17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До момента американско лазерно устройство монтирано на кораб можа успешно да подпали гумена лодка, както и китайски дрон-играчка. Колко тона тежи (заедно с електрогенераторите) представа нямам. Но за да унищожиш летяща към теб ракета дори и това от кораба е недостатъчно.

Това ще стане през 20222 година, хората са си го написали :)

зъл дух от КГБ какви анимации сега ще нареди да се показват. Всъщност той жив ли е ?

Голяма веселба се е оформила за годината 20222 , но 60 киловата лазер хич не е майтап , щото 5 миливата ( 10 милиона пъти по слаб) ти изгаря зеницата за милисекунди ... Американците ако не се лъжа на кораби пробват дори мегаватови лазери ... става интересно безпилотни самолети с изкуствен интелект и мощни лазери и то не в галактика далеч далеч ...

Утре следват нови анимации от ТАСС, които Дир моментално ще ретранслира...

Краварите пак показват картинки на които да бият чикийки козяцките факита, НО пак са в ролята на изоставащи с техните примитивни антики. Горките кравари! Та руснаците вече имат такива системи ве козяцки путляци малоумни! Айде да ви разваля кефа, ще ви оставя да посерете малко преди да ви кажа за коя система става дума! И не не са краварските хиперзвукови дънери от талашит които горките крави ни показват като последна разработка, докато руснаците вече приеха на въоръжение вече 3 модела хиперзвукови ракети! Нещо друго е шоршчета, което лудите говедари едва едва тепърва започват да разработват а руснаците имат и ПО-ВАЖНОТО ВЕЧЕ го използват в Сирия!

видехме ги в сирия расийските технологии ... ердоган и в либия им показа на рассияните де зимуват раците . супер-мега-безаналоговите джелеза , дето всеки байрактар ги бомби както си иска и откъдето му доийде ... гиперзвука на мултиката върви в клубчето на атака върви , ама пред натовска армия само димки ... :):) бездарен си баце , мозък на плужек имаш , обикновен охлюв има повече акъл от теб , барем си е намерил черупка да се крие в нея , ами ти и това не можеш да направиш ... :):)

Не знам какво точно им е показал Ердоган, но към момента срещу4- 5 бройки ударени Панцери се падат около 80 бройки свалени Байрактари, около 150 броя разузнавателни дронове и безброй бройки ракети... Вярно в бройките на ракетите се включиха и американци и Израелци, ама те участват и със значително количество дронове.. около 10-тина разузнавателни на САЩ поне 5 ударни, а за Израел бройката загубени дронове силно превишава 50 от всякакви видове... Бройката на панцерите е както следва -1 ударен от Израел (установката е била с разходен боенкомплект - значи преди това е свалила минимум 6 цели), един ударен от Турция в Идлиб ( в походно положение по време на транспорт), за един се предполага че турция е унищожила по време на бой (казах предполага, защото сирийците отричаха, а турция не даде никакви доказателства), 1 ударен от Турция в Либия по време на бой (там малко се знае какво точно е станало, освен че видеото от поражението на установката, Турция използва многкратно за да подвежда Света за големи противникови загуби, но след като ги уличиха в измама публично някак си спряха да се губят панцери в бой.... А да да не забравя, от 3 до 5 пленени панцери, оставени в склад. Признавам военни загуби са, но не говорят нищо за качеството на бойната техника. За справка преди 6 години САЩ оставиха на ИДИЛ в Мосул въоръжение за 4 бронирани дивизии.. така че....

Нашите ватни троляци и те изпитват: най-новите Савушкински простотии напъвайки гладките си, рендосани от кремълска пропаганда мозъци.

Кога ще ги стигнем ХАМЕРИКАНЦИТЕ...20222г...Даа,а ма НЕЕЕ!!!!Техната "ВИЗИЯ" направо залупи нашата визия...

А бе може ли да уточним през кой месец на 20222г.ще се случи туй нЯщо ,че съм планирал един пикник-с грил на едно малко вулканче в Елънстоун и да си сърбам кААвето...

Елънстоун ?! :) Това задния двор на селската ти дебелана ли ще да е ?

Ехааа мащабни тестове с 60 киловатно лазерче през 20222г........Мдааа...сериозна работа...

През 20 223г...?????А стига бе това не беше ли през "светлото бъдеще" на Междузвезни войни???

Не, не, Междузвездни войни е исторически филм " Преди много, много години в една далечна галактика".

Цитат: "облепянето на самолета с огледала" Това си го казвах, че ако лазерите станат реална заплаха за ракети, просто могат ги направят огледални или други отклонения. Сигурно обаче по-лесно се лови на скенери някакви.

навремето казваха че американците са военолюбци и империалисти! ми, то наистина било така! за кво им е този самолет? За отбрана? все едно някой би се осмелил да ги нападне?

да си направят ята дронове за този който ще ги нападне с неговите ята дронове

А летящите чернобили на Путя са гълъби на мира!

Кой месец, че съм планувал отпуска?

тамън рашките да си пробват жилезата от 65а дали свалят стелтове,че тия от 62а свалят

С части от Москвич ли замерят самолетите?

а бе над белград и в сирия дали с части от москвич ги събориха бе кукурузмен,или със тенекета от 62а,а ти бачкай че има доста кукуруз да береш докато силоза фръкне

Къв силоз бе, Хуйов? Не си си пил хапчетата ли днес?

Според изгорелите Панцири и С300 в Сирия, Либия и Нагорно Карабах - тестовете май нещо не вървят както тряя - повечето опукани от прости турски дронове. За израелските F35 бъхтещи съюзниците сириици - само сводки за 'неизвестни нападатели' ;)

абе то супер, ама те другите вече разработиха радари които засичат стелт самолетите. жалко за поредните милиарди които ще се изхарчат и ще за сметка на американските данъкоплатци.

Ами казвайте ги тези работи по-рано!

Не врякай пак ще се олигавиш.

еж гуя бе олигавения червен травестит пишещ си името и номера по кенефите

Слагам си го в ремайндъра, че може да забравя.

tonk11

И през 20222 ще го провериш пак а?

"През 20222 година са планирани мащабни тестове с 60 киловатов лазер, като в случая може да се изпробват различни компоненти от него." Това се казва дългосрочна визия.

"През 20222 година са планирани мащабни тестове..." Да го доживеем, да видим какво ще излезе! ;)