17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цената ще е около 150-200 млн. долара - включва наема на студио в Холивуд, снимачен екип , компютърната анимация и обработката на материала.

Психиатъра ли ти го каза?

Колко колко - надали ще е по-голям бюджета от този на "Армагедон".

И за басейн в двора на 4-и километър ще остане, даааа. Ако не врещиш толкова санитарите може и да те пуснат да поплуваш, гледай само като скачаш да не забравиш да провериш пълен ли е че с тая треска дето те тресе само пукната глава ти трябва.

Хора , не спорете за глупости.Сатана е по-хитър от всеки един човек и много хитро може да настрои хората един против друг. Това е основната му цел. Но чрез вяра в Исус Христос, който победи сатана на кръста всеки човек може да бъде победител.

демек ако вярваш в Христос, без значение че сатаната вечно те прецаква, всъщност ти си победител. но пък от друга страна само бог е безгрешен, така че това ми звучи точно като нещо което сатаната би казал за да убеди някой да вярва в него а не в бог. така въпреки че вечно ще грешим защото избираме сатаната пред бог, ще се самозаблуждаваме че сме победители. хитър си сатана, няма ти се хванем на хитростта обаче

Не знаят колко пари ще им искат Северните Макета, за да кацнат на тяхна територия. Луната си техна от векове ... писали са го в "Кратка история на Македония".

САЩ не знаят колко ще струва пращането на хора на Луната през 2024 г. Приблизителната цена на мисията ще е около 40 милиарда долара. САЩ не знаят,.... че мисията ще е около 40 милиарда долара

Има нещо много забавно в това да се бъзикаш дали са кацали на луната или не са. Без значение кое е вярно. И ми е много смешно научната общност как се впряга.

Ела, довечера ще си говорим смешни неща за майка ти. :)) Добре, за любимият ти футболен отбор? Добре, за гаджето ти? Ок, за любимия ти филм? Хм, ти книги не четеш, така че, ааа да, за любимата ти кола? Е, то какво остана? Ракията и нея да не я пипаме, а?

Доста посредствен коментар за човек който уж чете много книги ;) Даже ме обърка по-надолу кой съм, и си ми постваш два еднакви коментара ;)

Никого не впрягаш Стенли, просто се намира и по някой друг освен мене да ти неутрализира агитационните напъни. Научната общност ако се впрегне ще вземе дори да те излекува - намери начин да я накараш да те сметне за достатъчно значим и си готов.

не знаят и къде е луната

Много повече, отколкото снимките при първото "казане" в холивуд. С тези развити технологии сега, ще им се наложи да прескочат до Луната, без да са сигурни дали ще се върнат.

Марш обратно в леглото, че санитарите идат и пак ще те вържат, не ти ли писна.

Има нещо много забавно в това да се бъзикаш дали са кацали на луната или не са. Без значение кое е вярно. И ми е много смешно научната общност как се впряга.

Никого не впрягаш Стенли, просто се намира и по някой друг освен мене да ти неутрализира агитационните напъни. Научната общност ако се впрегне ще вземе дори да те излекува - намери начин да я накараш да те сметне за достатъчно значим и си готов.

Само съветски космонавти са кацали на Луната. Ама после американците ги отвлякоха и им дадоха упойващи вещества за да не си спомнят, че са руснаци и да говорят на английски. Американците дори самолети не могат да правят, боинг са ги измислили руснаците, а първият самолет е изобретен не от братя Райт, а от един руски крепостен селянин през 16ти век. Руснаците летят в небето от тогава, ама го държат в тайна. Попов е открил радиото като влязъл в мазето на Маркони и го намерил там. Руският човек е най-умният човек на света. На руснаците не им трябват университети, защото те са умни още от бебета. За какво са им училища и университети, след като дори без образование могат да правят всичко? Например един прост ефрейтор с образование до 2ри клас може да измисли най-хубавият автомат. Да живее СССР, слава на КПСС!!!!

Още не знаят колко ще струва, защото от Роскосмос не са им пратили оферта.

ах хах хаа ... добър си . 5 копейки за този пост :)))

По-добре 5 копейки и реализъм, отколкото 0 цента и много обещания за американската мечта.

Жалък си.

Далеч по-малко от теб

Роскомикс първо да пратят нещо работещо на повече от околоземна орбита.

Комикс, комикс, но тяхната аварийна система поне не взривява капсулата с космонавтите.

е изотопния генератор на уран 235 на китайския Заек бягащ по Луната.

... колкото в Пентагона се разби самолет, толкова и на Луната са стъпили хАмериканци ! Казах !

При съвременните цомпютърни технологии осъществяването на нов полет до луната ще бъде далеч по лесно и по ефтино сравнено с възможностите от краят на шестдесетте.

е-Ф-тино ти е било образ-У-ванието. :)))

Може за 400 000 долара, може за 40 милиона, може и за 400 милиона да ги пратим ... зависи към ква таргет група ще е насочено филмчето и дали ще има претенции за награди. Едно мога да кажа със сигурност - за да има успех едн филм за космоса, трябва задължително Земята да е застрашена, да участва Президентът на САЩ, накрая земята да бъде спасена от космонавтите с подръчни средства, но след надъхване от страна на Президента ... независимо от бюджета на филма. П.П. Космонавтите трябва да загинат, за да засилят усещането за драматичност и саможертва на американския народ.

Леле, как са ви промили мозъците на всички!! Не е истина! Вие вярвате в луната ли? Това е холограма, която Директората ви прожектира. Понеже техниката е много скъпа и изисква профилактика я изключват един път на 28 дена. Понякога има бъг и ви казват, че ще има лунно затъмнение и вие горкичките кльопате всичко, като последни балъчета и се хапете тука един друг. Сладури. През това време Директора ви краде личното време и го ползва за себе си... Събудете се, ако не ви е страх да поглденете истината в очите!!

пише, че Бог е създал луната. Така че не е хологама, нито космическа станция, нито се е присламчила чрез гравитационно взаимодействие и такива други глупости.

Ок, ти заби и мене. :)))

Че никой не ги е видял и до ден днешен! Хахахахахахахахахаах

Айде заспивай, че санитарите няма да ти се зарадват особено като те намерят олигавен по нощите. Стига лунни мисии, цял ден поне 100 мисии изписа тук, мирясвай.

Америка е единствената страна в света на която не и пука кое колко струва. Причината е че доларът няма никаква стойност и се печата на тонове Така че какво значение има колко ще струва, колкото трябва ще бъдат напечатани. А за другите, наздраве на панелките

Уеб дизайнера трябва да си търси нова работа. Ужасен е сайта, а тая реклама дето изскача прави картинката плачевна

Е как ще знаят като никога не са кацали - вече е пределно ясно. Преди месец астрономите снимаха черна дупка на разстояние 54 милиона светлини години от Земята, а не могат да заснемат побитите и развяващи се американски флагове на Луната :)

Не ти ли писна да те връзват санитарите като се разврещиш бе. Пак си се олигавил в трескаво бълнуване, мисиите На НАСА до луната закометирал, мале мила.

Разбрахме, че за вас малоумните идиоти "никога" е всичко, което не е напавено от руснаци. Проблема е, че почти всичко е направено от американците, а от руснаците почти нищо. Ето и днес "никога" не е излитала ракета на Спейс Х към МКС. Естествено за пореден път "никога" не се е приземявала първата степен. Айде са бегай да си избършеш лигите.

Един е, до преди време току се намираше някой глупак с проруски/антицивилизационни мераци да му приглася но отдавна не съм виждал такъв.

"в заснемането ѝ са участвали 8 телескопа, разположени по цялата Земя. Заедно те са образували един общ телескоп с диаметър 9000 километра." В НАСА трябва да са по-тъпи и от теб, за да използват такъв ресурс и да загубят месеци в настройки на телескопи, за да ти покажат на теб снимка на забито знаме на Луната!

Да им пратим този левент финансовия ни министър заедно с шефчето на НСИ да видят как въпреки, че са взели заем програмата ще им излезе без пари и дори ще имат големи излишъци.

Холивудската версия беше къде-къде по-евтина....

Да призоват духа на Кубрик, и да го питата...Колко е бил наема на студията в Холивудм какви са били хонорарите и къде в пустинята Невада е снимал за декори.

Ми той Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър е тук, ей го не спираш да врещиш едно и също втори ден. Манията ти да коментираш мисиите до луната е най-тежка и нелечима, тая да твориш поезията си с химически молив виж как я докарахме до сериозна ремисия. Взимай си лития и каквото още ти дадат редовно, ще отбележиш прогрес и в тая посока.

Гледам тролефермата пак има кинти за проски. Плякат си плюсове и под най-тъпите коментари. :)) Вече спряхте и да се стараете. Пичове, можете да вярвате, че не са кацали, може и да вярвате, че в Западна Европа се живее зле и е хубаво само в родината ви, далече на Изток, ама като почнете да искате Западни Заплати и издишате. :))

Темата за заплати е в друг сайт. Иначе и там и тук някои си живеят добре, други зле. Важно е на теб за такива писания колко плащат. Според работата и заплащането.

Единствената тема тук е за твоето лечение, я се погледни бе. 90+% от постовете са все от тебе и еднозначно демонстрират, че си пациент на 4-и километър - и лечението ти не върви добре.

Ще струва колкото разходите в едно студио.

Транспорт до пустинята Невада и после филма на забавен каданс...Аве да потърсят тефтерчето на Стенли Кубрик , той поне си записваше човекът / лека му пръст/ ! www.youtube.com/watch?v=Rpm39aQq8hI

Фалшивия Кубрик, дето си крие лицето и чиито глас няма нищо общо с гласа на истинския Кубрик е най силното доказателство за идиотията на сганта.

България е начело в различни класации, но фактът, че безапелационно се е изкачила на върха на класацията за най-тъпи хора, потвърждава отдавнашните ми съмнения.

Вчера изтече новина, че до септември Индия ще пусне пилотиран кораб до Луната. Новината в някои страни е изтекла още преди седмица. В същия вчерашен ден над един милион души в Индия и Непал бяха евакуирани спешно заради приближаващ ураган с невиждана досега мощ. Някои маняци в нета веднага реагираха, заявявайки, че американски кораби с апаратура на ХААРП технологията, са предизвикали поръчково зараждането на урагана.

Te индийците първо да качат човек в земна орбита да го задържат там поне седмица и тогава да се силят за е пилотиран кораб до Луната. Има първо да минеш средно образование преди да ставаш студент.

Виж сега, ти не усещаш ли, че чрез някои новинарски агенции с тая новина за индийците някой ги лъзга американците... Иронично ги лъзга, та чак саркастично...

Разбирам, че има тъпаци вярващи, че някой "лизга" американцие с малоумни изцепки.

Статия във в. СЕГА от днес с ироничен привкус: Американската статистика отчита рекордни нива на ниска безработица в страната, каквито не са отчитани от 1969 г. Защо точно от онази далечна 1969 г. и какво говори това за новината, преценете сами.

Как ще знаят? Миналия път Стенли кубрик издаваше фактурите, а НАСА само трябваше да закара актьорите до пустинята Невада. Сега вече Кубрик го няма и ще трябва сами да си измислят кацането...

Обаче Кубрик е бил такъв перфекционист, че е снимал на оригиналната локация...

в пустинята Невада.

Оригиналната локация е локацията, за която се отнася филма, а това е Луната. Но може и да е снимал филм и за пустинята Невада, въпреки, че такава пустиня НЕ СЪЩЕСТВУВА.

Няма как да знаят - никога не са пращали човек на Луната! Иначе е пълно със статии, които изчисляват примерно цени преди 200 години в сегашни суми...

Точно така пише и в статията, че "не знаят", че ще струва 40 милиарда, ако се намери финансиране. Но явно и ти не знаеш, че си тъпак.

пращането на хора на луната трябва да е безплатно! така е и според директивите на оон, и според диективите на ек!

Е, да питат в Холивуд.. що НАСА

Му-уууууууууууууууууууу.

Преди два дена имах разговор с мои приятели на тема самолетни полети и магнитно поле на земята. Единия от тях има приятел физик който работи в БАН и човека му е дал доста интересна информация относно радиацията на земята. Излиза че всеки път когато човек пътува със самолет получава радиационно облъчване, което по принцип е минимално, но колкото по-високо лети човек и е по на Север и по на Юг толкова по голямо е то. В първия момент се опитах да ги оборя хората, че това са глупости все пак човек лети в дуралуминиевия корпус на самолета и слънчевата радиация фотоните и ултравиолетовите лъчи се спират оте метала..Но после поговорихме и се съгласих с тях, че не цялото слънчево излъчване е само фотони а има и гама и други частици които не се спират от металния корпус на самолета. Освен това авиоомпаниите по света не го афишират много това, но пилотите които летят далече на север или на юг биват проверявани от авиокомпаните колко полета са имали близо до Северния и Южния полюс защото радиацията която поемат им позволява да да летят там БЕЗОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО няколко пъти в годината. Същия учен от БАН им е посочил че преди няколко години когато имаше голяма авария в електроснабдяването в Канада почти всички им ел.трансформатори са били изпечени поради слънчевото изригване. Смятайте каква е била моща на слънчевото изригване и частиците които са ударили земята! Дори космонавтите на МКС са защитени от магнитното поле на Земята защото се намират на ниска околоземна орбита, но с времето опасноста за здравете им нараства, затова и толкова често ги сменят. А смятайте какво е щяло да бъде с астронавтите на краварника, ако наистина бяха отишли до Луната, без каквито и да е защити!! Досега трябваше всичките УЖ летели до Луната и да са получили радиационно облъчване което да ги караше да светят в мрака и да са изпукали от рак !

а и земята е плоска...

Естествено Мунчото олигофрен като тебе, не може да извади никакви доводи или факти за да ме обори, и да докаже свойта теза, затова излива словестна диария от устата си...жалко Козяк, мноооого жалко.

BajMihal

Ми АК, то има материали, ама за този, който му се чете. Ти не си от тези явно.

по спецификация - скафандрите на хамериканците не са имали радиационна защита. има хора които са питали директно производителя и той им е казал - каквото са поръчали - това са получили. зашо е нямало радиационно покритие? - питайте наса

С един разговор с някой който познава някой друг за нула време откри на Ван Алан пояса и дори без да говориш с още някой постулира какъв ще е ефекта за здравето. Ама какви само гений е раждала, ражда и сега тази българска майка юнашка само. Ефекта на радиацията над човешкото тяло се измерва в интензитет и време. Астронавтите кацнали на луната са минали през поясите на Ван Алън за достатъчно кратко време че ефекта да е сравнително малък. Абе какво да ти обяснявам. Идиот си и такъв ще си останеш. Запази си в календара след 5 години да гледаш новото кацане.

Господинчо, преди да започнеш да тракаш по клавиатурата по тема, която е далеч извън твоята компетентност, не е зле поне да потърсиш някое популярно четиво, колкото за обща култура по въпроса. Нали разбираш, какво значи популярно четиво, написано от специалист по даден въпрос? Ха така! Ако направиш това четене, никога повече не би написал ПОЛУглупостите, като тези в коментара ти, т.е. почти верни факти с абсолютно неверни изводи, което е нормално за лаик, получил знанията си, слушайки разговор между познати :)))

Смешко, значи ти си учен от БАН и много ги разбираш тия неща, така ли да разбираме? Или си поредния козяцки трол на хранилка на Козяшките луди крави. Е то е ясно че си второто, никакъв учен не си, а просто един козяцки трол.

Те добре са минали през пояса на Ван Алън...А след това кой ги е пазил, дядо Коледа ли, или Феята на зъбките? Искаш да кажеш, че по пътя към Луната, при УЖ кацането им на Луната където ги печешеСлънчицето и на обратния път ЦЕЛИ ОСЕМ ДЕНА радиацията просто ги е подминавала като пътен знак ли? И вместо да светят като се върнат на Земята, то те в отлично здраве напускат студията на Холивуд!

Абе тия твойте приятели се конкурират с теб по тъпотия ли Дори и докато си в къщи получаваш радиационно облъчване, особено докато стоиш пред монитора да пишеш тъпотии. Неутрони и гама лъчение не се влияят от магнитното поле и по отношение на тях е без значение дали си ма МКС или на Луната. Другата радиация изисква сравнително лесна защита - ПВЦ-то върши отлична работа наред с алуминия, а с такива е пълно в самолет

Ти си тъп, тъп че чак трошиш тъпомера! Да те светна нещо тъпомер, магнитните полета оказват влиание върху частиците излъчвани от Слънцето, какви мислиш че са полетата които създават адроните колайдери при изследванята на всички тези чатици а?! МАГНИТНИ МАЛОУМНИКО! Като не знаеш, не сери! Затова и магнитното поле на Земята ни предпазва, от това да бъдем опечени от радиацията, както изглежда недостатъчно защото твоя мозък отдавна е прегорял!

Е сега за пореден път доказа абсолютната си тъпота. Откога, тъпако в адронния колайдер управляват гама лъчение и неутрони? Я пак да ти повторя, че тъпотата ти е безмерна, дано го схванеш - Неутрони и гама лъчение не се влияят от магнитното поле и по отношение на тях е без значение дали си ма МКС или на Луната. Другата радиация изисква сравнително лесна защита - ПВЦ-то върши отлична работа наред с алуминия, а с такива е пълно в самолет. Опитай се да проумееш това поне веднъж преди деменцията пак дате настигне докато се нааАКваш за пореден път. Разбрах, че а идиоти като тебе радиацията е нещо, което очевадно не ви е ясно точно какво е, но определено ви е изпекла и изпарила напълно мозъка.

... за образованите тук ще припомня - Радиационен пояс на Ван Алън - от там нататък те си знаят какво следва, за тъпите и неграмотните предлагам да преминат към някоя дръга по-чалга новина. Лека нощ!

BajMihal

ПОЯСИ, тук е заровено кучето. Демек могат да се ЗАОБИКАЛЯТ. Ама де ти - трябва да се троли иначе денги неть!

И откъде тъпаците знаете за поясите на Ван Алън? Нещо сте чували или измервали? Едва ли. Цялата информация за тези пояси идва от НАСА, а ти си седнал да ги учиш ли?

Съветникът на Доналд Трамп по наука и технологии, професорът от Йелския университет Дейвид Гелернтер в интервю за Science Today заяви, че американците никога не са кацали на Луната и също, че досега човек не е напущал защитеното пространство около Земята (т.нар. Van Allen Belt). Доказателство - скафандъра на космонавтите от Аполо никога не е имал защита срещу смъртоносното космич. излъчване.

Факт е, че днес кравите не могат даже да филмират наново филмите на Стенли Кубрик.

Щатите не са кацали на Луната. Украйна не е държава. Щатите ще фалират до 2 години. Англия, Франция, Германия ... са малоумни джендъри. Айде, тролове, идеални сте! :D

LOL, щатният трол - aka Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, поет и т.н. - съвсем я е закъсал със събирането на кликове и в "статия" след "статия" за луната се напъва с постове като от 4-и километър как хората не са стъпвали на луната, земята е плоска а бащицата от Кремъл ще дойде и ще унищожи лошата цивилизация. Това събира по някой пост, поне двама-трима - аз един от тях - току му пресичат устрема. Но не е за завиждане, хем иска кликовете и коментарите, хем се гърчи от ярост защото ужасно му се ще глупостите дето ги пише да минат за верни (знае, че не са разбира се, може да е обикновен въз глуповат щатен трол но не е болен за какъвто се представя).

Батка много се филмираш, но колкото и да се филмираш, не можеш да стигнеш великият гений на сър Стенли Кубрик, понеже си едно нищо. Затова му завиждаш за великолепните филми за Луната. :)

Лесно е, просто да погледнат колко им е излязло заснемането на кацането на Луната през 60 години на миналия век, в студията на Холивуд където снимаше Кубрик..Да умножат по инфлацията на долара и ще разберат! какво по просто от това?

Колко поста написа бе айнщайне, хубаво си на щат но ти плащат не да пишеш една и съща глупост милион пъти а да съчиниш нещо на което поне някой би повярвал. С такива слуги врагове на господаря ти от Кремъл не му трябват, баси умствено изостаналата пасмина сте до един руските слуги.

Мойто момче, че си тъп, тъп си! Но сега като истински джендър козяк, що не обясниш как лудите крави последните 10 години не могат да се качат на орбита сами, без да се молят в поза Г на руснаците ...А уж били ходили на Луната! Какво, ще ми кажеш че днешните технологии са по-лоши от тези през 60 години на миналия век ли?! как лудите крави не могат не само да отидат на Луната, но и да се качат на орбита! Дори клозета на Мъски се взриви преди няколко дена на стартовата площадка, дори в туба го имаше как се пръска на парчета! А уж е построен със супер пупер съвременни технологии! Кубрик си го каза, няма кацане на краварите на Луната, само холивудска боза!

Мъски, наАКаний, днес пак изстреля ракета до МКС. Тъпотиятати прозира отвсякъде, а тъпия ти въпрос съдържа и отговора, ама като тъпак не се усещаш. Логиката ти за новите технологии и Луната можеш да отнесеш към новите технологии и Совалките и на тази база да отричаш, че и те са летяли и закарали модулите на над 80% от МКС. Абе направо кажи че Земята е плоска, МКС няма, а руснаците прикриват американците, като се правят, че ги транспортират до там.

"ще бъде никъде близо до тази сума" Гогов, неграмотник такъв, дай да ти съберем пари за един курс по български език, че ни писна да ти четем глупостите!

А бе не е толкова зле да почнем да махаме двойното отрицание, всеки разбира какво е казано ако и да е казано по необичаен за езика начин.

Вие там в Столипиново си махайте каквото си искате. Ние, българите ще си говорим на български.

Езикът еволюира майсторе, а ти има да поработиш няколко живота - по-скоро няколко десетки - докато стигнеш овладееш езика за който си се закахърил наполовина колкото мене.

та те не знаят дали въобще са ходили на луната освен мохаве

Знаят знаят, Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър не пропуска да им го каже, как така ще са ходили, светът гледайки преките предавания и всичко е халюцинирал масово. Я марш обратно в леглото преди да са те вързали пак санитарите.

да бе - 40 милиарда друг път.. тая програма може да усвои поне 3 пъти по толкова.

Предлагам на Луната да направят някоя къща за гости по европроект. Това няма как да не увеличи "усвояването" на средства.

краварите не помнят колко им е струвало снимането на луната,хохохо тъпите крави се нахендриха на собствения си бик и платиха на руките елени да ги изведът поне до мкс

Слушай доктора и не ядосвай санитарите да ти е мирна главата, стига врещя, на всчки им писна да те слушат на тебе как не ти писна да врещиш не знам.

казал:синема гугу накага,пица в мохаве:

Ех, Стенли, Стенли на кого ни остави! Кравите едно свестно филмче за кацането на Луната не могат днес да скалъпят днес. :) Но, светът не е като през 60-те да ги лъжеш на воля, с тоя интернет и това онова е невъзможно днес.

След като са те излъгали, че американците не са били на Луната, значи могат да те лъжат на воля!

Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и килоетър ги разбира тия работи, дааа. Пак си се разбълнувал трескаво, я мирясвай преди да са те хванали санитарите.

Русофилите пак дращят глупости, щото няма, какво да кажат. Трайте там, по-добре, щото само се излагате. В момента Русия всеки час изостава от общото ниво в изследването на Космоса. Китай и Индия изпращат сонди до Луната и Марс, докато Русия само разправя шеги и пропаганда! Частни компании се развиват бързо и имат свои ракети и програми. Ще ви останат само лъжите и злобното съскане.

Краварите усъвършенстват батут-а!

От къде да знаят, сефте ЩЕ им е..... Тръпнат като честна булка....

Сигурно го знаеш от опит!

Руслямска държава за 50 години не е стигнала по-далече от 400 км. А Луната е на 400 000. За да стигнат там руслямците ще са им необходими 1000 пъти по 50 години. Значи някъде към 52 хилядолетие да ги чакаме да успеят да се доберат до Луната. За Марс изобщо не ми се мисли, че там разстоянието десетки милиони километри

стигнали са 400 км нагоре,а наса кацна на 0 метра в мохаве,а за марс пак имаше продукция от холивуд,и за луната може да си пуснеш една песен на немската група рамшайн,казва се АМЕРИКА,ТАМ НАГЛЕДНО ХОРАТА ПОКАЗВАТ КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ОПИКАНИ СТАРЦИ

Това последното "доказателство" с Рамщайн няма как да се опровергае! Сега вече НАСА ще трябва да си "признаят"! Наскоро писаха, че за пътуването до Марс ще е нужен клоун, да развеселява пътуващите. Подай си CV-то, имаш големи шансове!

клоуна оня ден гръмна с аномалия,така че пак се опикахте соросите със собствената си пикня

До безименния идиот, дето пише лично до мен: Дреме ми какво е гръмнало! Това не променя фактите. Всички "доказателства" за конспирация са опровергани. А глупостите, които пишеш няма да коментирам! От опит знам, че с глупак не може да се спори!

Луната отдавна е заета .Там има друга цивилизация,която и САЩ и Русия знаят.Не напразно и двете страни прекратиха изведнаж изпращането на сонди,луноходи и хора там. Тези статийки са такива глупаци като теб,които веднага политизират и дрънкат простотии.

Да, верно! И аз чух че нацистите се укриват там! Виж как подло свалила еврейския лунен апарат! ;)

Да напомним, че първото кацане на Луната беше през 1966 от съветската Луна-9 и на 17 ноември 1972 Луна-17 приземи първия Луноход-1. Чак сега наскоро Китай повтори този успех на Луноход-1. За успехите на американската кинематография е по-добре да не се говори много. Дори Тръмп смята, че американци никога не са кацали на Луната. Все пак официален ръководител на американската програма Аполо беше фон Браун, ръководещ преди това фашистката германска ракетна програма Фау2. Той имаше крупен успех с обстрелването на Лондон с германски ракети. За съжаление дори по старите снимки от старта на ракетите на фон Браун за "Лунната Епопея" се вижда, че гориво има само в първата степен на ракетата и според времето на достигане до облаците се разбира, че тази ракета никога не е достигала дори Първа Космическа и Космоса, да не говорим за Втора Космическа за полет до Луната. Просто се е приземявала в океана. СССР дори "прихвана" един такъв американски космически модул, приземил се в океана, без да е ходил до Космоса... След това фон Браун беше освободен от длъжност и започна размразяване в американо-съветските отношения и бурни амер инвестиции в СССР в благодарност за мълчанието. Затова се знае твърдо, че американците никога не са летяли в Космоса преди полетите на Совалките. Всички амер образи на лунна почва на изложба в чужди музеи бяха поискани и върнати обратно, след като амер лунна проба в музея в Амстердам се оказа вкаменено дърво...

Защо ли тези "факти" са ти известни само на теб?!? Ако можеше и да докажеш нещо от всички тези писаници...

Фау2 достигна до Лондон през 1945, като ракетите бяха изстрелвани от скрити площадки в Хага, Холандия. След това английската авиация бомбардира в отговор по погрешка мирни жители и изтри от лицето земята жилищен квартал от Хага (квартал Безауденхаут). Много по-късно фон Браун беше ръководител на американската "лунна" афера, а германски ядрени учени създадоха американската атомна бомба, с която бомбардираха Япония.... Американците никога не са имали тежка ракета, която да може да стигне до Луната. Тяхната лунна програма беше от начало до край фалшификат, като само първата степен на ракетата беше пълна с гориво (това се вижда по заскрежените стени на първата степен, докато другите степени бяха без гориво и не бяха заскрежени), колкото да стигне до стратосферата. Докато Русия имаше такава ракета, но космическите проекти, в които участваха по 1200 предприятия, по-късно бяха спрени. След като Русия в 1970 "прихвана" фалшивия американски "космически модул" на Аполо 13 и 8 месеца по-късно го предаде на американците в Мурманск, всичко беше дълбоко засекретено, ръководителя на американската "лунна" програма фон Браун беше уволнен и американската лунна афера спряна. Все пак може да очакваме в 2021 год по давност да излязат засекретените за 50 години руски данни за американската "лунна" афера. Може да провериш за повече факти за американската "Лунна Епопея" на wikipedia както и на www manonmoon ru

Аха! А ти имаш достъп до тази "секретна информация"! Сега ми стана ясно! И сигурно затова руснаците се отказаха от надпреварата кой пръв ще изпрати човек на Луната. А извънземна цивилизация е поставила на Луната огледалото, с което се измерва разстоянието Земя-Луна...

Дори Тръмп смята, че американци никога не са кацали на Луната. Питай Тръмп! Преди време Обама беше поръчал да направят ново кацане на Луната - оказа се че нямат скафандър, който да спира радиацията, а дори чертежите на ракетата за Луната били всички "загубени". Ако не вярваш обаче, можеш да погледнеш американския "лунен" скафандър без защита от радиацията - изложен е в американския Smithsonian National Air and Space Museum във Вашингтон ДС. Заслужава се да се посети, входа е безплатен. А в съседния Smithsonian National Museum of American History можеш да посетиш ъгъла на изобретателя на първия компютър Джон Атанасов, входа е също безплатен.

Абе тоталния тъпак, Тръмп щото не вярва, затова ли поръча до 2024 г ПАК да кацнат и да се ЗАВЪРНАТ на Луната. Сатурн 5 в първата степен използва течен кислород и керосин, така както сега го ползват и Спейс Х. Втората и третата степен са на друго гориво. Тъпак като тебе отрича огледалата на Луната, Спейслаб - най големият модул изкарван някога на околоземна орбита, както и скачването Съюз-Аполо. Тъпаци като теб отричат съветските, европейските, Китайските и т.н възможности за проследяване на обекти и радиопеленговането. Тъпаци като теб нямамащи никакво понятие от радиация, плямпат простотии за скафандрите. Какво очакват тъпаците като теб? Скафандрите да имат пласт от 2 метра олово ли? Образеца на Лунна почва изложен в София в музея "Земята и хората" си стои там и никой не го е изисквал да се върне, както и стотиците други образци по цял свят. Вкаменело дърво е тъпата ти чутура. Няма образец предоставен от НАСА на който и да е музей да е нещо различно от Лунна почва. За случая за който пишеш става въпрос за дарение от някой си, който го получил от дру твърдящ че това му е дадено лично на него от незнам си кой, който го бил взел от НАСА. Капсулата открадната от СССР е от тренировки по отриване на капсули, защото не е било сигурно къде ще кацнат. И да, капсулата е открадната, докато е издирвана в учението. Тази капсула прилича само външно на тзи от Аполо. Дори времето на кражбата не съвпада с месеци с полетите на която и да е мисия на Аполо. Всички координати са известни, като в няколко от тях са поставени ласерни огледала с които се мери разстоянието до Луната ежедневно. Какво пречи на Путлеристан да прати една сонда, която да премине наблизо и да заснеметези координати, аааааа да, забравих, Роскомикс не може да прати работеща сонда извън пределите на Земята. Дори за отдавна извесни неща като Фау-2 пишеш тотални простотии. Първата Фау-2 удря Лондон на 8 септември 1944, а не 1945 г.

BRCK

Като не знаят да питат лошите руснаци. Не само ще им кажат, ами и оферта ще им пратят.

От кога Луната е на 400 километра от Земята? Руснаците не могат еди апарат да прилунят, даже обикновена сонда в орбита не могат да пратят. По-голям ще е ефекта да питат някое шимпазе.

BRCK

Да бе , нищо не могат. Затова САЩ си плащат на Русия да им качва астронавтите до МКС. Пък ти продължавай да си питаш шимпанзетата.

Нали това пиша, бе тъпак, че на пшовече от 400 км не могата, а ти пак "ама те на 400 можели".

Е, как не знаят? Не си ли пазят тефтерите от първите кацания? Или сега транспорта е поскъпнал, а ?

Тогава средната заплата е била 500 долара сега е 5000. За тези неща може да има и статистика, ама за различните материали едва ли.

Преди време Обама беше поръчал да направят ново кацане на Луната - оказа се че нямат скафандър, който да спира радиацията, а Кубрик го нямало за снимките. Кинематографиста от Холивуд Кубрик, избягал в Англия, бе намерен и убит от ЦРУ за да не се разприказва случайно за истината за "Лунната Епопея"... Потърсете на Интернет или Youtube за: "Moon Landing Conspiracy" "Stanley Kubrick moon landing" "Пиндосы на луне" "Необыкновенные приключения американцев на Луне"...

Голяма мъка за сганта са кацанията на американците на Луната.

И НАСА ЩЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЗАЩО КАТО ВИ СНИМАХА В ХОЛИВУД НЕ СИ ВОДЕХТЕ ЗАПИСКИ ЗА ЦЕНАТА НА СЦЕНИТЕ ИЗ МОХАВЕ

Е, откъде да знаят като досега не са пращали?!?!

Ми нали това ти пишат, тъпчо, че ще пращат първата жена.

Те САЩ като "пращаха" преди хора на Луната, нямаха дори космическа тоалетна и скафандър с радиационна защита, а тяхната космонавтска кабина беше 3 пъти по-малка от руските... за полет чак до Луната... Да напомним как последната амер космонавтка развали тяхната тоалетна на МКС и след това ползваха памперси, които след употреба хвърляха в амер скафандър, а в амер отсек на МКС имаше летящи мазни кафяви парчета и невероятна миризма навсякъде... американската космонавтка изкукурига и отиде да дупчи с бургия руската тоалетна, която работеше... за да я върнат Русия обратно предсрочно заради повреда на станцията...

А! Забравих! Един мармот завива шоколада в станиол! Това е всичко!