17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руският "Краснопол М" показва как се прави на терористите в Сирия. В тубата е пълно с демонстрации, включително и стрелба по подвижни цели. Разработка от 1986 г. , на въроъжение от 1990.

А пък в Русия ако знаете какви снаряди напълнени с лосион Боярышник имат!!!

GPS-снарядът е умен само срещу технологично изостанал противник. Трябва ли да припомняме как руснаците правеха така че GPS навигацията да сбърка малко, от няколко метра до няколко десетки километра?

я припомни да те видим.......сто на сто нещо с първоизточник ТАСС,РТ и руските служби. Правели били.....к'во правят ве , ватник ? Къде и кога ? Пренасочиха американски самолетоносач от Северна Корея за Австралия ли ? Или пък "спряха тока" на разрушител ? Прословутата РЕБ Хибини,нали ? Дето си мислиш че е нова,супертайна разработка,а не нещо от 80-те години,малко модернизирано и което НЕ СЕ НОСИ от СУ-24 ( от тия дето пърхаха около разрушителя а американците на палубата ги снимаха със смартфоните си )

Бе то лошо няма ама...Тоя изкуствен интелект при работа на модерни РЕБ системи..как ще разбира кои цели са истински и кои фалшиви..и кои са свои и кои чужди?! Поне старите им снаряди Ескалибур се насочваха или по ГПС или с лазерно целеуказание от наводчик..А това нещо акто излети и няма кой да го контролира, какви ли поразии ще направи!

и какви поразии ще направи - засилено е към фронтовата линия зад хоризонта. Какво ще се случи - най-много да не уцели , ти какво очакваш да стане ? Да направи завой и да се върне ли ?

ха ха ха

Този изкуствен интеллект ще намира ли свинската чума у нас?ха.ха.ха

Тебе да намери все е файда! :)

болното чумясала прасе вече само си говори.

абе те тия нали смятаха да използват "умни" снаряди и на оня невидимия есминец Zumwalt... па сега търсят средства за да го "демодернизират" че да може да изпълнява същата работа ама за по-малко пари;)

Ами, ако руската РЕБ му пошепне на тоя интелект какви хубави танкове и командни пунктове има зад гърба му? Хем, по-наблизо.

... пък и цели 9(ДЕВЕТ!!) плюса на тая неграмотна и несведуща реплика? Това е снаряд, бе, неграмотен троле - изстрелян ли е връщане назад няма! Единственото ти спасение е да бягаш далеч от возилото и да се заровиш в земята сам, преди снаряда да те е заровил. Тъпак.

това отдавна не е новост. Японците още през ВСВ имаха снаряди даже с естествен интелект!

По време на война парите не играят, но все пак - ако искат да ги имат в мирно време - производството им струва едни пари ...

И сламената кратуна от сламената колиба ще им налива лично интелект от неговия :)))

и германците са правели някога - Барон Мюнхаузен

Той изкуственния интелект като разбере , че ще се блъсне в нещо и айде у лево.

Няма да е толкова прост изкуственият интелект, колкото им се ще на някой с естествен, ужким, "интелект".

Не е сам. Я глей що плюсове са му нацепили? Братя по оръжие.