Коментари - Системата за подаване на кислород в руската част на МКС отказа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой е ял боб и е пренатоварил тоалетната.

Ами не кани такива гости повече.

Ну да, как пахнеть - плохо пахнеть - на говнами.

Говнами со фасуль и ряпа ))))))))))))))))))))))

Абе само на мен ли ми прави впечатление ,колко малко плюене има сега, кат се скапаха РУСКИЯ кенеф и система за подаване на въздух ? Предния път, като имаше проблем с американския кенеф, имаше няколко стотин коментара, всички плюещи по американското . Ся що сте толкова ниски бре??? По-ниски от тревичката, сакън да не се каже нещо срещу руското, мама ви проста русофилска !!!!

сега са заети да защитават летящия галфон резидента алкашки, защото го овапца тотално... ПРИОРИТЕТИ.....ХА-ХАААА

Ами русодебили, някой да е очаквал нещо различно :-).

Няколко стотин коментара имаше, но бяха от един-двама дежурни руски трола, пишещи под различни никове. Сега обаче още не са му/им спуснали опорките и не знаят какво да пишат.

Там нямат ли външна туалетна като в БГ?

Недей да обиждаш на външна тоалетна в Бг !!! Отдавна такова няма( или е рядкост ) , а виж , в мадър раша тоа кенеф си е още на почит вън от масква !!! Бил съм в глубокие деревни и какви ли не външни кенефи съм виждал, даже с радиатор вътре, да не ти замръзне говното на -40 ! А че и трион има в кенефа, ако се скапе парното, да може да резнеш подалото се говно ))))))))

Отдавна ли няма? Хаха, ще ти се. Нека не броим екстремистите в големите градове, вкл. София, които имат външна тоалетна и не са много на брой, но в по-малките градове и по селата оооо, ела заповядай да видиш!

кое руско не се е развалило?!??? Хладилник КОГА?

През 1988г. си купих хладилник в СССР. Донесох си го в РБ. Преди 1 месец го включих. О чудо! Работи! Хладилника е без компресор. 100% тих!

ами такива имаше и тук бе дебил-казваше се МРАЗ 80 и нямаше компресор и е тих и ги правеха още през 1962г. но ти явно тогава си бил някъде в руската тайга

"Неизправностите, възникнали на борда в нощта на 20 ноември," Миг невнимание и вече е Ноември !

Това е дописка на другаря Гогов - той какви бисери ръси... това нищо не е. То това е и главната атракция на дира - невероятните гоговизми! Като се замислиш - тука освен гоговизмите друго интересно няма. Има една калинка - но тя е просто неграмотно създание. Докато гафовете Гогов ги прави със финес!

Теорията на относителността в действие.

Кога стана 20 ноември нощта, че да се развали въздуха и кенфефа...? кога го оправиха и ще кацат на 22 октомври на Земята... Открили са явно пътуването във времето! Няма страшно, няма да се пУшите деца. Всичко е той и жици

За кислорода ясно... Системата за подаване на водка как е?

Вчера кенефа днеска въздуха Ще ги направим извънземни тия космонавти зорлем

Сефте

"... след скачването на многофункционалния лабораторен модул "Наука", чието изстрелване е планирано за тази година..." След различни перипетии "Наука" трябваше да излети като последно през 2004, 2007, 2009, 2014 и т.н. Пак като за последно, според "големият специалист" Д. Рогозин - август 2019 год... Дано планираният старт е успешен и руският сегмент най-накрая да получи 5-тия си модул и добие завършен вид...

Наука вече и да гокачат вече е морално и технологично остарял.

Така е, но поне ще има още една тоалетна...

Гледам повече са писали за тоалетните, отколкото за генераторите на кислород. А и в коментарите на това се набляга. Започвам да се чудя, кое е по-важно! :)))

генератор има и в американския модул, а кенефите до скоро бяха само руски.

Статията явно е препечатка от Телеграфната Агенция на Съветския Съюз - ТАСС. Съвсем случайно забравиха, че в американския модул има ДВЕ тоалетни. Преди няколко седмици на МКС качиха новата тоалетна на НАСА, която вече трябва да работи.

за какво са им две тоалетни като винаги са по един американец в космоса?

За тестване. А и вече ще качват повече хора. Но винаги са били по 2-ма. Сега докато чакат полета на Дракона има по един последните месеци. Но и бяха 3-ма 3 месеца наскоро с Тестовия полет на Дракона.

руски лайна не приемат ли???

тези за 22ри имат само еднопосочен билет.

Що не вземат направо да го откачат и пратят към Москва за ремонт, тоя модул...

Електрошока дебне...

един път стомничка за вода, втори път... трети...

Хапчетата...

Тъп ли си или олигофрен който не знае българските поговорки?

И двете