Следващото поколение Huawei Nova ще е шампион в средния клас

Устройството ще предложи OLED панел с честота на опресняване 120 херца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Huawei вече духат супата.

и как точно я духат? че нещо май други ще я издухат

Ти в пещера ли живееш??

И как духа супата лидера по продажби в света ??? Отвя Самсунг кат Ламборгини - пътен знак ...

''И как духа супата лидера'' Да поясним за неразбралите от коневръза - Уауей вече не може: 1. Да проектира чипове : EDA системите с които се прави - Cadence, Synopsys са американски монопол (сори!); 2. Да поръчва изработката на чипове в TSMC - 7нм литографията на ASML е американско/холандска технология. 3. Отрязан им също достъпа до качествени дисплеи и контролери. Както се казва: Do you get me now, sweetheart? :)

те затова американците реват и искат да ги блокират защото Хуавей отвяха Епъл и Майкрософт като малка гара, нивите модели на Хуавей са с няколко поколения напред от Епъл, единствено което ги спасява и все още продават е софтуера им, но китайците действат по въпроса

Ко речи, ко? О.о

Фактите не може да промените. Хуауей никога няма да е лидер на Еврипейския и Американския пазари. Пазарните дялове ги има в интернет - Самсунг и Апъл са лидери! Лидери са на китайския пазар поради разбираеми причини, но мене това лично хич не ме интересува. Така че и да цъкате минуси и да се търкаляте по глава все тая. Q2 2020 mobile brands market share Europe, USA. Когато фактите говорят тролчета мълчат!

Huawei никога не са казвали, че искат да са лидери в Европа. а защо гледаш само САЩ и Европа, гледай глобалните продажби да видим Apple на кое място са? там даже Xiaomi ги изпревариха, и май скоро може да очакваме, че и те ще станат "заплаха за националната сигурност на САЩ", хехе така действат американските мафиоти. (и модератора ако може да ми обясни защо ми изтри коментара?, вече не може да пишем срещу "Партията майка - САЩ ли?)

Бах, всеки ден по една ХиЙвей новинка.

Следващото поколение Huawei Nova ще е шпион в средния клас

е едва ли ще настигне първенците по шпиониране Гугъл и Фейсбук ....

Че то отдавна ги е задминал...