17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е македонски самолет. Кой си мисли, че това нещо не е измислено от макетата, а не от китайците.

им се пече яйцето - ясно е...

Специално за търсещите къде е тая зона: https://www.google.bg/maps/@40.7805647,89.2717327,7397m/data=!3m1!1e3?hl=en-GB

Имат стрелят.А ние стреляме гланцова хартия формат А 4 щото сме умни и богати

Китай яко copy/paste технология ей! :) дано да земат да се амбицират и да измислят нещо тяхно си, че засега само копират другите! Та даже и руснаци и южно корейци копират даже!!!

"...но той много прилича на американския космически дрон X-37B." - Е защо ли всичко ковидарско много прилича на нещо американско? Хахаха, земята на Ковид-19 и ментетата...какво да е.

Русия обяви, че ще разработва т.н. космическси въоръжени сили, както и САЩ. Китай няма да се остави по-назад. Нищо учудващо няма в бързането им. Имат да наваксват

Русия много преди САЩ имат ВКС (Военно-Космически Сили). В случая САЩ копираха от руснаците по времето на Тръмп, който гръмогласно обяви, че и САЩ ще нарекат своите ВВС, ВКС... И к'во от това?

От както китайците успяха да хакнат пентагона, доста напреднаха в технологиите. Американците сигурно още си хапят краката от яд. Ма тъй е то, като разчиташ на стара слава, а не се движиш напред.

"ЗабелязОха"?! Каква забележОтелна грамотност у списващите драскачи!

Макар много опростено, вижте го така: Китай има население от 1.4 милиарда, САЩ и целият колективен Запад към 500 милиона. Ако примем че 1% от едно население има талант за математика или инжинерство, то тогава в Китай има почти 3 пъти повече математици и инжинери. Ако има и условия и среда за развитието на такива, каквито безпорно има и на двете места, то тогава е само въпрос на време Китай да стигне и да задмине САЩ и целият колективен Запад в технологиите.

Само дето този 1% таланти , които не са родени "на запад" са предатели и при първа възможност се изселват при враговете ни и тук оставаме само тази част дето не ставаме... Що така бе, Миме...

САЩ са над триста милиона, а в Европа има още петстотин милиона души. Сметката ти за популацията на "запада" е грешна.

" Така те могат да достигат до вражески сателити, които да шпионират или да унищожават " Човечеството е изначално сбъркано. Както и земният живот изобщо ...

Наближава времето, когато Бийдън и Ко ще дишат прахоляка на ктайците....

като част от "Байдън и ко" това би трябвало много да ни тревожи!

А ми нормално! Хората се развиват икономически, технологично, летят направо! Не водят война с никой, не се бъркат на никой в политиката, но завладяват целия Свят икономически! А и във военно отношение, никой не би им казал и копче. Докато Европа и другите загубеняци се занимават с глупости.