17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най обичам "ще" от коумистите! Поздрави от Дубай.

като че ли с малко пластмаса сме заобиколени спъваме се в боклуци от пластмаса, плуваме в морета и океани, пълни с пластмаса, ядем пластмаса, пием пластмаса, в кръвта ни има пластмасови микрочастици, мацките ни пластмасови и те отвсякъде вече..няма отърване, аман!

че искате да ми вземето колелото.

А леготата оригинални ли ще са, или местен “заместител”?

Ти "оригиналните" къде мислиш , че се правят хахах

Те подпалиха света а сега си живеят много добре Мръсни комунисти ,а всички си мълчат да не ги обидят

Къде си видял през комунизма милиардери в зелено, бе келеш? Далечно-източното мислене и философия е трудна материя. Тия не са комунисти от поне 50 години. Ползват идеология за оправдание за диктатура. В КНР няма комунизъм. Има нов по вид строй, техен си, какъвто света досега не познава. Ако пресечеш на червено - взимат ти 5 кредита от сметката. Ако се включиш в кампания за "безвъзмездно" почистване - печелиш 5 кредита. Ако имаш достатъчно социални кредити можеш да кандидатстваш за университет. Ако нямаш, духаш супата... Заради това и са вече №1 в света. Това е машина. Това вече не са хора.

Китай трябва да плати цената на Ковид-19 пандемията. Ако е виновна. Стойността не мога да платят - всеки живот е безценен. Тя ИМА тези пари. Ама били изтървали природен вирус, ама били го модифизирали за ваксина... Защо се отлага този въпрос? Щото ще останем без телевизори, телефони, компютри и детски играчки. Заради това. А и прекалено много международни гиганти са я направили тяхна работилница. И ще я пазят. Поне докато не завърши последната поръчка. А дотогава има мноооого години. А тия имат и лекарство и ваксина... В Китайските обединени щати нямат нашите здравословни проблеми. Те "пребориха висуса". Кантон е същото като щат, ако не знаете.

Докато Българите си дават последните пари за чертежи на военни кораби и самошети от миналия век на Америка, Котай налива милиарди в Сърбия и Гърция

Добри пари са изкарали от фалшиви тестове и дефектни маски...хахахаха

Що, бе ?! Нема ли "пландемия" ?! Цела Аврупа ГУРИ от рекорди !!!

Всеки според възможностите си.

ли е бъдещето?