САЩ използва инфлуенсъри, за да мотивира младите хора да се ваксинират

Админиcтpaциятa нa Бaйдън ce e cвъpзaлa и e нaeлa ĸaтo пocлaници нaд 50 пoтpeбитeли нa пoпyляpнитe плaтфopми Тwіtсh, YоuТubе и ТіkТоk

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей очертава се даниелчо петканов и оная фльора, женката му, да изкарат малко парета и от реклама на ваксини. Обаче има риск, с тия реклами за сладоледи като почнат да искат да ближат ваксините... не знам.

Американски изроди!

Спомням си плакат от началото на Втората Световна Война. Един сочи от плаката към тебе и пита: "ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ДОБРОВОЛЕЦ ЗА ФРОНТА?" Че и американските капиталисто-комунисти и те същите.

Имаше едно видео с потресаващо подобие между всички плакати, които сме виждали като деца при социализма и подобни от времето на фашистка Германия. Мозъците се промиват по един и същ начин.

Правилно! Обработката на съзнанието трябва да от едновременно и отвсякъде! Така трябва! Малко от зомбитата, дето са в нет-а почти на 100% ще устоят на любимата цицеста какичка от телИфончето!

Аман от инфлуенсъри, то затова всичко е на 6 навсякъде ..те ще ни оправят.

Аааа, накрая им дойде акълът. Тук сме зле с ваксинацията, защото нямаме инфлуенсъри. Сайтовете поддържат няколко жалки, глупави трола из форумите. Хората ги разпознават и ги вземат на подбив. Ей затова не върви ваксинацията у нас. Ваксините са ефективни и безопасни, ама като нямаме инфлуенсъри!

Няма да казвам цифрата защото някои може да кажат че е измислено /защото е брутално голяма/ но има наети много доброволци да пишат против и обидно с противниците на ВАКСАТА по платформи, форуми, соц. групи и платформи за чат.

Това е стара новина. Плащат им да казват по социалните медии "ваксинирайте се". Не че не е очевадно и без да го кажат. Другата страна се цензурира и пак не им сработва системата! Хората явно не искат да се тровят. :)

По-скоро хората си мислят, че разбират нещо. Някои даже имат самочуствието, че знаят повече от експертите в областта. Истината е, че повечето не могат на две магарета сламата да разделят, но пък бучат по форумите срещу ваксините.

Глупака и да не разбира, природата ще го оправи. Преди време, гледах едно интересно филмче за акулите. И там показаха, как една чайка се приводнила и си се плацика във водата. Дойде акулата и я бутна с нос. Чайката изпляска с крила и пак се приводни. Акулата пак я бутна с нос. Чайката пак изпляска с крила и се приводни. Е на третият път акулата замези. Диктора много хубаво го рече тогава - майката природа, не търпи глупаци. Вършиш ли глупости, биваш изяден. С вирусите е същата история...

С експерименталните ваксини... Внимавай какво пишеш...

Много си наивен, друже. Как според теб, се тестват всички, ама абсолютно всички лекарства, на света? Как разбират, че един на десет, на сто, и на хиляда, проявява еди какви си нежелани последствия? Как узнават, че дадено лекарство е нежелателно за бременни или деца? И как според теб, биха могли да разберат тези ефекти, без тестове върху хора? Слезте на земята вече, бе...винаги е било така, за абсолютно всички лекарства...