17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо навреме за Новия световен ред (The Great Reset), който ни натрисат в момента чрез фалшивия Ковид. Така де - трябва си и хардуер за тая цел.

Добре ли си? Имаш крещяща нужда от психиатър!

Перфектно! Значи от 2021 ще трябва да добавя нов feature за поддръжка на Srarlink в продуктите ми. Чрез тази услуга се отварят нови хоризонти пред бизнеса, браво на Елън Мъск.

Кои му е разрешил да излъчва над Русия и Китай?

А къде да проверя кога минават спътниците покрай наше село, да излезна на герена да се конектна към новия световен нет и с моя айфон?

Дори и да имаш бизнес, скоро няма да го имаш.

Ти специално можеш да черпиш интернет от герана на село - с две поцинковани кофи и една кобилица.

Откога овце под домашен арест дават диагнози?

Ама и антена май ще ми трябва към кобилицата, иначе бавно ще сваля, нали?

вдигна се цената на поцинковани кофи, най добре се доунлоадва в тях

никой, той и не излъчва.

???? нали уж антените излъчвали 5Ж... какво те боли за спътник на 500 километра като антената ти е на 500 метра от главата и те облъчва с вълни, дето те правят на робот?

Става въпрос за света. Не за Китай и Русия.

тоя размаза Роскомикс, размаза големите концерни за автомобили и почнаха и те като него да правят уж неработещите електромобили, а скоро ще размаже и AT&T.

Ама вие наистина ли си мислите че телефона ще може да праща сигнали до спътника? Какво стана с необходимите модеми, които бяха описвани в предни мъск-статии?

Тоя така "размаза" всички, че всяка статия за него е от рода "Мъск ще... (някога си)".

и сега кво,седам на двора,турам една цинкова кофа обръната с дъното нагоре и фащам нета на мъсковидния тесловиден лъжец ли,или ша чекам фръкне до марс и тогива ша фана нета му а

ще ще ще... ама от Рогоносин не рИве от ЩЕ, а от Е. БМВ не рИве от ЩЕ, а от Е... Така че ЩЕ ЩЕ ЩЕ на Мъски вече е Е. За разлика от руските ЩЕ-та.

По-добре си сложи кофата на главата, да те пази от 5G! Гледам вече те е хванало и ти е стопило мозъка!

Ей ся... повервах ви..ха.ха.ха...

Не робот, а идиот. И не го правят, а си е по рождение.

с кофата на главата и одиш като гръмнато говедо и мучиш на секо гробище,а кукуруза те чека да го береш да имаш качамак зъмъска че иначе има да чекаш нета на тесловидния и накоги да фръкне за марс,така че дерзай на кукуруза

записвам в списък за включване в новият нет

"Нема такова животно", казал шопа, като видял жирафа в зоопарка.

И що да не излъчва над Китай и Руслямска държава? Кой му е забранил?

Когато нетът тръгне след няколко месеца, ще видим кой ще бере кукуруза! Ама ти се криеш под различни никове и ще се скатаеш като мижитурка и няма да признаеш, че грешиш. Постоянно пишеше, че на Мъск ракетите гърмели всеки път, а той си качва сателитите, тества си ракетите, качи астронавти на МКС...

Нанайси Овцо ти даваш диагнози и не спираш, а това че си под домашен арест е ново

Доведи и сестра си, ще и с предимство. Аз ще ви УРЕДЯ...

Прочетох статия от Starlink където се твърди, че цената ще бъде 80$ на месец и допълнително ти трябва антена, която ще струва от 100$ до 300$. Виваком предлагат сателитен интернет и в момента на цена 145 лв. но максималната скорост от 30 mb/s и лимитът от 50 GB на максимална скорост са по-слаби характеристики от това, което ще предсоставя Мъск. При всички случаи според мен малко се преувеличава ролята на Мъск, че едва ли не ще имаш безплатен интернет на айфона си през Satrlink. Ползи ще имат разни затънтени места, които и сега ползват сателитен интернет но на по-висока цена. Може би все пак цената ще падне драстично и накрая ще окаже по-изгодно да си смениш например плана на текущия доставчик със Starlink, но за Бългаия това означава да се пусне 100 mb/s (без лимит за трафик) за 5лв.

Ся тия дни като тръгне Стария Линк, че ви донесе по един Нов Линк. Ноооо, е не е съвсем безплатен - едни там 100-тина долара без хардхуера. За некоя млада девица или убава жена, може и на аванта ...

BajMihal

България трудно можеш да я дадеш за пример, защото тук широколентовия интернет е широко разпространен. Виж на други места не е така и там цените са буквално бутафорни. Пример, Африка, Южна Америка, па дори и Щатите и Канада. Там нямат същата инфраструктура както ние и цените на нета са доста високи.

Я да видя да сложа зелето, че стар, млад къв да е линк няа да ми завие после сърмите.

Не се наврещя ей.

Лекарството -> леглото, стига врещя.

Сателита ще върне маймуните в пещерите и свата да просветен

дали си разбрал за какво иде реч?