САЩ няма да отиват сами на Луната

НАСА ще оглави международна коалиция за изучаване на нашия естествен спътник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ се готвят да колонизират Луната - ясно е от претенциите им и плановете им.Всички други да са под ръководството им и САЩ да решават кой и как ще служи на тях. Русия дори не се споменава.

Русия не се споменава, защото те са сигурни. Без тях никой никъде няма да ходи :D

За мисията до Марс търсят комедиант. Може да си подадеш CV-то. Имаш големи шансове...

нормално е да не ходят сами по луната,страха от мечки е голям сред краварското общество

Ex,ако с ПРОСТОТИЯ и ПРОСТАЩИНА можеше да се движат космически ракети , българите МНОГО ОТДАВНА да са напуснали слънчевата система , а може би и ГАЛАКТИКАТА.

вече и едно хале в Мохаве ли не могат да напрвят сами

Ще ме изкефи руснаците или китайците да кацнат преди САЩ .... и да видим това гърмко изказване какво ще значи "Има само една страна, способна да сформира международна коалиция, за да може човек отново да стъпи на Луната, и това са САЩ" Щото както винаги са много силни да плямпат

пускай Тото. Може да те изкефи по-малко, но е по-голям шанса да удариш джакпота.

ти па се приготви за втора серия Стенли Кубрик - смешник

Руснаците и Китайците никога вече не могат да стъпят преди САЩ, но може да се опитат преди международната коалиция. То инак от "голямо плямпане" Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Летяха с хора около Луната - 9 пъти 2.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 3.Качиха телескопи в космоса 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Управляват марсоходи 6.Сонди и сники на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди и снимки на Меркурий 8.Сонда до астероидния пояс 9.Сонда и снимки на микропланетата Церера 10.Сонди извън Слънечвата система 11.Използвали гравитационно ускорение за апаратите си 12.Сонда и снимки на Юпитер и спътниците 13.Сонда преминала през поясите на Сатурн 14.Сонда и снимки на Сатурн и спътниците 15.Сонда край Плутон 16.Сонда край Нептун 17.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 18.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 19.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 20.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 21.Качиха 140 тонна ракета в близка орбита за пътуване до Луната 22.Направиха самолет летящ със 6.72 М и то с 199 полета 23.Направиха самолет излетял на височина над 100 км 24.Скачваха модули в окололунна орбита. 25.Приземяват първите степени на ракетите 26.Свалят над 2 тона товари от Космоса 27.направиха двигател с отношение тяга собствено тегло над 200 28.Направиха метанов ракетен двигател 29.Направиха,ракетен двигател с тяга над 8 милиона Нютона - F1A 30.Качващи сателити на Геостационарна орбита само с 2 степени. 31.Изстреляха апарат достигнал скорост над 58 000 км/ч спрямо Земята 32.Имат мисии с продължителност над 30 години 33.Имат брой пилотирани полети, колкото часовете на седмицата

И след всичко, което си изредил, САЩ ще правят коалиция .... щото няма мангизи.

Дада, пусни линкове да се информираме и ние...Не игрални филми, записи с видео.

Сам човек не е и за тоалетна ,но филмът за кацането е върхът.

Аз пък в тоалетната ходя сам. Ти с кого ходиш? А колкото до филма, аз също обичам документални филми...

Ама вие никога не сте сами. Като сте на земята са гласове в главата ви, като сте в космоса са еднилетателни апараити, дето после правителствата ви се кълнат в пъпната връв на майките си, че не сте виждали. Споко, никога не сте били сами. Даже и навремето не бяхте сами. С вас беше Кубрик и желия потенциал на Холивуд.

еднилетателни = едни летателни желия = целия Изобщо човек има по-голяма тенденция да греши, когато пише и се превива от смях.

Когато не си сам, но други в стаята няма и ти говорят звездите, се случва и истерични припадъци със заливане от смях. Но все пак е добре да се лекуваш.

Последно, били ли са в космоса или Кубрик го е заснел? Изясни си го първо в главата си, ако трябва поспори с другото си АЗ и като вземете решение, тогава пишете!

Фащ и недоносчето им от Наса нямат пари и търсят балъци по цел свет! Единствено Вяликая Россия може да прати козмонавти на Луната, защото само те имат двигатели РД-180. Всеки знае, че без вяликий Роскосмос Наса не може да изпрати в космоса дори и ГрозДофила, та камо ли човек!

Какво е ГрозДофила?!?

интересно дали уолтд дисни и останалите "големи" ще са основните компании наети за мисията?

Къде са запилели чертежите на Аполо?

килерите на холивуд

Имат си ги. Само че направиха по-съвременен кораб - Орион. За какво им е Аполо?

Няма да са сами, ще участва и Холивуд. Има стара традиция да си партнират... :)))

брей, брей тия американци, осраха Земята, сега и към Луната гледат.

Трейлър ще пускат ли?

Теслата кат се върне от космическото пътуване и ще ги закара, чак на обратната страна на Луната. Да прибъде с тях силата!}:-)))

По-добре да не ходят никъде. Достатъчно поразии правят на Земята. Какво са им виновни другите небесни тела?

Еми нямат вече талант като Стенли Кубрик да им заснеме кацането и затова прехвърлят топката на други.

знаем как свършват международните коалиции водени от кравари

cheeseus

Гогов от ден на ден все повече му убягва българския... "САЩ няма да отиват сами на Луната". Глаголи от свършен и несвършен вид, какво е значението им и кога се използват – все ненужни дреболии, нали?

Сега имат трудности, а преди десетилетия не....Доста подозрително.Сега търсят други да дадат пари, пък те да оберат лаврите. Колко познато...

В заключение- на САЩ възможностите са толкова, колкото да запратят някоя грамофонна плоча, или кола за скрап из Космоса. И него ос.аха.

А твоите възможности са, да правиш тъпи заключения!

Хората имат пари да търсят вода на Луната но нямат пари да осигурят вода в Африка. Имат ли разум хората?

в половин африка, или дори в две трети има вода, само в сахара няма, пък и има японски и френски компании с проекти за залесяване и на сахара

Всеки ден излизат по няколко статии как ще ходят, как няма да ходят. При положение, че не могат да повторят нещо, което твърдят, че са го правили преди 50 години, много хора започват да се съмняват вече. Първо трябва да изпратят снимачен екип, който да заснеме по подходящ начин стъпването, за да бъдат ентусиазирани гледащите видвото.

Вече и аз почвам да се съмнявам, дали наистина са ходили. А доскоро го вярвах.

Значи, намират 800 млрд долара да трепят по света, ама кинти за наука- нямат? И това ако не е деградсирала нация, здраве му кажи.

Дада беснее. Не е ли така? Колко пари пилеят за да убиват?

800 милиарда да пазят света от РУслямска държава и ИДИЛ. РУслямските изроди само чакат да почнат клането.

ИДИЛ, чие отроче са? И, кой свят пазят? Аз не искам да ме пазят. Да дадат малко пари за наука.

Идил са отроче на Руслямска държава разбира се. Още 2004 г. ги създадоха и прехвърляха през Сирия терористи от цял свят да се бият с американците. После използваха ИДИЛ и в Сирия да се бие основно с опозицията и за да си оправадават нападенията срещу опозицията на Башар. Едва накрая поиграха на малко цирк с ИДИЛ.

Няма да отиват сами. Някой трябва да ги закара. На времето това беше един германец, Вернер фон Браун + екип от немски инженери. Сега май се пада на руснаците.

Плюс екип от филмови дейци и талантлив кинорежисьор като Стенли Кубрик.

Мечтата на русофила! За съжаление мечти и реалност се разминават...

САЩ отново доказват, че са космическо джудже.

Аха. Защото ще ходян на Луната след 5 години. Великаните от Руслямска държава ще ходят след 500 години

Хахахха, че те ходили ли са? Като гледам снимките, много ветровито е било на Луната, като са "кацали"

Гледай филмите, тъпак, да видиш колко е ветровито, а не само някой кадър от тях.

Гледам, гледам, ама си прекалил с "Галактическия стопаджия"

До тъпата дада! Тия 500 години, са от твойта безславна история ве чалго.!. мбууухахаха

Дир, що триете коментари? Кое не е по темата? Че НАСА явно няма възможности да стори това сама? Че трябват пари и технологии? Че, след като сами не могат да се справят, нещо от тези елементи липсва?

То си пише! Липсват пари. Колко ли тъп трябва да е някой, който да чете статията и да не разбере какво пише в нея.

Е що така, нали са най-развитите? Преди 45 години са имали, сега що нямат?

Руслямска държава що те може да прати малка сонда около Луната от 40 години, нали е най-най-най? Я гледай частна еврейска фирма прати апарат да кацне на Луната, а могучая нищо не може. И не е било преди 45, а преди 50 години. И тогава са нямали пари, ама са се напънали. Сега гледат да минат по леко.

Я, пак прочети, какви са им амбициите, и дали се ограничават до изпращането на грамофонна плоча нанякъде. Много си неподготвен днес, много!

Абе къде са регистрираните платени келеши да славославят американската техническа мисъл и гений? Защо ги няма 3-ти ден вече? От америка за българя да не би да са ги уволнили вече?

Нема кинти, или нема технологии?

Офф, пак Холивуд !

Връщай се в кочинката си на 4-ти километър!

Голям смях! Те бяха ходили на луната и компюътъра на ракетата беше мощен колкото един калкулатор. Сега като имат супер бързи компютри, би трябвало да не търсят помощ. Иначе моето мнение е че света трабва да се сприятели и всичките пари да отиват само за добри неща и да няма страдащи хора. Капитализма обаче, не го позволява. Капитализъм значи алчност, ненаситност, егоизъм и всичко итрицателно. Гледайте Жак Фриско, един мъдър филосов измислил проекта Венера.

Филосов не беше ли съветски космонавт?

Свинете в кочината са щастливи, доволни и не страдат. Тъпак. Цялото съществуване и развитие е на базата на сравнение. Махни сравнението и това ще е краят на света. Ако няма алчност, ненаситност, егоизъм, няма как да разбереш какво е щедрост, ситост, алтруизъм. Компютъра не те кара на Луната, а подходяща ракета с подходящи системи за живот и още хиляди дреболии, като пропускането на една може да доведе до провал на мисия. Компютъра помага. Помощ се търси , така както стана с МКС. Вместо НАСА да се занимава с хиляди такива дреболии, поръча на различни държави да произведат модули, системи и естествено да участват и частично във финансирането.

в мохаве знае ли за новата продукция

Подготвят няколко кадри за сега. :)

САЩ търсят някой да ги спонсорира, като при НАТО. Когато други плащат а ти печелиш, винаги е густо майна. Предполагам че другататрана или ще е Англия или Израел. САЩ други приятели нямят, може и ИДИЛ да вземат.

ИДИЛ не ги ще, щот ония са по-големи терористи и от тях !

Руслямска държава и Идил са в съюз.

Бате Мъск ще ги закара с голямата Тесла!

Ами ако някой там им каже: "Бау!" ?

Незнам дали ще им каже "БаУ", ама "Здраствуйте" може и да им каже няокой!

те без руски няма как да излязат изобщо в орбита, според мен. Освен ако не рискуват да станат на фишек като Челънджър и редица други...

Още ли вярваш в това? На колко си, на 7 или 8 годинки!

Страх ги е от мечките, от тъмното... И май само са сънували, че са ходили...

Разбира се, че няма да отидат сами. Нали хякой трябва да ги закара...

Не бе, пеш ще ходят! Или с Юбер!

Е как сами бе ???? Те обикновенно ходят с цял екип в Холивуд за да заснемат кацането на “Луната” !

А сега ще обясниш ли, как ще качат знамето и роувъра, без да ги видят астронавтите от другите държави? Ще бъде интересно обяснение! :D

А преди 40 г0дини ходеха без проблем,блаженни са вярващите

Преди 40 години, по време на Студената война, надпреварата беше ожесточена. Финансирането на подобни престижни проекти беше по-голямо.

трай, трол !

Имаш голям проблем с речника! Трол е този, който обижда (в случая ТИ).

Преди 40 години ходеха с проблем. Даже на няколко пъти астронавти падаха. Поне докато свикнат на слабата гравитация и съответното придвижване със скафандър. Гледам си от блаженните....

Няма това как да стане, без прякото съдействие на България и нашият интелектуален плюс технологичен прогрес, а и потенциал. Ракетата ще я изстреляме от Биснес парк София. После по новите магистрали. Няма да пречи на никого там. Космонафтите ще изпият по едно кафе при бат Цецо, после ще вземат вътрешният асансьор за покрива на новата сграда на Артекс 'Лунна Кула' и от там директно ще стъпят за селфита на луната. Но необходимото и достатъчно условие не е нов мандат на Тръмп, а на Гроб!

и като кацнат на Луната ще видят,че Земята е плоска

Ако преди това не се размажат в похлупака над плоската Земя... :)

Ама те САМИ не могат! :)))))))))

АМА ТЕ И САМИ МОГАТ!

хаха Наса първо да питат който трябва дали може пак да отидат, да не ги изгонят като преди. Иначе лаф моабета си продължава с пълна сила, ПР-те трябва да си изкарват заплатата

Кого да питат? Тебе ли?

Мъжете в черно бе! Аман от непоръбени илитерати втренчени само в ракията и салата!