Шенжен е първият китайски град с пълно 5G покритие

Разполага с 46 480 базови станции за пето поколение комуникации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заразихте целия свят в името на световно господство. Но Господ гледа и ще отговаряте

Заразихте целия свят в името на световно господство. Но Господ гледа и ще отговаряте

СЛАВА НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!!

Ба си смръднята която си. И на жълтурите ли почна да лижеш гъзовете?

Топъл си амбреа. Ако не знаеш, долен ляв ВСС пИдал))))

Ауу, тия сега ще измрат от 5G!... Ами сега?! :-D

Да почват от сега да палят антените, че не им остана много време... :)))

Реално 0.3% от територията на Китай е с 5Г покритие. Ако сравняваме по путлерастки - има цели страни със 100% 5Г покритие с американските станции - Ватикана, Монако, Сан Марино .... само че такива стЪКмистики оставаме на тях :))) Браво за работата на китайците. Пожелавам им успех да завършат поне 30% покритие докато излезе Японското 6Г след 4-5 години.

"има цели страни със 100% 5Г покритие с американските станции" Кои са тези американски станции, че не се сещам да има такъв производител ?

Женшен купен в Шенжен

Аз живея в Шенджен. Уникален град но не за бедняци :)

То и за нормални хора не е! Достатъчно е да видиш щанда с одрани лисици и плъхове в магазина и си аут!

Нихао, а"ма" то никъде не е за бедняци! Поздрави от Пекин!

Не е... там е за любители на китайска кулинария: прилепчета, бубулечки, катерички и таралежи и всичко що шава, но поръчвайте ако имате антитела, иначе ще пукнете от двустранна вирусна пневмония... да ви е.а цивилизацията жълтокомунистическа...

През 1990 година Шънджън беше 11 хилядно рибарско селище. През 2020 година е 12.5 млн. мегаполис. А Фандъкова за три мяндата не успя едни плочки като хората да нареди в София... После комунистите били виновни! Не пичове, крадливото ни племе е виновно! Всички ние, тугедър!!!

мдааа... ако в Гърция до границата около Петрич се ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ и най-вече АНГЛИЯ развият технологии и промишленост както го направиха в ХОНКОНГ, то и Петрич ще стане мултимилионен град. Ама кой да отчита това. Познай що ХОНКОНГ искат независимост от Китайската свобода и искат да се върнат под Английско иго. Важното е да се изтролим здраво и да оплюем останалите. Ще ми кажеш ли друг град които се е развил така и е в центъра на Китай??? Не. Що ли?

НЕУМЕСТНО Е ДА СРАВНЯВАШ КИТАЙ С ДЖУДЖЕ КАТО АНГЛИЯ ИЛИ САЩ!:)))

Алоооо... Ти прочете ли поста бе хюмне? Обяснявам на дебила що се е разразнал града. Да благодарят ба Англия която направи ит Хонконг водеща промишленост в която всеки ден китайците от гиреспоменатия град да да ходят на гурбет. Много тъп трол си Спасе.

е хем невярна, хем остаряла. Хонг Конг, сравнен с континенталнен Китай, просто няма промишленост - основният му плюс и причина англичаните да го искат за колония е, че в едни други времена той беше главен вход към иначе недостъпния азиатски (разбирай китайски) пазар - и досега основните играчи там са във финансовия сектор, както и големи и малки фирми, които използват евтиното китайско производство и си спестяват ДДС-то и една камара други данъци с клонирана хонгконгска регистрация. За добро или лошо, градове именно като Шънджън (и новостроящите се слециалини икономически зони на север между Шанхай и Синдзянг) с преференциалните си условия към бизнеса реално обезмислиха това му предимство (защото китайсците не спят) - в момента Хонг Конг е безсилен да предложи ново стратегическо предимство, а за насъщните си суровини, като се почне от електричеството и се стигне до питейната вода е изцяло зависим от доставките от континента. И ако преди богатите хонгконгъри ходеха до Шънджън на пазар, в момента картината е точно обратната - шънджънските милионери (споменах ли, че Шънджън за по-малко от 30 години се превърна в град №3 по БВП на глава от населението в цял Китай) сега правят уикенд рейдове в хонгконгските търговски центрове за които това се превръща във все по-важен източник на доходи. Обикновените хора, както обикновено не са виновни - през колониалните години те свикнаха да гледат отвисоко на тези от континента, и сега се превръщат в едно изгубено поколение, което няма избор, освен да наблюдава сриването на изкуствено създадения си супериорен статут - а англичаните са ни лук яли, ни лук мирисали. Другото е чесане на езици.

Тролиш глупости на търкалета. Поне знаеш ли в кое полукълбо се намира?

и 100 плюса да си набиеш през американската ИП сменячка - пак простотии си написал детенце глупавичко.

Сравни София през 2005 и София 2020! Града се развива и става все по-хубав! Това е истината! И то благодарение на членството ни в ЕС, оттогава дръпнахме!

Браво!

Всички путиноиди в Шенжен!

Колко са вече изпържените китайчета

Според 5G-конспираторите, трябва жив човек да няма вече там. Всички трябва да са пукнали от високата радиация, дето се равнявала на микровълнова фурна... :)

Браво. След някоя година ще спрат 3г и 4г клетките и ще спадне нивото на радиация. Да не говорим, че ще се вдигнат доходите, ще се подобри живота, ще са естествени технологични лидери на цял свят. А малко тъпарово демек София ще си седим като в някое туземско селище. После да няма мрънкане що доходите са ниски, що нямаме високотехнологични компании......