17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и ? Проблем ?

И кво? До колкото знам, един от МиГовете(май 31) може да се издигне в стратосферата, да разстреля указания от земята сателит.

на тия ушанки само оръжия и военни паради са им в главата.

Е нали точно САЩ преди години си взривиха сателит, "случайно" дефектирал няколко седмици след теста на Китай ???

Аз си мислех че на тия дето дават най-много пари за армията си в сравнение с цялото останало Нато и са най-големите износители на оръжие ...

Без подкрепата на сателитната навигация, вероятно 90% от съвременните супер оръжия няма да работят.Всеки, който разчита на хай-тек предимството, на практика, ще загуби. Връщаме се 60 години назад, в ерата на артилерията. Никой в момента не си дава сметка, до колко сме зависими от космическата навигация и комуникации.

САЩ имар на въоръжение 3 подобни ракети... Скапани двуличници.

Те (САЩ) са се обявили за богопомазани (а може би направо за богове) и може. Другите трябва да слушкат, ако ли не -обявяваме ги за престъпници

Мда-а... А забелязал ли си, че всички терористични групировки в света са въоръжени с руско оръжие?

От 2006 година до сега са извършвани тестове на нови системи от САЩ, Русия, Индия и Китай. Знае се, че Израел също е на прага на придобиването на антисателитно оръжие. А после руснаците били лоши ... аман от пропаганда.

До тъпчото. Много ясно, че няма да ги въоръжът с америкканско, нали трябва да са лоши. А сателитчета, като нещастната ни дтржавица, все още произвежда и изнася, по поръчка такива. Не че не го знаеш, ама да изкараш някой цент...

Руснаците били лоши ... , защото си слагали ламаринка на гъза понеже бил хванал паяжина от град. Горките, пазели си паяжината, докато джендърите се делят на 22 пола.

Космическите войни са военна доктрина на САЩ от времето на Рейгън. И имаха тогава успех. Но Русия пак достигна паритет и това е обезпокоително за американци и британци

Ние, българите, сме на страната на Русия

Щом някой има сателитно оръжиие, друг ще има натисателитно! По-естествено нещо от това няма :)

Ай ... самолета, куфарчето и в тайгата ... с цялата фамилия завинаги

Имат технологии, разработват нови оръжия. Американците като не го могат им остана само да мрънкат.

за едни може за други не

Е, и? Къде е проблемът не разбирам?!

САЩ са велика нация с много таланти и умове и готини обикновени хора, обаче управляващата клика вони та се нетрае!

Хахаха - "Кошмарът на Мъск"... Бой по гадовете! (В смисъл - да си имат едно наум, че не са на върха на пирамидата.)

Акъла ти пак прелива! За да свалят един сателит е нужна една ракета. За 12 000 сателита, колко ракети трябва да изстрелят руснаците? И то да улучват всеки път... Смятай, ако можеш! :)

Западняците така кански квичат при най-малкия повод и без никаква причина - че вече почвам да се замислям какви ще са им писъците в незибежния случай, когато наистина ги зачешат...

и ако си звърляш боклука на улицата.

давай!

"САЩ и Великобритания обвиниха Русия, че е изпитала оръжие, което може да се използва за унищожаване на сателити в космоса" И сега какво? Страх ви е да не прекъснат директните предавания на инвазиите ви по света! Тулупи.

Ядрените бойни глави постепенно ще бъдат изядени от енергетиката. За да бъдат освободени се разработват всякакви други високоенергийни оръжия - реласотрони, хиперзвук, лазер. Закъсали сме я за ресурси и ако проблемът остане, за пръв път ще има нашествие от високоразвитите към по-неразвитите тропически и екваториални страни.

А ти що квичиш всеки път, като направят нещо?

Само Старлинк са толкова. Има и GPS-сателити, военни, телекомуникационни, изследователски... Доста работа ще има МиГ-а! ;)

Да разбираме , че пишеш от Аляска ?

а ти сбирай багажа и на Запад да миеш пенсионери

а така, на наглите англо-саксонци трябва да им взимат страха за да не се самозабравят

И да е, то какво? Освен краварски рев и оплаквания в Туитър? Нещо друго?

Руснаците на сила дърпат ръцете на американците . На руснаците ще им се стъжни ! Не знаят какво предизвикват срещу себе си . Ясно е че историята не може да поучи руснаците ! ! ! Всичко ще им бъде изкарано през носа някой ден !

ПИПО

И защо да свалят всички 12 000? Достатъчно е само военните да ударят и да им спрат комуникациите.

предателите на България!!!

И карат Тойота пикапове и носят мартонки Адидас както и ползват телефенои самсунг. И кво? Като се говори трябва да се мисли.

А тия какво искат, бе??? Обградили са Русия с не знам колко си американски бази, а тя да си трае ли??????????????????????????????????? Негодници!!!

Що бе асане ? или ти си прдпочиташ анадола ?

Чети какво е писал Нанайси! "Кошмарът на Мъск". Значи точно неговите сателити трябва да са под прицел. Другите ги добавих само да онагледя безмислеността на изказването. А иначе, ако свалят само военните, комуникациите могат да минат през други сателити, например Старлинк. ;)

Като изказванията на Рогозин, когато Мъск изстреля "Дракона"... :)

Да бе, точно така. Направили са такава ракета още през 80-те, ама не могат. Да си падал на главата си като малък?

Имали оръжие, изпитали го. Бълхария какво оръжие изпита напоследък?

Поредния чуждопоклонник, който си мисли, че всички са като него. Съжалявам, но не сме! Ние, българите, сме на страната на България.

Има ли още Някой да не се съмнява доколко е разумен хомо сапиенс?

Изпита череп. Смяташе се, че с един удар може да свали цяло правителство, но се оказа, че стреля с халосни.

Каква история?? БЕЕЕЕ СМЕШНИК !!

България няма сателити , така че няма за какво да се притесняваме.

Сигурен ли си? Да си чувал за "Bulgaria Sat-1"? Можеш да провериш в гугъл! ;)

Милитаризацията на космоса тръгна от ФАЩ, интересно защо толкова крякат, след като сами са си виновни?