Създадоха мишки с инфрачервено зрение

Модификацията е безвредна и може да се прилага на всеки един бозайник

Обратно в новината

Коментари - Създадоха мишки с инфрачервено зрение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми причернява като свърша парите на третия ден от заплатата. Сега какво- нобел ли да чакам?

Не разширяват спектъра на видимост, а го изместват. Т.е. няма да виждат цветовете от виолетовия и синия спектър

Вие които публикувате тук, на училище ходили ли сте, ако сте ходили, до кой клас? Прочетете е Гугъла , щото други източници не познавате, за дължините на радио вълните, дължините на вълните в инфрачервевения и ултравиолетовите спектри. ПОСТОЯННО ТИРАЖИРАТЕ СОБСТВЕНАТА СИ НЕГРАМОСТ! ВРЕМЕ Е ЗА КОПИ/ПЕЙСТ ВСЕЗНАЙКОВЦИ КАТО ВАС ДА СЕ НАЛОЖИ ФИЛТЪР. И за десерт, ЗАКОНА НА МЪРФИ ЗА КОМПЕТЕНЦИИТЕ: "желанието на случайно избран субект да се изкаже по случайно избран въпрос е обратно пропорционално на компетенциите на субекта по въпроса" ХА ЧЕСТИТО!

И кое по-точно не е вярно? Че дължината на вълната на червената светлина (видима), е между 625 и 740 nm? Или че дължината на вълната на виолетовата светлина е между 380 и 435 nm? Или че дължината на вълната на микровълните е по-голяма от тази на червената светлина - в диапазона 30 cm (1GHz) до около 1mm (300GHz). И че дължината на вълната на радиовълните е още по-голяма от тази на микровълните - например при честота 3KHz имаш дължина на вълната 100 km? Или си тъп, или пишката ти е малка и искаш да си на всяка манджа мерудия. Което автоматически те прави тъп.

Представям си като инжектират подобни частици на 1 милион китайски войници.

'ми ти за какво мислиш, че го правят, много ясно, няма да им трябват излишни атрибути - очилата за нощно виждане отпадат