17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрай новогодишния бонус на тия майстори на късия разказ учени, теориите експоненциално се увеличават

На теории и анализи от хора, които не са мръднали на повече от Луната и наблюдават космоса от 1500г. Но пък анализират и описват явления, които протичат в рамките на милиони Земни години. По светлината само ;)

твоето умствено положение и мироглед . Ай със здраве . :)

на множестви челни дупки в България предизвиква дълготраен мрак.

Сблъсък на две черни путки ... бих казал аз

Накрая от цялата вселена ще останат само две мега гигантски черни дупки, които при сливането си ще възпроизведат големият взрив - 2.

Сигурен ли си, че ние сме продукт на Биг Бенг 1?

Е, нали вселената се раздалечава с експоненциална скорост. Кога ще се срещнат тези дупки.

А сблъсък на една черна дупка с Млечен път,предизвиква деца:)))

Гошко, мамин, не се притеснявай. Все някога и ти ще излезеш от пубертета и ще започнеш да мислиш и за други неща освен секс.

Нормалните хора мислят за секс и го правят... и имат деца, с което осмислят съществуването си, скопеняците мислят само за себе си, изпърдяват си животеца и също се разлагат под земята но напълно безмислено, та в този смисъл Гошко е напълно прав, дай боже цял живот да е в пубертета, до който ти няма да се развиеш никога!

Животните правят секс и имат деца, за да осмислят съществуването си. При интелигентните видове участват също така чувства. И ако смяташ, че децата са единствения начин да оставиш следа в историята, която да осмисля съществуването ти, то ти си не само за зоологическата градина, но и за съжаление. Нима животът на Моцарт, Айнщайн или Магелан щеше да е безсмислен, ако нямаха деца?!? Има достатъчно примати като теб да правят деца и да пишат К*Р по стените.