Шенжен има повече 5G базови станции от цяла Европа

70% от инсталациите в света се намират в Китай, сочат данните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а колко пчели имат в шенжен?

Цената на интернета в Германия винаги е била висока и скоростите са били ниски... До скоро SDSL-a беше върха на сладоледа... Не бързат да се усъвършенстват, понеже трябва трафика да се следи с техните процели... ТА това е .. и Германия не е критерий за IP комуникации.. България е доста по-напред в комуникациите, спрямо Германия.

Халал да са им. Там все пак нужно . С лицево разпознаване на всяка крачка и социални точки. Лошото е, че това и нас ни чака.

В Шенжен има ли женшен или само 5Г кръстове с умрели птици?

После ще се чудим, къде серат гладните...... Китай вече прескача останалия свят в развитието си. Както е тръгнало със САЩ, Корея, Япония, Сингапур, Виетнам, Тайланд ще са много пред Европа (вкл. Русия)

всъщност, някои от изброените вече са по-напред, но на 'топ' европейците не им изнася да го признаят ....... говорим за икономическо и техническо "напред"

Това е като с ваксините надпревара към дъното. FR2 на 5G има честоти от 24 GHz до 52 GHz. Облъчването е яко. Тровиха ни с пластмаса. Тровиха ни с ваксини. Сега ще ни сготвят на микровълнова печка.

глупости. В Еропа се използват само честоти под 5GHz.

Първо, не са глупости, а истината. Като не знаеш си мълчи, че ставаш за смях. Второ, говорих по принцип. Но да дойдем и на Европа: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/news/european-commission-harmonise-last-pioneer-frequency-band-needed-5g-deployment

А нещо за силата на излъчването и неговата плътност да кажеш?