17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ДИРА?!

А къде ще го търсят този нискотехнологичен противник? Арабският свят като цяло вече е "опапан". Със Сирия не стана. Афганистан е превзет доколкото може. Къде ще им търсят приложение щото тия пари искат възвръщаемост? А знаем това какво значи на езика на американският "инвеститор"

Дронът ще зарежда самолет или самолетът ще зарежда дрон?

Имат предвид военно космическите сили на федерацията на джуджето.

Русия прави пикапи с катюши, САЩ превъоръжават самолетоносачите с дронове. Както се казва - който каквото може. Като не можеш да правиш дронове, сглобяваш евтини катюши. Ислямистите това търсят.

Самолетоносачите били безперспективни, нали? :)

много години и вода трябва да изтече, за да имат рашките самолетоносач, а после и дронове... голямо изоставане.

Очакваме втора серия на Доналд Дък. Някое архаично Су наближава самолетоносач, всичко гасне, след което прави заходи за учебна атака десетки пъти. Долу палубата ще стане кафява...

Че краката ти отвити

Мдааа, едни такива "пикапчета", влачещи се със скорост над 10 Мах и разни други неща, които САЩ все още не могат да правят, колкото и да им се иска.

С 6000 литра керосин може да зареди горелка.

Руска мъка безкрайна!!! Хората по белият свят въоръжават самолетоносачи с дронове, а руснаците пробват да направят кораб на кюмюр, пък да носел и приводняващи се самолети!!! Хоранта правят дронове, които се дозареждат във въздуха с гориво, пък рустаците правят дронове за пощите, които атакуват сгради и се саморазрушават!!!

а защо реши, че бойни самолети се зареждат по време на мисия "до капачката"? Самолетът има товароносимост и максимално тегло на ИЗЛИТАНЕ и КАЦАНЕ!!! Иначе кабум! F-35А е с максимален обем на резервоарите 18000 паунда самолетно гориво "Джет А", което са 10167 литра или 8165 килограма. Максималната му излетна маса е 50000 паунда (22,680 kг), а празен тежи 22500 паунда (9,980 кг) . С полезен товар от 13000 паунда (5895 kg) според теб колко ли керосин е заредил при излитане и колко ли ще дозареди във въздуха?!? F-16 е с макс. обем 7000 паунда, F-15 с 13850 паунда и т.н.

Руските тролове отново ще потрошат клавиатурите да обясняват че руснака има по-добро оръжие от американското. Дерзайте сволочи , кремъл ще ви награди щедро с копейки и бояршник / за водка просто не сте заработили/.

Те са изпърдяли отдавна

Както дойде. Каква е разликата?

Я само прочети коментарите и ще видиш, че платените пак сте се развихрили.. Конкуренция ли си правите? - Не знам..

А ве реалиста, вие, раштроловете, дето даже и звания си имате, безплатно ли тропате по клавишите в оная там компания, на "Савушкина"? Моля се по-скоро да дойде денят, когато родните ни "качулки", "черните човечета", най-невежливо ще изтарашат всичките ви русскомирски и прочее русофилистични клубчета и бърлоги! Тогава ще се размиришете толкова, че едва ли народа ще може да ви изтрае повече!

Другарю , бихте ли обяснили как такова пикапче ще се движи със скорост над 10 Мах / 1 Мах = 300 метра/сек/ ? Нещо сте прекалили с водката или гледането на руска телевизия , ако превишите дозата и двете са почти еднакво вредни.

за нас ще има надуваеми лодки.

И памперси за персонала.

Квото и да правят, голям бой ги чака американците

Ми да Педик! Руснаците имат по добри оръжия Кончито! И това са фактите. Тъпо педи като теб, да вземе да обясни как иранците прихваната и приземиха краварския стелт дрон RQ 170 Sentinel, след което го разглобиха и копираха, а това Педи, стана благодарение на руската система за РЕБ Автобаза. Тъпо капутче като теб, дори не знае какво е система за Радио Електронна Борба. Дроните са хубаво нещо, ако се биеш срещу папуаси, или със страни от Третия свят като съюзниците на Краварника Папуа Нова Гвинея, Зулу Ленд, Тимбукту, Гватемала и Т.н Въпреки че и тогава папуасите могат да варират Краварника както стана в Сомалия, Ирак, Афганистан, Сирия, Виетнам, Корея и т.н затова и самолета винаги ще бъде по добър от дрона, защото пилота може да мисли, и няма как да го заглушат и хакнат. Така че това е още едно оръжие, за борба с папуасите, и нищо повече.

Пък руснаците имат хиперзвукови ракети Кинжал с които да потопят краварските кофи за смет, на които са тия хвърчила. Тия хартиени хвърчила са на една ракета живот от руските С 300 , С 400 или С 500, дори новия руски лазер Пересвет ще ги пече кат бургери от луда крава. Хахахаха

Не плениха ли такъв дрон иранците, и то цял го приземиха на летище в Иран. После дори показваха ДЕШИФРИРАН записа от хард диска! Беше голям ташак и смях да гледа жалките опити на лудите говеда да замажат нещата и да се оправдаят! И после Обонго Тропикал Мънкис квичеше на иранците да го върнат! Естествено иранците показаха един кукиш на лудите телета, след което разглобиха дрона и почнаха да го произвеждат. Разработките на краварите за милиарди отидоха на вятъра. Това ще се случи и с тази нова барака.

"После дори показваха ДЕШИФРИРАН записа от хард диска" - ще падна от смях.

Ако не знаеш Пенке, военните имат навика да криптират с шифри информацията си. Странно защо ли, може би защото е секретна?! Ако си мислиш, че и на пленения от Иран дрон информацията не е била шифрирана...значи си доста тъпичък.

Като салатата Вагнер от руснаци в Сирия ?

Този виц, дето го пуснаха русофилистиците за "Доналд Кук". И сега ще ти кажа и защо е виц. Ако някога си се интересувал от руска военна техника, щеше да знаеш, че единствената система за РЕБ на Русия, която може да се монтира на самолети е "Хибини". И да ти кажа под секрет - "Хибини" не може да се монтира на Су-24, каквито са самолетите, облетели "Доналд Кук". "Хибини" се монтира на Су-27 и Су-35 (от който има произведени 20-25 бройки). Внимание: Хибини може да направи смущение само при насочване на рекетите вода въздух. И нищо повече, тя не може да повлияе ня никакви други системи на кораба. Енергетичната установка на един самолет е много слаба за да има ефект върху кораб. Докато корабите със своите стотици и хиляди пъти по-мощни РЕБ системи и радари могат да повредят или изключат цялата електроника и управление на самолета и той да падне в морето като камък.На корабите системите имат автоматични резервни честоти на радарите за насочване, ако един канал се окаже че има излъчване, което иска да го затрудни, то системата минава автоматично на друг от многото канали и работата и не спира дори за миг. Както предупреждава полковника от ВВС и бивш депутат Виктор Алкнис : Мен ми е жал за нашите съграждани, които вярват че у нас има копче за изключване , с което можем да изключим не само Доналд Кук, но и цяла Америка. Освен това при бойни мисии както тези в Средиземно море по Сирия, над есминеца или група от есминци винаги има група от 4 до 6 самолета изстртебители, които охраняват се сменят переодично. Плюс един самолет Ауакс в райна, който следи за приближаващи цели на огромни разстояния. Така че тъпи, платени ватни тролове няма смисъл да продължавате с лъжите си за Доналд Кук.

Гиперзвуковая ракета USA Россия в панике: США показали свое новое уникальное супероружие! Гиперзвуковая ракета, запущенная американцами... США и Австралия успешно провели испытание гиперзвуковой авиационной ракеты, которая способна развивать скорость до 12 тысяч километров в час. Об этом пишет газета The Independent

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.