САЩ все пак иска да си партнира с Русия за Луната

Американците искат полезен помощник в колонизацията на нашия естествен спътник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хюстън. Ви хев ъ проблем. Тоалетна запушила са. Повикайте руснаците.

Брей, това, в Холивуд да не са свършили актьорите?

Американците да не се занимават с глупости! Да взимат нашия роден ракетен, космически и авиоексперт "дада". Руснаци изобщо не са им нужни!

Станах русофоб, когато разбрах, че България се управлява от купчина платени рубляри-петоколончици. Такива карат русофобите в България да се множат и за съжаление обикновеният руснак бива плют и обиждан заради такива нищожества. Рублярите-петоколончици правят лошото име на Освободителката, не обикновеният руснак. Отначало харесвах Путин, защото виждах, че има надежда да сложи малко ред в Болшая Кочина, след елциновата разсипия. После разбрах, че е един червен фашист, който просто иска да върне старите зони на влияние, към които бяхме и ние, и да се обгради с "пояс" от придворни помияри, които да използва просто като буферна зона против НАТО.

+++++++++++++++++

Путин казал само ако увеличите 2 пъти санкциите защото Русия става по могъща под НАТИСК.

Рублотроловете правите генерална грешка. Амрриканците НЕ КРАДАТ мозъци. Мозъците САМИ отиват в Америка. И аз да бях мозък в космическата сфера, ИТ, медицината... и да ми дават луда заплата, отлични условия, възможност да правя голяма наука с мозъци от цял свят (ДА, включително руснаци, индийци, европейци...), щях да се махна от тази комунистическа коч-ина веднага. А това, че фашистът путин не може да задържи и един мозък и проси като циганче, си е ваш проблем.

Сащ не крадат мозъци те ги купуват с хартийки който се струват нищи.

Хартийки са обезценените рубли на фалиралата бензиноколонка на Фаши Пупу.

Който има злато така прави :) Виж сега коя държава колко има и ще разбереш защо, кой и какво печата и защо може да го прави когато си иска.

BRCK

Късно е либе за китка. Руснаците се отказаха от съвместния проект за луната с американците, щото те искаха да са водещи, а руснаците да са им едва ли не роби. И затова вече е почти сигурно, че руснаците ще си партнират с Китай за луната. Затова и този кравар така говори. Но както казах - вече е късно. Санкциите срещу Русия също изиграха негативна роля в цялата история.

споко. ще намерят Американците кой да им чисти кенефите, макар руснаците да се доказаха в Европа и САЩ като много ценен кадър в тази професия.

Deus Vult

Ех муриканци... какво да ги правиш... нали уж сами стигнаха до луната преди повече от 70 години? А, да... след като откраднаха руския модел за изстрелване на ракети (муриканските тролове да мълчат, защото самите кравари си го признават) А сега уж руснаците само пукат водка и не стават за нищо, а пак до тях опират

Лъжеш маймуно, прашката е открита доста преди това, така че американците не са откраднали нищо от ватираните. Единствено, което се опитаха да използват е югославската космическа програма, но тя не ставаше за нищо, Тито ги излъга и завлече с доста пари.

Нали някой трябва да чисти кенефите. За всяко нещо си има хората. Няма да им мириша я. Ще си вземат руснаци. Доказали са се и в Европа и в САЩ, та дори на МКС се доказаха, че стават за чистене на кенефи.

Koпейко, първата съветска, течногоривна ракета Р-1 е копие на нацистката Фау-2 И то лошо копие, предвид ниското технологично ниво на СССР. Всичко само крадете и копирате, даже и водката не е ваше откритие.

Само по този начин американците може да боднат и един руски флаг на луната.

Смешно е да сравнявате Русия и САЩ. Русия има специализация в Космоса, но е много зле в почти всичко останало, докато САЩ е на високо ниво в много повече области! Дори е смешно, да се прави опит за сравнение! Коли, компютри, лекарства, самолети... А и дори в Космоса, САЩ е много по-напред от Русия.

Deus Vult

лъжат те много здраво... САЩ бяха напред в много отношения, когато беше бума на мигрантите-гении. Сега САЩ са само консуматор и голяма част от тях дори вярват, че Земята е плоска. Русия има жизнено-важни ресурси за успеха на космическите мисии, а освен това прилагат доста идеи, които муриканците не могат даже да осмислят.

Науката в свободният свят ВИНАГИ ще е на по-високо ниво отколкото в диктатурите като Русия. Причината е проста - в свободният свят не се пречи на умовете да се развиват, науката не се политизира, не пращат да чукаш камъни в ГУЛАГ защото не си комунист или в Аушвиц, зашото не си ариец...

По-полека с опорните точки олигофрен

Deus Vult

И точно за това "Свободния свят" се моли на диктатора Путин да изпълнят мисията съвместно... аре бегай се скрий

Казах ли ви, че обръщате протегнатата ръка в пропаганда? Вие се молите и просите, мечкоеби! Без просия не можете нищо!

Те хубаво искат да си партнират с Русия, но как това се вписва на фона на непрестанните санкции спрямо същата тази Русия!? Или когато е за търговия - санкции, а като могат да извлекат нещо, тогава искат да са приятелчета и да си играят заедно!? Това е като туй в онуй и другото на другото място. Не става така! Не искали руснаците да си партнират с Китай и по този начин технологиите им да изтекат в тази посока. Ами да се бяхте замислили преди да налагате санкции на целия свят! Нека американците да решат с кого искат да си партнират и да си партнират реално, а не само да смучат ресурси от всички места!

едното е ИКОНОМИКА, другото е НАУКА. Както можеш да забраниш на детето си да пуши цигари, така можеш и заедно с него да правиш къщички за птици. Ама за някой дори науката е политика.

Да си обединят силите в Космоса - това е добра идея. Щото китайците идват и мачкат като валяк.

да вземат да изобретят вилицата, че още маАт с клечки. Запада спре ли да развива наука - Китай е овапцал - няма от къде да краде.

В САЩ ли не се прави наука, тролове идиотски?! И тази година за пореден път, почти всички Нобелови награди отидоха при американци! Американците имат апарати из цялата Слънчева система и един извън нея! Как може изобщо да имате наглостта да говорите?!

могат бе... как да не могат. нЕма пари - поне копейки да валят.

Хахахаха откакто дадоха нобелова награда за мир на обама мисля че цялата тази институция падна в очите на много хора!!!

В САЩ ли не се прави наука, тролове идиотски?! И тази година за пореден път, почти всички Нобелови награди отидоха при американци! Американците имат апарати из цялата Слънчева система и един извън нея! Как може изобщо да имате наглостта да говорите?!

" държавата в която ВСИЧКО е пари и ВСИЧКО се прави САМО за пари" Чакам малко, камарад! Промитият ти мозък, промит с комунистическа пропаганда, бърка наука с капитализъм. Нещо оплете опрните точки.

тъй де! китайци, руснаци и индийци правят науката в сащ, а американците правят капитализма, камарад.

Moже, само че шамарат е за вас, копейко. А именно, че не можете да си задържите учените и мозъците.

едно си баба знае - едно си бае... ама лошото е че не го знае дори, а си го измисля. Що руснаците не правят наука у Русия бе? Руските учени в САЩ са под 1%.

Гнусните руснаци пак ще го избият на пропаганда и ще лъжат 100 години, колко са велики! Напълно е възможно да е натиск от Тръмпчо "Златният дъжд"!

първият изкуствен спътник- СССР първият човек в Космоса- СССР първо излизане на космонавт в Космоса- СССР първа космическа станция- СССР Космическите технологии, селски, от скафандрите до орбиталните станции са дело на руснаците, колко и да не искаш да го разбереш.

Без САЩ след 1990г. космическата програма на Русия беше загинала! Айде поне малко обективност в тъпите ви кратуни!

"Ма разбира се че протягат ръка. Хората в държавата в която ВСИЧКО е пари и ВСИЧКО се прави САМО за пари са известни с безкористното си протягане на ръка!" Държавата, в която се прави НАУКА, другарче, а вие можете само да плюете и хейтите. На накадърника какво друго му остава. А ръката, която са протегнали е за сътрудничество, не за пари. От просяци като вас, дето без "международно сътрудничество" (демек просия), не можете и кокошка да пратите в космоса, какви пари да и искат. Парите те ги дават.

прави се наука в сащ от китайци, руснаци и индийци. да си поглеждал напоследък етническия състав на студентите в американските университети? винаги когато съм ходил там и съм виждал бял американски реднек, който не е чел нищо друго освен библията, съм си казвал, че те са най-накадърната пасмина на света. Хората от други държави имат извинението, че в кофти държава не можеш да постигнеш много, но за да си провалена отрепка в 'страната на неограничените възможности' се иска специален талант.

няма значение националността, а кой дава парите, в кои университети се прави и кой е организирал всичко. Като човек който е в тази сфера мога да ти кажа, че има по 10 кандидате за докторантско място в Германия и по над 20 за пост-докторантско. За професор са също толкова. Така, че - народ има. Колкото искаш. Ама в някой страни нямат нито пари, нито идеи, нито мерака да се занимават с това. Не знам вече как е в БАН/РАН но преди 10 години бюджета на докторант беше 500 долара ЗА ГОДИНА. Няма как да работиш с такъв бюджет и да искаш резултати след като едни прости антитела струват толкова. А в САЩ науката се прави 40% от германци и французи и 20% от други европейци. Останалите са китайци и индийци, а руснаците едва ли имат 1% (бившия ми шеф беше руснак и беше работил там постдокторантурата си). хайде моля да не прибавяма към големите и "свирчовците". То като БРИКСа го направихте. Китай дава парите, ама общо имали еди си колко си пари.

Това е лъжа. САЩ искат да ги изиграят. Не виждам файдата на САЩ да взима с тях руснаците. Единствено, че няма кой да се грижи за санитарните възли.

Защо бе? Нали "ватенките" са изостанали и не могът една печка да направят? Нека САЩ да партнира с Апъл - "великата" и "иновативна" компания която постояно измисля "нови технологи". Или да се партнира с Фейсбук и Гугъл. Все пак да направиш уебстраница където всички да си говорят и да си лайкват котките е технологическо чудо ;-) Да...ама космаса не се интересува от маркетинг и продажби на въздух, нито не се интересува от лъскавата форма. Космаса иска дълбочина а не му пука дали ракетата ти е красива и със заоблен дизайн.

Хората ви протягат ръка, руски просяци, вие пак го изкарвате на пропаганда!!! Не сте хора, на които трябва да се помага!!!

Ма разбира се че протягат ръка. Хората в държавата в която ВСИЧКО е пари и ВСИЧКО се прави САМО за пари са известни с безкористното си протягане на ръка!

Ми някой трябва да се грижи за кенефите, а там руснаците са номер едно.

Наивници.