17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не са, в сравнение с моята армия - Един Народ, Една Армия, Един Танк!

А показаха ли как са научили северно-корейци да хрупат трева с гъзъ си

На гол гъз, чифте пищови! Северна Корея е прекрасно доказателство какво представлява комунизма. Северна Корея на 178 място в Света по БВП/човек , Южна Корея на 27-мо място. БВП на Северна Корея- 28 млрд, Южна Корея - 1600 млрд. БВП на глава от населението-С. Корея 1,300 долара, Ю.Корея - 31,400 долара.

Ти ни покажи, явно имаш афинитет към подобни прояви.

Оставям настрана политическия коментар. Дира, това е текст под една от снимките. Може ли превод ??? "Ракета е с подводно базиране може да носи ядрени бойни глави"

Ми то ще е срамота, ако покажат ръждивите тенекии на дневна светлина! А Путьо ги показва само на мултфилми! Мухахахахахаха!

На тия санкции на които са подложени, това си е успех. Ако имаха отворен пазар и са без забрани да търгуват свободно за 3 години ще задминат България. Може да си сигурен.

Някой зане ли, при тази тоталитарна пропаганда в С. Корея, как медиите са сигурни , че това са нови оръжия , а не реквизит от корейския Холивуд, щото примерно на Ким му доскучало в къщи и си е поръчал карнавал :))) Споко Дони, не се шашкай, Ким само си показва играчките, да те разсейва от изборите

Изтрелва се от подводници е превода.

Абе народа ти гладува умират от наводнения глад и зарази, като мухи, ма ти парад праиши обясняваш колко си велик! Ма така е с диктаторите и режимите им! Инак за тия ракети, аз се чудя ако се изтреля такава ракета, бък било то и с ядрена бойна глава то първо тя ще уце ли? После дали няма да я свалят още докато лети над тихия океан и после какво ще очакваш! Дали някой като тръмпа няма да изстреля на всяка твоя ракета100 срещу тебе! При това далеч по точни далеч по-мощни и далеч повече! И остави това ми после така ше те заобиколят и също като бин ладена също като хюсеина ще те намерят у някоя ропа където сам си се закопал и ше те извадят също като плъх и ше те обесят! Не знам на какво се надява тоя тирани!?

Верно ли краварите са били нарекли една ракета, предназначена да избива масово всичко около нея Пазител на мира? Бах ти и дебилите! Тя руската ракета може и да е по-голяма, ама корейците са по-близо до Кравария! Само Ким Юнг може да им срита по военному задниците на краварите! Защото икономически китайците вече ги ритат!

Нощем ходи до Слънцето и корейския тайконавт, за да не го изпепели жегата.

Какво виждаме на снимките, спрели са тока на цял Пхенян та да има пауър на центъра

Егати пауъра!

На каквото се надяват всички диктатори! Включително и Тулупа Тиква!

Тези уж бяха технологично изостанали и аборигени, пък си произвеждат всичко сами, от механизирана техника до балистични ракети. А "технологична" България не може да произведе една бойна машина за пехотата. Честито!

Ти защо си мислиш, че са след нас?

Чета по-долу как разни олигофрени с психопатични симптоми изпадат в умиление от моща на севернокорейския шизофреник. Не ми се иска да повярвам че живея в страна на кръгли идиоти, но всички факти натам сочат. За съжаление прав е Иво христов с определенията за "дебили" и още какви беше... Само в процента греши, според мене гони 95 вече

Прави впечатление че САЩ не се преговаря с държави без ядрени оръжия.

Някои са се научили да се хранят с трева, а някои като герберасите се изхранват с фекалните отделености на Вожда Тиква!

_stankow

Ами като "гладува" този народ, защо не му покажат гладуващите ? Защо му показват балистичните ракети ? Значи едно ни говорят, друго виждаме. Е, засега вярваме на очите си, не на приказките.

А ти съвсем се издаваш чие мекере си.

предлагам веднага да сключим договор за ненападение със северна корея те да не ни замергат с ядрени ракети а ний нема ги плуашим с гол уй у руко

Владко, явно има още да учиш. Поне не се излагай да пишеш глупости.

Древноримският бог Купидон е есенцията на всеки социализъм - гол и бос, ама въоръжен.

Смешни клоуни.

Глей начи сичката трева между паветата на площада е изрупана от гладните корейци!

Гола вода са. Ако нямаха ядрени ракети, щяха да ги пополеят за 1 седмица. Оръжията са им от 50-те на миналият век. Да не говорим колко просто ще хукнат да бягат защото макар да им промиват мозъците, няма начин да не знаят колко е луд Скъпият им Лидер. Това там тяхното дори не е и комунизъм. Това е средновековна азиатска феодална система която се крие зад комунизма.

много ти подхожда ника.

С просто око се вижда, че осите са ненатоварени, което значи че това е макет. Изобщо не е ясно на какво точно. Да не би военното разузнаване да е било задрямало, как се строи такова нещо без косвени следи. Пред вид и болестното състояние на "вожда" съм склонен да поема пресметнат риск и да заложа на чиста проба обикновена измамама.

_stankow

Много по-лошо за "класифициращите". В нито една класация няма да намерите БВП на Сев. Корея. Защо така ? :)

С. Корея няма ядрено оръжие. Близо е и вероятно може да го създаде в близките години ако не измрат яко от глад. А предвид разходите които носи ядреното оръжие, вероятно ще измрат от глад почти веднага след като го създадат.

_stankow

Не е "макет", а е танспортен контейнер. Никой не вози ракети на парад. Само транспортьора и контейнера. Но това не значи, че я нямат.

Ти си класически дебил.

БВП не измерва релевантно икономически изолирани страни. Ако и двете страни произвеждат 1 000 хляба, в едната хляба е 1 единица, а заплатата 1 000, а в другата хляба струва 10 единици, а заплатата е 10 000, то и в двете страни, жителите имат една и съща покупателна способност, а същевременно БВП във втората е 10 пъти по-високо.

Показуха, както викат руснаците. Населнието ходи боси и гладно, тоя прави военни паради. Типично по комунистически.

Не значи и че я имат. А ако няма проведени изпитания

_stankow

И никакви деца няма наоколо, значи ... :)

_stankow

Ми като я нямат що подскачат американците ? Двата самолетоносача, дето им пратиха, що се повъртяха, повъртяха и свърнаха към Австралия ? :)

...не значи и че върши някаква работа. И какво като я имат?

Краварите са напълнили гащите моментало и се вижда по коментарите на гнусните им герберски тролове тук. Евала на Ким, няма макети, няма декори, това да не е фалиралия им Холивуд. Ще им спука гъза от бой още на закуска, евала!

България ще се оправи тогава, когато и последния бумър, роден между 40-та и 60-та година, хвърли топа. Баба Ванга.

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Какви ламаринени макети правеха...

_stankow, американците подскачат, защото така им изнася. На военната им промишленост и трябват точно такива "заплахи" за да изкрънкат колкото се може повече пари и поръчки за нови разработки.

_stankow

Не е в вече толкова скъпо ядреното оръжие. Научно-изследователските разходи отдавна са направени и резултатите от тях не са тайна. А производството на ракети и транспортьори е изгоден бизнес. Само на Иран Сев.Корея е продала 1700 ракети (малък и среден обсег). Те затова подскачат американците - този бизнес бърка в здравето на Израел. Иначе Щатите не са заплашени, кой ще тръгне да ги напада ...

Ако ни спрат субсидиите, освен че ще сме боси и гладни, няма да имаме нито армия, нито наука, нито промишленост.

ама то и такси ли има ?

Призовавам хората да се замислят какъв потенциал трябва да има една държава, за да прави САМА такива неща. Не мислете, че корейците са гладни - това го говори само англосаксонската пропаганда. Силно се съмнявам, че толкова митивиран народ може да има каквито и да е проблеми.

_stankow

Ами като я имат това значи, че едни хора са предпазени от "вземане на погрешни решения" :) И когато Сев. и Юж. Корея се обединят (ще намерят начин, ако не им пречат щатите), със Сев. Корея и нейното население няма да се случи каквото се случи на Изт.Германия. Ще се обединят като равни. Кошмарът за щатите и Япония. Икономическата мощ на Юга с военната мощ на Севера. Даже и китайците не се навиват, не им е изгодно. Но каквото има да стане, ще стане. Китайците ще признаят обединена Корея, корейците ще признаят обединен (с Тайван) Китай.