Създават микроскопични летящи чипове за наблюдение

Учените заимстват дизайна от семената на мадагаскарския жасмин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектен начин за нападение - обкръжава се човекс хиляди такива, масово навлизане в дихателните пътища води да блокиране и колапс на белите дробове. Да вярваме ли, че тези неща се създават за мониторинг на не знам какво си?

Тебе майка ти на глава ли те е изпускала като бебе? Ти нормален ли си изобщо? Как ще ги насочиш на поне минимална дистанция при положение че летят пасивно? И да успееш да ги доставиш по близо нали който си сложи маска е неуязвим. Ти си рядко тъпо парче... аре..

Стават ли за цереуйско-пентагонски цели?

Ти да не мислиш, че се финансират с крауд фъндинг?

Дае попитам ли знаещите - а какво има във ваксите ? Невъзможно било да са микрочипове, а ? Нано роботи за които още не са ни известили или какво? Тази новина стига до нас, а секретните лаборатории?

Във ваксините ИМА ГРАФЕНОВ ОКСИД -полупроводим електричество има свойство да създава мини електромагнитни полета в човешката КРЪВ и да увеличава елктромагнитния интензитет при преминаване на 5 G през тялото нанасяйки му разкъсвания и деструкция на ДНК веригите което води до болести страдание и смърт ГРАФЕНА ЩЕ играе ролята на ЧИП

_stankow

А чипът ще играе ролята на дистанционно управление. Например, той предава, че обектът е излязал да протестира против петото правителство на Борисов и се намира между МС и НС. Веднага натискат копчето, сигналът се предава по 5G мрежата и обектът се взривява отвътре на едри парчета, разбираш ли, както във филма "Пришелецът" :D Майтап бе, Уили ! :D

Ти май имаш графенов оксид в тиквата и петжито ти е разкъсало връзката с главния мозък, та сега мислиш с г*за си и пишеш пълни измишльотини. Намали наркотиците или направо ги спри по-добре! Живота ти ще се промени драстично!

Ей, това антиваксърите сте много тъпи парчета. В никоя ваксина няма графен

На кутийката на ваксата пише какво има вътре. Съдуржанието е различно, в зависиомост от това, за какво е ваксата. Има вакси за обувки, автомобили, за коса и т.н. За коя от всички питаш?

123 е фантастичен фантаст.

А че съвсем скоро тези синтетични лайна и помия ще се стелят по цялата повърхност на планетата, ще проникват във водата, в различните организми, ведно с тежките си метали и пластмаси? И това ще е ПРОЦЕС - дълготраен с непредсказуеми обратни връзки. Технократи обърнаха преди години посоката на някои големи реки, ръкопляскаха за своята "гениалност", кичеха се с награди. След половин век стана очевидно безумието на подобна простотия. А тук става дума не за локален експеримент, а за планетарен експеримент., Подобни "умници" ще унищожат цивилизацията, докато други подобни лилипути вдъхновено им ръкопляскат!

_stankow

Чул сте, ама недочул. Само да отбележа, че проектът за обръщането на големите сибирски реки НЕ БЕШЕ реализиран. Вследствие на което настъпи най-голямата екологична катастрофа на века - Аралско море пресъхна и сто хиляди кв. км (колкото България) се превърнаха в пустиня. А преди на тях се отглеждаше памук, природен материал. Вместо дрехи от памук сега носим синтетика. Провала на проекта го дължим на зелените талибани ! Само едно от многобройните им абсолютно гнусни престъпления против човечеството, което са извършили. Няма значение дали от корист или от глупост - все едно, скоро ще им се потърси сметка ! И ще реват с кървави сълзи - "ама такова беше времето" !

Тежките метали са продукти на земята, напълно органични. Например около София и в Искърското дефиле на много места има уран, съвсем натурален. В кладенеца на съседите има арсеник и олово. Само казвам.

Този, който се кефи като обяснява за летящите чипове, дали се е замислял какво ще стане като ги вдиша. В един момент това ще се случи.

Я давай мислителю, обясни на невежите! Какво ще се случи? (Същото каквото се случва като вдишаш прах със среден размер на частиците от 1 куб. мм (разбирай пясък). Има една малка разлика обаче - пясъкът стигнал в дробовете, ще си остане там. Тази чудесия обаче има възможност да бъде направена и от биоразградими материали и в дългосрочен план да не води до лоши последствие.)