17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи може да се използват военни техники на по 50-70 години, в случая и до 100, а един лек автомобил на 20 г. бил старо цапал!? И трябвало да го сменям? Усещате ли великата измама за т.нар зелена политика? Дали америкамските самолети, танкове, кораби и всичките техники имат еко инспекции и дали са зелени? Или бомбите дето ръсят от десетилятия щадят околната средат? Знаете ли кой е най големият замърсител на планетата - американската армия. Проверете в интернет. Никой не го интерува зелените полити и тъпотии, това е за залъгване на безмозучните маси и таксуването им с данъци. Така че карайте си старите на по 25г коли и да не ви пука. Искат да ви излъжат и принудат, да ви таксуват окрадат парите. Не им се връзвайте. Гледайте си живота, не взимайте кредити за лек автомобил, живейте спокойно.

аха , най-големият замърсител кой бил , бреййй....аз пък си мислех че е китайската индустрия със стотици хилядите си заводи и стотици милиони работници , с пушещите си комини като в соцвремената. Ама щом ТИ казваш , ОК. кажи сега и за руските ЗИЛ-ове , на газ ли са ?

Туй куриту дубре чи има 4 двигателя, приди 3-4 години един от двигателите падна. Иначи наркутицити са си топ ф технологиите. Ко американско си купейти от магазина Нищо НИЩУ. Ей затуй карат 80 годишни самолети.

А нащи 50 годишни чертежи за 3 милярда га ши фкиснат?

направо за 30 милиарда.

да преговарят "Отче наш!", че скоро ще им потрябва...

Платформата е легендарна. Самолет работяга, разбира се нужно е модернизиране. Американците крият загубите във Виетнам, имало е няколко тежки дни. Но това е самолет на цяла епоха и продължава. Руската легенда е МиГ 21. Още лети в някои държавици.

Мислам дека скоро ке июпадне едно добро тепанье.....

Тъкмо навреме.

Интересна бракма е. Има отрицателна V-образност на крилата на пистата от около 15 градуса и положителна във въздуха от около 5 градуса. Със съвременните спътникови системи не е проблем полета му да се следи от излитането до кацането. Можеш да си избереш къде да го треснеш докато се довлече до там до където е тръгнал с 900 км/ч.

Ами те тъпите американци,затова още го държат на въоръжение 744 брооя,защото ,,всеки може да го тресне,,.Първо виж ватенките какви и колко бомбардировачи въобще имат.Само да не се стига до мерене на ....

Държат го щото е евтинджак, дебиле. Струва само около 90 милиона долара бройката по сегашни цени. А към дата си на производство е струвал 10 пъти по-малко . За сравнение, всеки Б-2 струва 3 милиарда долара по сегашни цени.

Образно описание на безумството на милитаризма!

няма ли да шътнат некоя сгуревина, така по приятелски за милиарди

Е ние не сме приятели :):) ние сме руска губерния САЩ налага санкции на Пеевски, на Доган и на един куп мафиоти все отбрана номенклатурна челяд ! Но ние като приятели ги покрихме и оневинихме :) САЩ забраняват Южен поток ! Ние като приятели прави същото ама с друго име :) САЩ искат да ни изпратят старото руско въоръжение на Украина Ние като приетли им даваме 300 бинта :) Ебати приятелите хахах Още европеиски служби докладва че нашите комундели са се увъртели в кражби и продажби визирам Барселони геит Берлиснки дискове Панамски досиета и какво ли не ! При нас в руската губерния нищо не излезе ! САЩ санкционира руски банки Ние като приятели се оказа че мафиотите ни притежават руски банки :) Бившите ни финансови министри както немския червен комундел работят за Руски банки и институции визирам и Дянков и Велев Изобщо такива ме приятли че свят да ни се завие и се завива По близо сме до Беларус от колкото до Полша например и като заплати и като независимост

Ф 16 ли е старина,бе разбирач?Той и Колт е старина и АК 47

B-52 е легенда , ще направи 100 години , динозавър е наистина , последните бройки са произведени през 1963 год. , но просто платформата си е супер , през годините е многократно модернизиран , а със нови двигатели ресурса и дълголетността му хвръкват. Това е "работен кон" , особенно като ракетоносец с нови ракети с обсег по 2-3 хил.км. А путинофилите дето се смеят , напомням им за Б-2 Спирит и Б-21 Райдър , нещо което пРоссия може само на картинка да "сдела със теслата". И Дир , ВВС на САЩ нямат 744 бройки , това са произведените , на активна служба в момента са 73 броя , наред със Б-1Б и Б-2

Американците реанимират тази развалина защото не могат до направят нормален реактивен бомбардировач, който поне малко да се доближава до характеристиките на ТУ-160. напомням: Виетнамците, само за една Новогодишна нощ им свалиха към 20 бройки от тази рухлядь.

те свалили целия американски флот, за една нощ,бе ватени гащи.

двигателите съшите ли са, като тези на ракетата им?

Защото старите много пушат и не са екологически чисти ли?

Горе-долу е така: по-малко пушек означава по-добро изгаряне, т. е. по-малък разход, което пък води до по-голям радиус на действие.

_stankow

При въоръженията поколенията не се сменят така, както при смартфоните или VW голфовете. Да го има предвид смартфонското поколение, когато коментира оръжия. Било то американски, било руски. Особено авиацията. Разработката на нов самолет отнема 20 години. Няма как да служи след това 10 или 20 години. Отива си поне едно 50 години. И танковете са "дългожители", и артилерийските системи, и стрелковото оръжие. Модернизация до дупка !

Сменят се ако има смисъл. Този самолет си лети, нов модел нито ще лети по-бързо нито по-далеч. Просто се сменят моторите. 1) защото старите мотори са вече трудни за обслужване 2) за 70години реактивните мотори са доведени до оптимум, т.е. новите са на 20-30% по-икономични, по-леки, по-тихи от старите. ---- А в началото на миналия век, кораби и самолети са остарявали морално още при влизането си в експлоатация, тогава реално нещата са се развивали БЪРЗО.

па ли ша фръгат атоми над мирни хора с тия кофчези

Тез "ковчези" са пускали ядрени бомби само над територията на САЩ(над техни ядрени полигони), по време на ВСВ ги е нямало дори като замисъл.

Тези ковчези изпуснаха две водородни бомби в Средиземно море при испанския град Паломарес, а също и в ледовете на Гренландия. Тава си е ядрен инцидент в мирно време. Намериха ли ги незнам...

Това, ако беше статия за Русия, щяха да я спукат от подигравки. Впрочем, изтребителите Ф-16 са по 40-годишна технология.

Ама, има повече от една авиационна технология ли?

Не е 40 годишна технология, А НАД 50 ГОДИШНА!

великата супер развита високотехнологична страна

Ако излетят 700 един зад друг да видим кой и как ще ги спре. Все няколко ще стигант до целта си.

Много е лесно! Даже още по-лесно... Големи спецове сте, бря!

F-16 блок, иде ли?

Блок 1, вход А е готов за нанасяне! :)))

Бомбардировачът на 70 години, двигателите на 80! Баси смешниците.