САЩ поиска социалните мрежи да събират доказателства за руски военни престъпления

Вашингтон иска изтриваните клипове с неподходящо съдържание да се пазят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та тя самата война е военно престъпление,при положение ,че нападаш мирна държава,разрушаваш градове и села и избиваш невинни жители.

....а за американските си затваряйте очите...и устата.САЩ са най -големите агресори и всички конфликти са създадени от тях !

руски, американски каква е разликата???

са доказателство ?!?!?!?

"имаше много случаи на фалшиви видеоклипове," Все още никой не може да (ми) отговори #койподяволите определя кой клип или новина е фалшив и кой истински?!!

Заради джуджето Пути народът му го оачякват няколко десетилетия на глад

Заради джуджето Путя глад ще има в света, а не в Русия ;) Научи си домашното!

да събират или да ГЕНЕРИРАТ... ФЕЙКОВЕ БОЛ

а за украински?

Няма украински, цял свят разбра, че руснаците са тотални изроди

Zашибись

Това мама ли ти го каза или леличката от Козяк?

Така и трябва

Защо само за руски? Събирайте и за украински. Или не ви оттърва?

смешна реплика! 8 години руснаците събират, събират, събират ... и накрая решиха, че няма смисъл от повече събиране и направо нападнаха! ако просто бяха събрали дет викаш срещу Украйна, за 8 години "зверства срещу руското малцинство", едно бързо дело в Хага или ООН по обвинение в геноцид и после на военен парад за Деня на победата в Киев, че даже запада щеше да ръкопляска ... но реалността е друга.

Ти си някакъв психопат - Русия да заведе дело в Хага и да го ... спечели ? Какви са шансовете за това ? Целият свят, включително съдът в Хага е купен от Америка. Очакваш справедлив процес ?!?! Русия отдавана е обявена за враг номер едно и ако сама не си помогне - няма кой да помогне !

Наглеци!

Интересно, кои международни разслдващи органи имат предвид? САЩ не признават международния съд в Хага.

Международния съд към ООН например или просто свикан за случая трибунал както за Нацистите след ВСВ ... Няма необходимост САЩ да признава съответния съд, добре е Русия да го признава, но и това не е задължително. Съдилища много! Въпроса е какво се опитва да постигне. Ако въпроса е да накажеш с нещо Русия ... няма съд на тази планета, който има юрисдикция да отсъди и накаже държава и тя да е задължена да го изпълни. Не в смисъла който го прави съдебната система в самите държави. Осъждането не е проблем, може там някакви репарации да бъдат приписани ... и Русия просто може да каже "Пука ми, няма да плащам!" и темата приключи. Съвсем друг е въпроса ако с делото се опитва просто да посочи с пръст Русия и да каже - "Те са лоши! Повече никой да не си играе с тях!". Нещо като засилване на негативния PR по Русия.

А за престъпленията на САЩ никой никъде не може да бъде подведен под отговорност. Никой трибунал не действа там, само светци и праведници. Самия президент се зарече да има преследване на всеки, който се осмели да повдигне въпрос...