17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ракетите спечелиха на САЩ третата световна студена война, бе Мунчо,СССР се разпадна и тове бе логична развръзка не благодарение на САЩ,НАТО или разни други самозванци а най обикновеният човешки фактор и непоносимостта на народите от СССР и Източният Блок,Варшавски договор към болшивишкокомуношизоиден репресивен апарат който се смоуби самоунищожи като всяка империя подчиняваща колонии кооято рано или късно се разпада,нищо ново под слънцето исторически цикъл.....естествен и логичен развой на събитията

Това, че СССР ще се разпадне не беше ясно само на ЦК на КПСС. Въпросът за обикновените хора беше, кога. Приемете инициативата за стратегическа отбрана на САЩ, ниските цени на петрола, войната в Афганистан и събитията в Полша и ГДР, като катализатор на процеса. Те просто ускориха разпада.

А у нас хиперзвуковата мутра мууууууу-мммууууууууу

че Третата(Студената) световна война бе спечелена от "Пършинг-2" и "Круз", разположени в Европа в отговор на сесесерската авантюра СС-20. Нещо подобно, като сега с руските "гиперзувовые, безаналога в мире" измишльотини. Не трябваше Путин да дразни американците, защото стана смешен. Смешно е да се впуснеш в надпревара с държава, превъзхождаща те над 20 пъти във всички области на икономиката, науката, технологиите... Защото блъфът при такава ситуация, какъвто направи Путин, е в полза единствено на по-силния. Струваше ли си Путин, заради едната моментна радост, да дърпа американския дявол за опашката?

Много оригинално със самолет да засилиш ракета за да я пуснеш. А за хиперзвук трябват двигатели от руснаците.

Сега ако ни кажете и кои са тия двигатели?

Какво точно трябва да искат създателите на X-15, SR-71, X-51 Waverider от руските 3Д аниматори (ползващи западни компютри и софтуер)?

машшалах дирници! от 57 коментара преди 3 часа - останали са 34! браво! и за какво съм баннат?!? за това, че съм казал истната? аз работя в един от големите софийски доставчици. имам на разположение неограничен брой ипта. сичките ли ще ги баннете!?!?

Не им се впрягай. Гледай им сеира и се забавлявай. Никой не ги взема насериозно.

Христос возскресе

Що са ви ракети хиперзвукови като има вируси хипердребни. Нали целта е нмаляване на популацията на човешкия род. А се знае със сигурност, че победители няма да има.

A фаши Пупи и платените му тролове се скъсаха да се фукат , че имали хиперзвукова ракета, хахахахахах. ГЍаче ли само те имат.

Ти недей ся буча успокой се и ни разкажи за приключеният си в Холандия на паркинга за тирове кво ти се случи у кабината на белиот тир Волво албанска подлого троллска

Значи плоскоглавото войнство е дълбоко убедено че днешна Путинска Ерефия е Световен технологичен лидер (Хахахахаха) и изпреварила всички в хиперзвуковите летатлени апарати. Държава която не може да създаде прост транспортен самолет (от какъвто има далеч по-голяма нужда) или дори корабен дизел.Строи подводница за 25 години (Северодвинск) , а 20 не и стигат да ремонтира кораб (Нахимов). Която е безсилна да повтори нещо създадено в СССР- нови Ту 160 не се очакват (за ПАКДА вече дори и пропагандата спря), носителите на хиМерзвуковите фантазии ще са пак грохналите Ту 95. Толкоз. Уря?

В путлеровият резерват летят не повече от 5 броя стари бракми още от соца -Ту-160, всичко останало е за резервни части. Разликата е, че Америка, има най-новите F-22, F-35, B-1, B2 Spirit .. Въпреки че Велика Америка разполага с най-модерните стелт бомбардировачи в света - B-1, B2 Spirit, и въпреки есичко тя отново попълва своите ВВС с нов бомбардировач. Последният модел бомбардировач B-21 ще бъде пуснат скоро. B21: Нов стратегически американски бомбардировач: https://www.youtube.com/watch?v=EsudolKMgnw Какво има в Сраша? НИЩО. Ха, ха, русофилски сънища... Само един Боинг е построил повече самолети от некадърните руски алкаши , за всички времена.

Тия палячовци нямат такова оръжие, ама самолет да го транспортира.. имат.. ! Рибата в реката, ама аз да сложа тигана на огъня да се грее... Само се чудят по какъв предлог да си намерят, за да почнат да печатат долари... Ако не друго, знам, че имат мноооого яки принтери за печатане на цветни хартийки, наречени долари. :)))))))

„Нашият приоритет“: Пентагонът премина към хиперзвук, Пентагонът сравни хиперзвуковите разработки на САЩ, Русия и Китай. Разработките на САЩ в областта на хиперзвуковото оръжие са по-иновативни от тези на Русия и Китай. Русия изпада в паника: САЩ показаха своето ново уникално суперръжие! Хиперзвукова ракета, изстреляна от американците ... Съединените щати и Австралия успешно изпробваха хиперзвукова авиационна ракета, която може да достигне скорост до 12 хиляди километра в час. За този вестник The Independent Тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Америка скоро ще бъде въоръжена с хиперзвукови оръжия. Говорим за ракети със среден обсег, които могат да достигнат безпрецедентна скорост от 24 700 км / ч и повече. За сравнение руснаците казват че имат създадена ракета със скорост-5 до 6000 км/ч, но няма доказателства за това , освен мултфилмчета. https://s68717.cdn.ngenix.net/tmp/%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D1%8B-01-1581604073266.png В Русия поискаха американска свръхзвукова технология. САЩ работят по няколко обещаващи технологии, които са от интерес за руските военни, заяви заслужен пилотен герой от Русия Анатолий Квочур пред ТАСС. „Например, американците вече използват плазма, имат и граждански проекти“, каза той.

Хиперзвуково???? Че откъде ще го вземат като нямат?

Pershing II - Скорост НАД 8 ПЪТИ СКОРОСТТА НА ЗВУКА! Обсег 1772км .

хапчетата? балистична ракета да се движи със скорост 8 пъти скоростта на звука?

на руссияните анимацията се води "най-развито хиперзвуково оръжие...?!" ... стига бе .... :):)

един мъничок вирус от не много опасните разказа играта на световната икономика тея хиперзвукови оръжия ще ползват ами ако следващия вирус предизвиква разстройство малеее какво умирисване ще стане и никой няма да се сети за тия оръжия и у болниците няма да приемат течащи задници

Днес си много ошашавен, от някаква треска трябва да е щом и поизлекуваната мания да пишеш поезия с химически молив по стените на обществените тоалетни взе да ти рецидивира. Прибирай се в клиниката.

Скорост НАД 8 ПЪТИ СКОРОСТТА НА ЗВУКА! Обсег 1772км. Разположени бройки:160 were to be placed in England, 96 in West Germany, 112 in Italy (in Sicily), 48 in the Netherlands, and 48 in Belgium

Дир-е, вие знаете ли какво е "крилата ракета"?

да не им продал някоя хиперзвукова бомба?

Трепери Путине!

е няма начин ....

Лудите говедари пак пръцнаха Хоп пръцки с лук, преди да са скочили! Къде са ви хиперзвуковите оръжия ве карви! Или пак ще ивадите дървените макети за радос на козяците и пак ще обяснявате както винаги става в Краварника : Ще....Ще...Ще..Ще...някога..И НАКРАЯ НИКОГА НЕ БИДЕ!

Не вряскай а марш обратно в клиниката. Там ще можеш на воля да си бръщолевиш как великият съветски съюз е победил запада и всичко останало. Така както си навън си опасен преди всичко за себе си, прибирай се.

да не забрави да си сложи маска на лицето, щото много се слюняви и е опасен за околните.

ахахахаха , червеният баламурник съвсем е изпаткал. ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ....е за безаналоговите руски измишльотини , ватник. И да , точно така , И НАКРАЯ НИКОГА НЕ БИДЕ! нормална електроника не могат да сделат алкашите , ама иначе Вундерваф-та безчет. И като тръгнете да повтаряте - ХИПЕРЗВУК , та ХИПЕРЗВУК....такива ракети има още от десетки години . О,да...забравих , то пък вашите МАНЕВРИРАЛИ НА НИСКИ ВИСОЧИНИ или се реели с дни. Айде преборете първо законите на ФИЗИКАТА , после се репчете на гнилият Капитализъм

Да само да направят хиперзвукова може и на Боинг да я закачат :) ама още нямат :)

на 737 ли?

тургат на MAX-овете и като вземе да забива носа - палят ракетата и се измъкват

и руснаците ще извадят паркираният Буран от склада и ще поставят тяхното оръжие в него

си имат оръжие и какво да го носи,а тия тичат да гонят михаля и едни милиарди

ама къде е хиперзвуковото оръжие на сащ

На обратната страна на луната, до телескопа.

Е тоя телескоп дето още се не види ли нещо? Дето ще го сложат там след 30-40 години ли? За него ли става дума?

Където и на Руслямска държава