17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"пласмасови експлозиви" - хахахахахах

Хмм .... Преди 5 години такъв щяха да опаковат в, риза с дълги ръкави и да го сложат в бяла стая в заведение наречено например "кукувичи покой", а сега направо го влачат към кладата... Свободата в САЩ достига нови висоти !

Ахаа! Това терорист ли е? Аз бих го нарекъл герой!

Страхотен превод. Ама той редактора толкоз си може и е също толкова умен колкото и тоя глупак където си мислил да взриви центъра на Амазон за да прецака Интернета.

Пластмасови експлозиви? Гогов, plastic explosive не е пластмасов експлозив бре. Един прост екшън филм от 80/90/00/2010-те да беше гледал и да разбереш, че това е ПЛАСТИЧЕН експлозив. Едно време в казармата даже ни даваха да ги мачкаме и взривяваме.

Видимо е неграмотен идиот - не в затвор, а в лудницата

А небето не е ли искал да унищожи?

"пластмасови експлозиви" и водни бомби и бум няма интернет. Ти да видиш!!!

с гугъл ли си превеждате статиите?? дали не са пластични експлозиви, вместо пластмасови !?!?

като гледам малките как са пристрастени, май найстина е по-добре да бъде унищожен

Много хора не разбират, че той си го е вярвал, че ще свали Интернет, а не че ФБР се е притеснило, че ще го постигне. А, си го е вярвал, защото е бил тъп. Точно като плоскоземците. Или антиваксърите. Ако някой вярва, че сте обладани от зъл дух и тярбва да ви се отреже ухото, щото естествено, че злия дух е там, за да ви спаси, ще искате да се вземат мерки предполагам. Ако може преди опита му да ви "спаси". И това, че нямаше да постигне нищо, поради голямата охрана, не променя факта, че го е планирал. Спокойно, няма да го осъдят на 20 години. Тоя е невменяем. Не знам какво е еквивалента на жълта книжка в САЩ, но ще го получи. п.п. Моля всички плоскозмци и антиваксъри да сложат по един минус. Провеждаме преброяване.

а може, след като ти отреже ухото да стане от вас поредният Ван Гог? знае ли човек?

FFF

Спрях да чета на пластмасови експлозиви. С Google translate ли превеждате новините или сте слабоумни?

СЕГА МИ СТАВА ЯСНО ЗАЩО ЗЛАТНИТЕ КОКОШКИ У ЧИИ КУРНИЦИ СА ОТГЛЕЖДАНИ И КОГАТО ГИ СЪДЯТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ С ЛИЧННИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИОНЕН МОНОПОЛ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО СЕ ОТЪРВАВАТ С ГЛОБИ ЗА МИЛИОНИ(ЧИСТА ПЕЧАЛБА У ХАЗНАТА-БЮДЖЕТА НА ФБР, ЦРУ И ОСТАНАЛИТЕ СЛУЖБИ) И НИТО ЕДНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ-ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР, ШЕФ НА ОТДЕЛ ИЛИ СОБСТВЕНИК ОСЪДЕН ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОР...... АКО МАЛКА ФИРМА ЗЛОУПОТРЕБИ ПО ПОДОБЕН НАЧИН ЩЕ Я СМАЖАТ А ШЕФЪТ И ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО-МЕДИЙНО "ЕКЗЕКУТИРАН" РАЗПНАТ НА КРЪСТ И НАБУТАН В ПАНДИЗА ЩОТО НЯМА МИЛИОНИ ЗА ГЛОБИ, РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ......

Значи, Другарката минава покрай тоалетните в коридора в училището и вижда как Иванчо влиза в мъжките тоалетни с географски глобус под мишница: - Стой Иванчо, накъде с глобуса на Света? - Другарко, тоя живот така ми е опротивял, че отивам да го сложа на целият Свят....

Измислена история. Амазон имат availability zones и региони точно с/у подобни събития определяни като act of God. И дьма от написаното не вярвам.

с тия "пластмасови експлозиви". А ако беше успял поне щеше на живо да има "взриви интернет".

Участвал в атаката на Капитолия, ама не е влизал вътре - само това да прочете човек и е наясно с идеята на писанието.

Абе най-"верното" от статията е," ....че те обслужват ФБР, ЦРУ и други федерални агенции...."....,

Абе вие за олигофрени ли ни имате бе ! - щял да влезе в дейтацентъра и да го унищожи - вие имате ли си на идея как се охраняват тия дейтацентрове, то армия не може да влезе, камо ли някакъв психопат, аман от тъпите ви "сензации".

BajMihal

Това е за дебили, които вярват на демократите. Надали пича съществува. В момента в юатите тече масов опит за смяна на системата.

Брей, още един критичен мислител. Къде ви намират такива? :)) Нищо не може да повярвате, освен, че Волен търсеше корените на колониализма на Варадеро, а? :))

BajMihal

Не вижам какво общо има Болен, ама щом казваш...

Никой не е казал, че ще влиза. Искал е да влезе. Иначе, аз ако искам да те обера, но нямам ключ от вас и стоя пред блока, без да мога да вляза, трябва ли да ме приберат или не? :)) След като ясно съм заявил, че искам да те обера...

Явно е щял да атакува с изваден пенис. Поне за това могат да го обвинят за бял расист и сексуален насилник. Гарантирано.

Не пластмасови, а пластични.

Ха-ха, да ама гугъл транслейт е на друго мнение :-)

сигурно си е рязал кабела СИ за ИНТЕРНЕТ с трион-бичкия - бавно и мъчително

Яко се посмях ! Браво !

Ваксиниран ли е?

Не, щом скача на демоНОкрати.