САЩ създаде стелт дрон, имитиращ Су-57

Въздушните асове на Вашингтон ще станат още по-добри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за патента руснаците могат да ги съдят,на кой ги разправят мишена за еднократна употреба струваща 10милиона по скоро целта на този дрон е да заблуждава и дезориентира противниковите ВВС.

по скъп, по-добър и по-полезен от "оригинала" бе, хахаха, и най-важно не е на кюмур, мухахахаха

Интересно. За да имитира СУ-57, американците са го направили със стелт характеристики. Е, нали уж форумните русофоби ни обясняваха как СУ-57 не бил никакъв самолет от 5-то поколение и бил стелт само във фантазиите на руснаците. Сега в крайна сметка кой ги разбира повече нещата: тукашните русофоби или американските авиоинженери? Питам само, не че нещо...

Това е за евентуално бъдеще на Пак-Фака

Хубаво изглежда дрона, ама лети ли? Щото боингите кацнаха, ф-ките ич ги няма, вертолетите падат. Пък на цена са го докарали. Още мааалко им требеше и щеше колкото наще ф-ки да е.

Бе всеки ден летят 50 000 Бинга, ама щом си решил, че са приземени няма да споря, защото знам че с вас тъпаците не се спори...

Че тя, мишената, по-убава от оригинала, бе? Путин да побърза и да си купи истински стелтове от бай Дони за по 10 млн долара, вместо да се надява неговите алкаши да направят един ден недоразумението Су-57 ПАК-ФАк!

Да не си внук на фон Браун, че ги разбираш повече от руските инженери тия неща?

руски инженери става дума? Може ли по-конкретно, защото познавам някои от тях и не са по-добри от мен. Това, обаче, хич не ти влиза в работата.

Китайките j-20 (20 БР) и руският фантом су-57 (има такъв стелт, че никой не го е виждал) изобщо не приличат на тази картинка. Техните картинки са по-готини. Чудно ми е руснаците, могат ли изпитват своите "мишени" върху 10 мил. долата?

Егати, евроазиатците още не са го направили, тези вече го произвеждат. Правете си сметка Су-то що за желязо е, а конструкторите му какви клоуни са.

зимаш който и да е дрон, боядисваш го в нужните цветове, заваряваш няколко парчета ламарина и готово - "копие" на каквото си искаш. разликата е, че за разлика от дрона, от другата страна ще има хора, дето стрелят....

Те стрелят ама като нямат свестни радар и ракети..

не съм сигурен.... имаме ракети изстреляни от три хиляди километра и ударили целите си... наскоро засякоха невидимите ф35 от незнам колко хиляди километра... а и някога четох интервю на пенсиониран американски пилот... та той казва" аз имам преимуществото да изстрелям две ракети преди да вляза в обсега на руснака. ако обаче те не го свалят - нямам шансове"

Тия Ф-35 дето не летяха ли? Ми да ги засичат от 1500 км след няколко седмици "мощни" изчисления. Ама номера е да ги засекат от 500 и по-малко километра веднага

Индийците отказаха СУ-57, но от мишените могат да си купят.

Абе важното е да идват правителствени поръчки ... те са най-сладки.

руското не е трудно да се имитира.. само да имаш консервни кутии, пирони и тел..ха.ха.ха

То хубаво, ама когато "мишената" не отвръща на огъня е лесно... :)

Мишената ще отвърне на огъня ако има време.

Реална цена $100 хиляди. Всичко останало е печалба за производителя. Ганя печели 5 долара за 1км пробег като кара такси в Ню Йорк и 50 стинки ако кара в София. Същият Ганя, същата планета, същото разстояние, просто на едното място е Окей да се искат 10 пъти повече пари за същата работа. Като тръгнат всички да ми разправят колко били силни САЩ щот имали бюджет от $500 милиарда и ми става лошо. Този бюджет дава толкова колкото $50 милиарда дават в Русия или Китай...щот руският куршум за 1 копейка, няма да те убие по малко от американският куршум за 1 долър!

Е вероятността руския куршум да не те улучи е доста по-голяма и затова самите руснаци за биатлона, спортната стрелба и за спец частите използват западно оръжие със западни муниции! Мужиците просто още не са минали ренесанса в цивилизационното си развитие и съответно отношението към труда и към продуктите му е просто отбиване на номера пред началството! Затова там най-тачени са такива продуктивни професии като шпионин, полицай, военен и наемник дори олигарсите им са от други етноси!

От американския бюджет драги (2йно по-малък от руския кат процент от БВП) - продуктът е налице: не мултики и аналоговнетни обещания за 2025-2030, а ежегодно 1-2 атомни подводници, 1-2 разрушителя, стотици нови самолети и хеликоптери.

Да го продадат на Русия та да го копира и направи СУто наистина невидим че и индийците да купят някой самольот /те нали се отказаха защото се виждал на Индийските Радари /ама руските не го хващали/

Пусни някой нов виц... този вече показва че си слабоумен ...

Да не стане накрая този дрон за 10 милиона долара , да е по-добър от тая нелетяща барака Ф-35 за 150 милиона долара!

Със сигурност ще е по добър от руската нелетяща барака Су-57. Ф-35 не спира да лети.

Ф-35 се вижда от над 1500 км. ...

'Ф-35 се вижда от над 1500 км' Ами супер, радваме се за вас - руските самолети сигурно бият всички рекорди по продажби..

Ето самолети на цена като за нас! При това от пето поколение стелтове.

Това не е самолет а учебен дрон... и да четете не можете...

"Той е проектиран като самолет-невидимка за еднократна употреба за учебен въздушен бой и се явява спаринг партньор, който помага на бойните пилоти да се научат да стрелят по самолети от пето поколение, каквито са руските "Сухой" Су-57 или китайският Chengdu J-20", А що не въоръжат макетчето с някакви ракетки, за да може да отвръща на удара? :)

Щот накрая Ф-35 може да гризне дървото! Затуй...

"Дронът може да се използва и за нанасяне на удари, тъй като разполага с възможност за монтиране на пилони с оръжия и изстрелването им." Да беше прочел статията до край, дундьо.

И сега - очаквайте новини как руски или китайски самолети са атакували нищо неподозиращи цели... ще има и видео материал, на който ясно ще се вижда СУ-то.... как лети и стррля. И пак краварите ще правят бели, и ще набеждават други..... Трябва със закон да се забрани такава имитация... не, че те ще го спазват де.... краварите не обичат закони.

щото пък на някой му е притрябвал реално летящ дрон макет на СУ че да фалшифицира видео

И струва само 10 милиона долара. Ебаси евтинията, това са нищо пари.

Кат си го печатиш ти, разбира се че са нищо. Кат ти свършат, пак ще си напечаташ. Но проблемс!

ако въздушните асове не могат да уцелят мишената за 10 милиона

А за да е реален боя, той дрон ще може ли да стреля с ракети а,? Да не стане така накрая, че този дрон да сваля кошницата Ф-35 вместо тя него!

Пак си на одеколон

ДГД и пак пак си ял Биг Мак от краварска мърша...

На (АК)ан 47 , одекола ти идва силен май ...

са имитирали стелт технологията подхвърлена им ссср някога като ненужна