Коментари - САЩ се отказват от тестването на антисателитни оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарим ти, О, Гравитация...

"Съветват и другите да го направят". Целта е САЩ да наваксат изоставането. Точно както случаите когато призовават за примирие в поредната американска война някъде. - Винаги е с цел прегрупиране на техните проксита.

нашите, руските царедворци на император путин каквото и да направят ще козируваме и следваме партийната линия, колкото и милитаристична да е тя, и критиката също е забранена от ростролнадзор.

Тяхна си работа, нека се отказват. Само че от август 2021 г. руснаците произвеждат серийно мобилната система С-500, която има в боекомплекта и ракети за унищожаване на низкоорбитални спътници. Ракетата "Нудоль" на стационарния ПРО комплекс А-235 също успешно завърши изпитанията и от 2021-ва вече е на въоръжение.

Как пък не се похвалиха, че са направили нещо, което е полезно за хората, а не е за убиване на хора?

Това руските слуги сте толкова умствено изостанали дори не загравяте, че се кланяте на колос с глинени крака. Къде са им новите системи, танкове кви бяха, армата ли ахмака ли бяха, и разни подобни. Имат си 5 прототипа и не ги пускат да не се види как нищо не им работи. Всичката им работа е такава.

И на мъск сателите що доставят интернет на Украйна? И "щото руснаците са добри по душа", не е верния отговор.

все тая е, освен ако нямат начин да изчистит геостационарната орбита след това...с техните сателити ще стане същото, като с всички други.....нещо повече....и излитането ще минава през купчини отломки....

вЕрвам... Един дедо така казваше и у нас. 800 дни ли беше...

другарки и другари, всички са чували за трудолюбието на българския народ, и ако то е наистина такова каквото го описват, трудолюбивия български народ би достигнал и останалите европейски страни за около 800 дена, в резюме е това. Мога да ти цитирам и речта на горбачов за перестройката - почти същото е, като призовава в заводите да се работи наистина и сериозно, както е по света, а не както в народна социалистическа република, само да заемаш длъжност.

Ами то добре, защото САЩ имат хиляди спътници, а останалите в добрия случай стотици.

Предполагам, че космическия боклук е лошо нещо. От друга страна, ако го правят нашите, колко лошо да е?

ми ще е еднократно...после и техните сателити заминават...изпреварващ удар пак не е гаранция, отломките няма как да се контролират...