назад, в ерата на артилерията. Никой в момента не си дава сметка, до колко сме зависими от космическата навигация и комуникации.

Е нали точно САЩ преди години си взривиха сателит, "случайно" дефектирал няколко седмици след теста на Китай ???

Те (САЩ) са се обявили за богопомазани (а може би направо за богове) и може. Другите трябва да слушкат, ако ли не -обявяваме ги за престъпници

Евангелистки фашизъм!

на тия ушанки само оръжия и военни паради са им в главата.

Аз си мислех че на тия дето дават най-много пари за армията си в сравнение с цялото останало Нато и са най-големите износители на оръжие ...

Мда-а... А забелязал ли си, че всички терористични групировки в света са въоръжени с руско оръжие?

До тъпчото. Много ясно, че няма да ги въоръжът с америкканско, нали трябва да са лоши. А сателитчета, като нещастната ни дтржавица, все още произвежда и изнася, по поръчка такива. Не че не го знаеш, ама да изкараш някой цент...

И кво? До колкото знам, един от МиГовете(май 31) може да се издигне в стратосферата, да разстреля указания от земята сателит.

давай!

Само Старлинк са толкова. Има и GPS-сателити, военни, телекомуникационни, изследователски... Доста работа ще има МиГ-а! ;)

100 Мегатона във въздуха на 100 км височина и всичкото сателит уйде у реката. Това което оцеле пък една седмица минимум няма да е в ефир заради йонизацията на атмосферата и през това време цената на кока колата у щатско може да слезе под 10 рубли за кенче.

Е и ? Проблем ?