17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в предполагаемо северна страна, предполагаема Корея, предполага се че са изстреляли предполагаемо балистични предполагаеми ракети, които се предполага че биха долетели донякъде, но както винаги ги кефи да стрелят по посока на Япония

що тая простотия е в ИТ раздела?

А това 'предполагаема' статия ли е? В 'предполагаем' сайт? Много боли да се опитваш да угодиш на 2 взаимно изключващи се опорки: - смотани са и не могат да направят ракета - могат и затова са опасни и санкции Жалка работа сте това журналята.

Корейците не са смотани в контекста на това, че могат да правят ракети. Да могат. Никой не предполага дали С.Корейците могат да правят ракети, от десетилетия се знае, че могат. Предполагаемо е, че са балистични. В крайна сметка това което южнокорейската армия фактически има като информация от тази ракета е засеченото от радар - изстреляна е от едикъде си, лети по някакъв маршрут по картата, пада някъде си и приблизителна височина на полета. Щом тази линия е права, можеш да предположиш, че ракетата е балистична и няма механизми за корекция на треакторията. Обаче от една начертана линийка на картата - пътя на ракетата, няма как със сигурност да заключиш, че е така. Затова ракетата е предполагаемо балистична ... но може и да не е балистична. Само С.Корейците знаят със сигурност. пробвай е да четеш редовете, не между тях или по диагонала. обикновено помага, за да разбереш смисъла на 5-6 реда "статия".

Добре е да се познава и използва гъвкавостта на езика ни: В предполагаеми балистични ракети думата предполагаеми се отнася за ракети. В предполагаемо балистични ракети думата предполагаемо се отнася за балистични.

Азиатски утайки

всеки луд с номера си ... и ние имаме един северен съсед със своите мании! главно свързани с историята на народа им.